בחילה בנסיעות

גילושיט

New member
בחילה בנסיעות

בחודשים הקרובים אני צריכה להגיע מידי יום למקום שנמצא כ20-30 דקות נסיעה באוטובוס מהבית שלי.
כפי שבטח הבנתם מהכותרת - אני סובלת מאווווד בנסיעות הללו מבחילות. מעבר לתחושה הלא נעימה אני מגיעה למקום כשאני ממש סמרטוט - עם סחרחורת ולעיתים אפילו קשה לי לעמוד ואני צריכה כמה דקות "להירגע" מהנסיעה. יש לציין שבחברת האוטובוסים בה אני נוסעת (חברה אזורית) אין חלונות.. מה שבכלל מקשה עלי כי אין זרימה של אוויר.
אני משתדלת לא לאכול או לשתות לפני הנסיעה, לשבת כמה שיותר מקדימה ולתרגל נשימות עמוקות. זה עוזר מעט אבל אני עדיין סובלת.
ידוע לי שיש כדורים שעוזרים אבל נראה לי לא רציונלי לקחת בנסיעה יומית, פעמיים ביום. האם יש אולי תרופות סבתא או המלצות אחרות שאוכל להיעזר בהן?

אשכר

New member
מאד עוזר לקנות קטנוע, או אפניים (או חשמליות)

אני כמעט לא זוכר כבר איך נראה אוטובוס מבפנים,
הנסיעה יותר מהירה, יותר יעילה (כי אני מגיע ישר מהיעד אל היעד בלי לחכות, או ללכת חצי קילומטר אל / מהתחנה,
ואני לא תלוי בנורמות חברתיות או דתיות שיקבעו לי מתי יש אוטובוס ומתי אין.

היום בעקבות הכניסה של האופניים החשמליות יש פתרונות מאד מעניינים וזולים בתחום הזה.

מנטה כנגד בחילות

גילוש, אני הייתי ממליץ לך לנסות תמצית של מנטה קמפור לבחילות. את שמה טיפה על היד, משפשפת ידיים ושואפת את זה. זה טבעי וזה מאוד יעיל, כדאי לך לנסות ולראות אם זה עוזר לך.
את מוזמנת לכתוב לי בפרטי ואשלח לך לינק איפה אפשר להשיג את זה הכי זול.
בהצלחה

LIly845

Well-known member
מסטיק מנטה עוזר :)

וכמו שכבר כתבו גם לעיסה או להריח לימון.

uriler

New member
עבורי (סבלתי בעבר מאותה הבעיה) הפתרון היה

פשוט לא להגיע רעב לנסיעה.
אם אכלתי משהו קצת לפני (לא דקה לפני, אבל 20 דק' קודם) ושתיתי מים (לא מיצים), סבלתי הרבה פחות ממחלת התנועה.

be_roo

New member
|
יש אנשים שדווקא כיבה מלאה מונעת אצלם

את הבחילות.
לפעמים אכילה תוך כדי, של פיתה או סנדוויץ, בביסים קטנים לאורך הנסיעה, יכולה לעזור.

Aקראי

New member
שלל טיפים ועצות

בשרשור הבא. קצת ישן - אני מניח שעדיין רלוונטי.

בהצלחה בנסיעות!

למעלה