בחייכם!

theriddler

New member
בחייכם!

אפילו הפורום של אבריל יותר חי!!! אין לכם רעיונות למשהו... דיון? ויכוח? התערבות ? משחק? ד"א....אני היחיד שחושב שimages and words הוא דיסק מעפן שנשמע כמו איזה דיסק מסכן של אוזי ..(מהתקופה הישנה שלו...)?

EROTOMANIA

New member
זהו.

תוך יומיים יש איזה 3 הודעות .. השירשור הכי ארוך היה שמאיה הקשוחית הגיעה... מה אתה טמבל? אימייג´ס זה דיסק כל כך טוב, למה אתה לא אוהב אותו? איזה דיסק הוא האהוב עליך? וכן, הפורום של אבריל לאבין באמת יותר חי, גילו לאחרונה שיש לה עגיל בפופיק! וואו!! גם לי יש , וזה לא אומר שאני קופי בריטני.

Texasgirl

New member
What´s up with ya´ll?

I thought it would be more exciting to be here,where is the hard long conversations and discusions? i will be getting some real good pics from the show iv´e been in soon,some backstage pictures and funny crazy stuff(mike portnoy looks like "Ali G" this days...the yellow glasses and the funny sock on the head,james labrie still stuck in the 80´s with his lether pants and big fluffy hair.... just a rock star).the pictures were taken on a camera that save the pictures on cd,and they need to make a copy for me,i would be happy to share some of the cool private pictures here. k

theriddler

New member
הפורום פשוט "דועך"...לאט..לאט

אם יש לך רעיונות לדיונים.....אנחנו נשמח...

Texasgirl

New member
Images and Words

Lets see,i think it was 1995 i was 14 he he... little "frikit" back then..anti social against the world and some realy bad ripped clothes... what the hell i was thinking? and i saw it in a store in new york when i was visiting with my dad,i like to buy things i never heard of.... i got hooked ofcourse and bought the first cd "when dream and day unite" the day after ... and its history fot the rest... k

theriddler

New member
מסתבר ש iaW

הייתי במסיבה (...טוב לא להגזים) וחבר שלי השמיע לחבר שלו איזה משהו...ואני רואה שהוא מוציא דיסק מקופסה עם לב שכזה...(?) ואחרי שניה הוא צועק לו ..."תקשיב לקטע הפרוגרסיבי הזה"(זה היה בתקופה שגרין דיי היה הדבר הכי מורכב ששמעתי/הבנתי) ואז הוא השמיע(מסתבר ) את הקטע האינסטרומנטלי ממטרופוליס כמובן שאז זה היה סתם רעש בשבילי.. הדיסק הראשון ששמעתי שלהם היה falling into infinity זה היה בצו הראשון שלי.. נסעתי עם חבר לתל השומר וחבר שלי אמר לי"גיא,יש להקה אחת שאתה חייב לשמוע...הם חייבים לסבך את הכל,שירים מורכבים וכו וכו " ושמענו באוטו את new millenium ושמענו את ה Intro....ושנינו היינו בהלם לא הצלחנו לקלוט מה הולך שם........אחחח...היו זמנים. זהו פסיכית

orbiti

New member
change of seasons

לקחתי אותו מחבר שלי, והתחלתי לשמוע כמה פעמים, בהתחלה אהבתי את כל הקטע של i´m sick of all you... ונראה לי מגניב הקאבר לקווין בביג מדלי, אבל כל הדיסק היה לגמרי לא ברור. אני חושב שזה היה האלבום הראשון שממש שמעתי הרבה פעמים עד שהבנתי אותו כמו שצריך.

EROTOMANIA

New member
הא.. זה שאלה לכולם?

אם לא מה אכפת לי. הדיסק הראשון ששמעתי היה FII....... זה היה מאבק קשה בין מטאליקה לדרים ת´יאטר...

NiGa

New member
אימג´ס...

חבר השמיע לי את פול מי אנדר ומטרופוליס. ואני פשוט נגעלתי! מה זאת המוזיקה הזאת? זה בכלל לא נשמע כמו בלינק, ואני אוהב בלינק... אז זה חרא!! אחרי כמה ימים ביקשתי שישמיע לי שוב... התחלתי להדלק על הקולות בפזמון של פול מי אנדר.. אנד דה רסט איז היסטורי...

I3link 182 Girl

New member
חחחחחחחחח.....

אותו הדבר בדיוק אצלי... חבר של אחותי גם השמיע לי את אימג´ס ואני חשבתי שזה פשוט מזעזע... כי זה באמת לא בלינק ובלינק הכי טוב... ולא הבנתי מה זה צריך להיות... זה היה נמע נורא מוזר... אבל אחרי שבוע שבועיים נסעתי עם אחותי וחבר שלה באוטו והם שמו את זה... והתחלתי לאהוב קצת... ואז ליומולדת קנו לי דיסקים שלהם.. ומאז שבאמת שמעתי את השירים שלהם כמו שצריך הכל התחיל...

NiGa

New member
בדיוק כך!

אני זוכר את התחושה של "מה זה הבאלגן הזה? מה זה התופים המזוויעים האלה?" אני גם זוכר שחבר שלי אמר שאלה נגנים אדירים לא רואים את בלינק ממטר ואני כזה מתווכח איתו "לא שמעתי שם שומדבר שהמתופף של בלינק לא יכול לעשות!" (דאבל באס?! וואט דה פאק איז ד´את?!)

cha ching

New member
חה! ../images/Emo13.gif

הסיפור שלי הוא כזה: היינו במחנה עבודה ליד זכרון, ודותן (מתופף ממש ממש טוב מהכיתה שלי..), השמיעלי את המוזיקה המחרידה שהוא שומע (פנתרה (שהוא טוען שיש להם את הסולן הכי טוב בעולם), דרים, ו...אליס אין צ´יינס אני חושבת... אה, ועוד כמה הרכבים קלאסיים וג´אז....) קיצר-הוא נתן לי לשמוע דרים, ואני ישר צעקתי: "יאק!!! מה הלהקת הומואים הזאת?1" נחשו איזה שיר שמעתי?! פול מי אנדר...

Uv Kruvi

New member
חחח...

פנתרה שולטים!!!!!!! לא לצחוק עליהם! והסיפור שלי אותו דבר כמו של יותם... תום הביא לי לשמוע, לפני יותם, ואני מקשיב "כי תום ביקש"... אח"כ שמעתי בלינק עם יותם ולא ממש שמתי לב לזה... :) אח"כ יותם שמע ואמר בדיוק כמוני...מוזר לו... ואח"כ...יותם התחיל להתאהב בהם... אח"כ גם אני... ד"א... עכשיו כשאני נזכר בזה...תום גם השמיע לי פנתרה פעם ראשונה בגרמניה...וישר נדלקתי cemetery gates אחד השירים הכי טובים שלהם...

theriddler

New member
אל תגזימי../images/Emo110.gif

יש להם אחלה קטעים... הם לא סתם עושים רעש... יש להם קטעים ממש מעניינים (מוזיקלית)

למעלה