בחייכם תענו לי...

גרויס

New member
בחייכם תענו לי...

מדינה ללא השקפה דרך או אפילו אמון באבות אבותיה כל ראשה וראשיה שועטים רק לעבר המערב(הפרוע) בלי שום שכל להבין על מה ולמה אנחנו פה ואיך זה שהאומות כולם אבל כולם(בוש וגונדה דיליה) מתעבים אותנו. רחוקה מאמונה או אפילו קריאה לשמים מרוקנת מתוכן עצמי עסוקה בשטויות והבלים שגם בעיני ה``גדוילים`` שלה אין תרבות ומשמעות ל``לאום הישראלי`` כלכלה ברצפה חברה מטונפת בפריצות ובסמים שלא באשמתה אלא ההורים מעדיפים שירים ושערים על שיר השירים ח``ו. והכי גרוע החינוך הדפוק(בלשון המעטה) שכל פרח שנכנס לגן יוצא קוץ מביה``ס וכולם יודו בזה.. חבל חבל חבל! 60 שנה?! עצמאות!? בתוך 2000 שנות גלות!!! ועוד נקרא לזה בשם ה` גאולה? כשה` יביא גאולה או את תחילתה אפילו זה יהיה שלם וכהרף עין ולא נשלט בידי העולם. אז מה, ?נחגוג?..

ענין של נקודת מבט

אתה מביא רשימה של תוצאות שליליות,לי יש רשימה חיובית

19אריאל

New member
איזה פסימי...

אני חוגג על זה שיש לי אדמה. בית. זו הסיבה העיקרית והיא מספיק טובה בשביל לחגוג. החרדים רק עסוקים בלחפש סיבות לא לחגוג כדי להבליט את דעתם השלילית על המדינה בה הם חיים. זה כבר הפך להיות מעבר לכל פרופורציה... ממש חולני!

prtywomen

New member
צודק..צודק...

לא יאה להיות שלילי כל כך.. הכי קל לראות את הצדדים השליליים

ילד מסכן.. תשאל את סבא שלך,

איך היה לפני 100 שנה באירופה?. לאורך 2000 שנות הגלות היהודים פשוט פחדו לחיות.. כי אולי הם ימותו.. פחדו ללכת ברחוב, פחדו לקיים מצוות, פחדו מעצמם. עד כדי כך שאם באיזה מקום לא היה איזה כמה שנים צרות אז אותו זמן נקרא ``תור הזהב`` כמה פוגרומים ואינקוזיציות ומסעות צלב וצרות ורדיפות היו בהיסטוריה של העם היהודי?! והיום ב``ה אנחנו חיים בשקט, אני יושב בבית במרפסת.. כותב בכיף.. והצרה הכי גדולה היא איך מתחילים מחר את הזמן....... לאורך כל ההיסטוריה לא היה דור שהיה בו טוב ליהודים כמו היום!!!!! ואתה עוד מתלונן? תהיה בשקט, ואם לא תמלא את הבור שממנו אתה שותה(!) לפחות אל תירק לתוכו.

למעלה