בחילות בנסיעה

• פותח הנושא memez
  • פורסם בתאריך

memez

New member
בחילות בנסיעה

שלום, אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון לשאול אותו אבל אנסה, יש לי בחילות כמעט כל נסיעה, כל החיים היה לי(24), באוטובוס או ברכב, מלבד כאשר אני נוהגת. גם בנסיעות קצרות של 20 דקות. כדורים עוזרים לי אבל אני לוקחת אותם בנסיעות ארוכות כי הם מאוד מרדימים. האם יש פיתרון מלבד כדורים? למה לי יש יותר בחילות מכל אחד אחר? תודה!

בלנד

New member
יש לי עיצה מצויינת אך יש איתה בעיה אחת

ברגע שמפסיקים הבחילה חוזרת, והעיצה: להניח יד אחת על השניה - בין המרפק למפרק כף היד ולשפשף בעדינות עם כל כף היד למעלה למטה בערך אחרי 10 או 15 פעם תרגישי שהבחילה מתחילה לעבור (אצלי ברגע שהייתי מפסיקה הבחילה ישר הייתה חוזרת אולי כי אז הייתי בהריון, אבל ככה הצלחתי לעבור נסיעה בלי להקיא באוטובוס...) אם ההסבר לא ממש ברור תגידי...

ינוקא1

New member
ברפואה סינית

הייתי אומר שיש לך נטיה ל"צ'י מורד". צ'י זו אנרגיה , וכאשר האנרגיה של הקיבה נעה בכיוון הלא נכון , במקום לרדת למטה היא עולה למעלה , אנחנו קוראים לזה "צ'י מורד". הנסיעה פשוט "מגרה" את הקיבה (שכנראה יש בה חולשה מסוימת) להגיע למצב הזה שהאנרגיה של הקיבה תנוע למעלה במקום למטה , וזה יוצר בחילות. ניתן לטפל בזה באמצעות צמחי מרפא , דיקור , ועוד דרכים רבות שאינן רפואה סינית. ברפואה סינית אנחנו נחזק את הקיבה על מנת שיהיה לה כח לכוון את הצ'י בכיוון הנכון - כלפי מטה. גם בזמן נסיעה. (יתכן שזו התופעה היחידה שיש לך של "צ'י מורד של הקיבה" ויתכן שיש לך עוד תופעות - צרבות , גיהוקים וכדומה). בגלל שאת בחורה צעירה , הייתי ממליץ לך בחום גם כן לתרגל אומנות תנועה כלשהיא : טאי צ'י , צ'י גונג , יוגה , ואפילו ריקודי בטן. כל הדברים הללו מחזקים את הגוף באופן כללי ויעזרו לך לרפא את עצמך. זה הריפוי האידאלי לדעתי , משום שזה נותן לך כלים טובים לחיים ולבריאות שלך ואינך צריכה להיות תלויה במטפל אלא את מבריאה את עצמך.

הילי RCHom

New member
טיפול טבעי לבחילות בנסיעה

שלום לך, ההמלצה שלי תהיה מתחום ההומאופתיה, תחום ההתמחות שלי. ישנן מספר הכנות הומאופתיות המתאימות ויעילות לבעיה זו בדיוק. הרעיון הוא לטפל בבעיה מהשורש. הרי כמו ששאלת בעצמך: "למה יש לי בחילות יותר מכל אחד אחר? ". הרי לא כולם סובלים מבחילות בנסיעה... זו בדיוק ההתייחסות ההומאופתית- התייחסות לאינדיבידואל ולמאפיינים המיוחדים שלו (תיארת מצב מיוחד- הבחילות אינן מופיעות כאשר את נוהגת..). ההתאמה האישית של הטיפול מכוונת לפתור את המקור לבעיה ולטפלה מהשורש. ההתייחסות היא למכלול המאפיינים ברמה הנפשית, רגשית, מאפייניי אישיותך בכל הרבדים, אורח החיים וכו' - ולא רק לסימפטום בודד. יחד עם זאת, קיים בשוק תכשיר הומאופתי כמוצר מדף (לא בהתאמה אישית), המיועד בדיוק לבעיה שאת מתארת: בחילות (שיכולות להיות מלוות בהקאות) בנסיעה, טיסה או שייט. אם תרצי אם שמו של המוצר (אינני חושבת שיש אפשרות לפרסמו בפורום..), ופרטים נוספים, את מוזמנת ליצור קשר, ואשמח לסייע, הילי א. זילברשטיין RCHom - הומאופתית מוסמכת 054-5536879 [email protected]

שמנים

את יכולה לנסות להריח שמן מנטה או ברגמוט. זה יעזור בזמן הנסיעה אבל לא ישנה את הנטייה שלך, בשביל זה באמת עדיף הומאופטיה או דיקור.

למעלה