בחילה נוראית

בחילה נוראית

שמעתם על מנהל בית הספר שהטריד מינית תלמידה מבית הספר? עדיין לא נחשפו פרטים והוטל צו איסור פרסום כדי להגן על החלאה. אני מזועזעת. היום נגה בת 5. שנה הבאה עולה לכיתה א' ואני צריכה למסור את האוצר שלי לחצי יום. מבלי לדעת בוודאות שהיא תהיה בטוחה, מוגנת ומטופלת על ידי אנשים ראויים. אני לא מצליחה להבין איך אדם עם נפש כ"כ רקובה מגיעה לעמדה שכזו - להיות אחראי על גורל הילדים שלנו!!!! אין בדיקות? אין אבחונים? על כל סיפור שמתפוצץ אני חושבת על כל אותם מקרים שעדיין מתרחשים - יום יום. בחיי שבא לי לעבור לחינוך בייתי.

מקרים כאלו קורים מידי יום ביומו

רק בשנים האחרונות החלו לצוץ לתקשורות בתדירות הגבוהה שאנו עדים לה, וזה בגלל העלייה הרבה במודעות ובעידוד הנפגעות להתלונן. אין ספק שהדבר החשוב והיקר לנו ביותר בחיים האלה, הם הילדים של כולנו... כולי תיקווה שלא נשמע על מקרים נוספים כאלו, אך לצערי המציאות מלמדת אותנו שחלומות לחוד, ומציאות מרה לחוד. עצוב

גם אנחנו סבלנו ממנהלת בית ספר אדישה -

לא הטרדות מיניות תודה לאל - אבל מנהלת שטומנת ראשה באדמה ומשדרת לעולם שהכל ניפלא בבית הספר שלה למרות שהכל רקוב. גם אני שוקלת לעיתים רבות לעבור לחינוך ביתי...... מזל שרוב המורים והמנהלים לא כאלו.

פלג מים1

New member
השם ישמור...

עצוב לי כל פעם מחדש לשמוע על הטרדות מיניות בייחוד מאישיות בכירה ועל אחת כמה וכמה מנהל בי"ס. בכתבה אגב מדובר 'רק' על הטרדה מילולית, זה עדיין מבאס נורא לחשוב שהבת שלך עלולה להיות מוטרדת, אבל שביעסטית-שמינסטית היא כבר ממש אישה

למעלה