בחילה

בחילה../images/Emo5.gif

אני יודעת שדיי התאדתי, אבל הייתי חייבת לשים את זה http://www.youtube.com/watch?v=kwADPMYGFtA&feature=related סביר להניח שרובכם כבר ראו את זה ואני סתם בדיליי, אבל פאק [אגב, קרני, כבר אמרתי לך איזה ארבע פעמים אבל עוד פעם לא תזיק, בהצלחה מחר (נכון?) ותהנה פעמיים, גם בשבילי
)

nothingman1

New member
באמת מגעיל

גם אם היא הייתה עושה את זה ללהקה שלא הייתי אוהב- זה היה מגעיל ולא אנושי אז תודה בפעם הרביעית, ואשתדל
ד"א, לא עניתי למסר האחרון ממך כי תיכננתי שנדבר כבר במסנג'ר, ובפעמים שנכנסתי לא היית...

Anuerysm

New member
כל הכבוד לה, הכי חשוב לעמוד על העקרונות

אבל מניאקית שתחזיר לו ת'כסף של החולצה

Alice108

New member
יו, היא כזאת טיפשה

מושפעת ומגעילה. תסלחו לי רגע על הבורות, אני יודעת שלקורט קוביין היו קצת בעיות עם פרל אבל מישהו מוכן להסביר למה באמת?

Jagged chaos

New member
בערך...

כסצנת הגראנג' שלטה, הלהקות הגדולות של אותה תקופה (במחינת מכירות, השמעות ופופלאריות) היו נירוונה ופרל ג'ם. היה להם בדיעבד הרבה במשותף - שתי הלהקות הגיעו מסיטאל ועשו מוזיקת זעם-נעורים. למרות שנירוונה נחשבה לפופלארית יותר, היו מבקרים שהתלהבו מפרל ג'ם יותר, שבשביל לשבח את Ten, עשו השוואה ל-nevermind, בין היתר מבחינת נגינה מקצועית (שבנתון הזה פרל ג'ם כמה ליגות מעל נירוונה). המבקרים ששיבחו את הנגינה של הג'מים נהגו לקטול את נירוונה ואמרו שאולי פרל ג'ם שמרנים יותר, אבל נירוונה גנבים - בין היתר בגלל שהרעיון של ריפים ועיבודים עילגים הומצא ע"י הפיקזיס ו-come as you are זה ריף גנוב צליל לצליל).

hitchhiker218

New member
אישה כ"כ מטומטמת...

שתקח את עצמה ואת הרעש שהיא עושה ותלך אחרי בעלה המנוח. מעצבן להסתכל עליה...=\

מה הקשר לבעלה המנוח?

ולא,אני לא מתחילה פה דיון על דעותינו החלוקות על קורט קוביין, אז תחסכו את זה, אבל מה הוא קשור עכשיו, הוא לא עשה כלום ואין לנו מושג אם הוא היה עושה את זה אם הוא היה באותו המצב. ולשאלה למעלה- היה איזה ראיון [שכולנו מכירים] שקורט אומר שאין לו בעיה עם אדי, הוא סתם שונא את המוזיקה של פרל ג'ם. הוא גם פעם דיבר על ההתמסחרות של פרל ג'ם (הוא דפוק, או מה?) ועל זה שהם עושים מה שמצפים מהם והולכים עם הזרם וכל מה שכל כך מתאים לקורט להגיד, אבל בתכלס אני חושבת שזה רק נובע מהסכסוך הישן ישן מתקופת מלאפנקשיין וגרין ריבר, שהתחילו איזה סוג של שני מחנות וכל הסיפור הידוע. לא יודעת. אדי היה ממש בסדר איתו, בימים הספורים לפני שקורט מת, שהוא רק נעלם, הוא אמר באיזה הופעה שהוא מקווה שהוא בסדר ומשהו כזה, וגם אחר כך הוא דיבר עליו ממש יפה. אני מאלה שאוהבים את קורט, אבל אין לי באמת מושג מה היה לו, ובהתאם לכך גם לקורטני, איתו. לא שאני יכולה לשפוט, כי אין לי באמת מושג מה קרה בחיים האמיתיים שלא הוצגו בתקשורת, אז אני יוצאת מזה בלי דעה. מה שהיא עשתה זה סתם פרובוקציה זולה, כי אני מניחה שבזמן האחרון אדי לא עשה לא לה ולא לקורט שום דבר.

hitchhiker218

New member
אני בסך הכל רמזתי שתמות כבר..

לא אמרתי מילה על קורט קוביין! זאת תגובה תוקפנית מיותרת....=\

hitchhiker218

New member
זכותך../images/Emo3.gif

בעיני היא פשוט מציקה ופרובוקטיבית בצורה חסרת טעם ככה שגם אם היא עושה משהו טוב, זה מוריד לי את החשק לשמוע אותה...

למעלה