בחיים לא

בחיים לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רדום פה ועוד לא חורף אפילו
היום בעבודה מישהו שאל אם היינו מוכנים לאכול תמר עם פייחת[אבקה שחורה בתוך התמר.. תמר מסריח!] תמורת כסף. כולם ענו נחרצות : "בחיים לא" אז בעקבות התשובה של כולם... ספרו על 10 דברים שבחיים לא הייתם עושים

ססילייה

New member
זה קל מאוד.

1.משתמטת. 2.חיה בקיבוץ\ישוב\מושב (לא בקטע רע, אישית אני לא מסוגלת להתמודד עם שקט כזה במקום מגורים..) 3.יוצאת עם בחור שיצא בעבר עם חברה\מכרה שלי. 4.להיות בכושר..
(אני לא אצליח בחיים עם הסיגריות האלה...
) 5.לאכול חצילים\תמרים\טחינה\בצל 6.לבגוד 7.לשכב עם בחורה. 8.משהו מיני עבור כסף. 9.אדפוק את החברים שלי.לא משנה מה. 10.בחיים לא הייתי מסוגלת לחיות בלי המשפחה שלי.

לא יודעת אם יש לי 10 אבל אני אנסה.

בחיים לא אבגוד בבן זוג. בחיים לא ארצח. בחיים לא לא אעשה צבא. בחיים לא אנתק קשר עם המשפחה שלי. בחיים לא אסע באדום! בחים לא אצא עם בחור שבקשר עם בחורה אחרת! בחיים לא אאשים מישהו אחר בשבר שאני אשמה בו. בחיים לא אפצע את עצמי בכוונה כדי לגרום לי לכאב. בחיים לא אגיד שבחיים לא אעשה משהו. כי החיים מלאים בהפתעות. החיים מלאים בתהפוכות.. ומי שאני חושבת שהייתי אתמול זו לא מי שאני היום.

זורמים../images/Emo13.gif

1. אני בחיים לא ארצח 2. בחיים אני לא אתנהג בצביעות לחברים שלי 3. אני בחיים לא אוכל משהו שאני נגעלת ממנו, גם אם ישלמו לי מליון דולר
4. אני בחיים לא אגור בחו"ל לתקופה יותר משנה.. 5. אני בחיים לא אעבור יותר באדום
6. אני בחיים לא אשלה מישהו במערכת יחסים.. 7. אני בחיים לא אקשיב לשטיפת מוח מכל סוג... פףף
8. אני בחיים לא אקטין מישהו אחד כדי להבליט את עצמי! 9. אני בחיים לא אגיד למישהו שאני אוהבת שאני שונאת אותו, לא משנה כמה עצבנית אני..
10. אני בחיים לא אפסיק לאהוב ולשמוע מוסיקה. כמה שזה נשמע מובן מאליו, זה משהו שחשוב לי לדעת על עצמי. וואו לקח לי זמן. אבל כתבתי דברים שאני יודעת שאני באמת באמת אעמוד בהם.

בחיים לא...../images/Emo9.gif

1. לא יאכל דגים 2.לא אלך למועדון זמר ים תיכוני
3.צניחה חופשית או משהו בסגנון בנג'י וכאלה.. הפחד גבהים יביא לי התקף לב
4. לא יעליב אנשים כי סתם משעמם לי 5.לא ארצח אלא אם כן זה יתוש
6.בחיים לא אפסיק לאהוב ולחיות מוזיקה 7. איך לעזאזאל מצאתם ..אני לא מוצאת

למעלה