בחיים לא עשיתי

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
בחיים לא עשיתי

גפילטע פיש מישהו יודע איך עושים? לא.....אין צורך שתסבירו לי......כי אין לי כל כוונה לעשות..... אני מביאה לכם מתכון מווינט.......למי שרוצה לעשות או לשפר.....

חונה´לה נשמה שלי ../images/Emo24.gif

תלמדי אותם פרק בהלכות "געפילטע פיש". ולעזאזל עם וויינט. "הגעפילטע" הוא המבדיל, בין קודש לחול. סיבה טובה לבנים שלי לבוא לבקר את ה´זקן´ שלהם. מאחר וזה המון עבודה, אני מסתפק בהכנת המאכל, בחגים הגדולים. יש להם סיבה להתגעגע.

../images/Emo76.gif בושה וחרפה../images/Emo76.gif

התפוזון שמו לנו אייקון של דג. שלד
מה זה הדבר הזה ? שישימו, איזה געפילטע בשרני
עם חזרת. כוס יין אדום
משהו. מה זה הסקילט הזה.

magy

New member
טוב .......תעזבו הכל............

לפני שתמשיכו בבישולים, ניקיון, ומתח לפני האורחים.......... בבקשה , להתיישב על כורסא נוחה.....אבל מול המחשב...... עם רמקולים פתוחים........משהו טעים ביד......(לא.....לא זה.....
) ותתפסו שלווה ממה שאני שמה לכם........ כל מה שיקרה לכם אחרי השמיעה.....על אחריותכם בלבד....... בינתיים, 4 שירים........ חייכו.....אתם הולכים להנות כרבע שעה...רצופה........ I don´t know how to love him מתוך "ישו כוכב עליון" (אם אני לא טועה......) You don´t own me לסלי גור You don´t know me -Rau Charls The way we were ברברה סטרייסנד

magy

New member
עזוב את הסקילט....תראה

איך טעיתי.....בשירים....... קיבלתם את ים של אהבה בלי כוונה......... במקום את - ישו כוכב עליון..........

איזה ישו בראש שלך ערב ראש השנה?

שילך להאכיל את המאמינים שלו עם הסקילט של התפוזון. והמציות לאנורקסים. אני בעד געפילטע. עם פרוסת חלה. יאמי יאמי.

magy

New member
עזוב את ישו........איך השיר.????

לפתיחת התיאבון למאכלי החג....קיבלתי באימייל....... משו משו........ (רמקולים בפול ווליום חובה)
ולחכות בסבלנות שהתמונות תעלנה........ ואז .......רק לגעת עם העכבר בעדינות.........
PPPPPP

סוף סוף משהו לחג.

מה שמזכיר לי את השאלה הנצחית : מה יותר גרוע, מתולעת בתפוח ?

magy

New member
לספר פה?????

זה סיפור ארוך ומסובך........ או לבד או לא.........עד לרגע זה , עדיין לא יודעת חיי מלאים הפתעות ....... בסוף היום אדע..... עד לפני שעה....ידעתי דבר אחד..... אחרי התפתחויות......יש סימני נפט באזורים שאין בהם נפט......... פורפור.. לא מרשים לי להשתעמם לרגע....... כל הזמן הפתעות וחידושים....... אבל הלחצים מופעלים מכל הכיוונים.........ואני עומדת בהם בגבורה.... יש להניח בסוף, אצא גיבורה בכל מקרה....... ולא לשכוח את מה שכתבו לנו בספרי הזיכרונות..... "טוב לגור באוהל דל על אדמת מולדת, ........מי זוכר את הסוף? .......על אדמת ניכר לשבת"......... מילאו אותנו בפתגמים די שיקריים בילדותנו.........הא??????? אני מאד הייתי רוצה לסבול כעת על..... אדמת ניכר......... כל סבל שאת מעלה בדעתך......
באיזה "סלפריג´ז" בלונדון הקרה והאפורה....ואחר כך הצגה .... אפילו באיזה "מקסים" בפאריז הגשומה...... אסבול גם איזה סיבוב קטן ברומא.....אם אין ברירה.... כל סבל מקובל עליי......

magy

New member
אני כבר לא בורחת......הפסקתי

שלחתי לך מזמן מייל עם טלפון............מקווה שקיבלת.....

משהו השתבש במחשב

לפני כמה ימים וכל האימיילים נעלמו, תכתבי לי שוב את מספר הטלפון ואזמין אותך באופן אישי

באלי7

New member
יש לי כבוד לבן...... הוא

סושי לא כשר ורק בכיפור אוכל סושי המסעדות הכשרות סגורות שתהיה שנה טובה אהרון "ובלי כאב שינים"

למעלה