בחייאת

זוגיות,צריך לאפשר..

ולאפשר, פירושו להיות פתוח ומוכן, עם רצון והכרה שזה מה שאתה רוצה וצריך. לייצר זה השלב(כך לפחות לפי ראות עיני) זה המקום שבו אתה מאפשר ונותן מעצמך את כל מה שצריך ועושה את כל מה שאתה חושב שנכון וראוי לעשות בכדי להגיע לזוגיות... אני מודה שדבר אחת אני כבר לא כל כך מעוניין לעשות וזה(במידה ולא שמת לב כתבתי על אטרף)זה שאני לא מאמין ולא מעונין יותר לתת במה למקומות המפגש הקיברנטיים כלומר צ'אטים ואטרף. אלו לדעתי גורמים לי נזק יותר מאשר תועלת... המדהים עד כמה אנשים יכולים להיות רעי לב כלפיך כשכח המקלדת נמצא בידיהם ועד כמה מוחם הקודח ואצבעותייהם מניבים מרגליות... אני בחרתי לפרוש הצידה, ולא לצאת למסיבות תקופה ארוכה, למחוק את הכרטיס באטרף(כבר כמעט שנה שלא נכנסתי ולפני כמה חודשים מחקתי הכרטיס לחלוטין והכרטיס של "דבש!" כבר פשוט לא נמצא שם יותר). יצאתי בשבוע שעבר לאחר 8 חודשים לראשונה לביג בויז וברחתי אחרי שעה כי לא נהנתי מההתפלשות החברתית ביצתית... מצד שני חיי הפרישות אינם מניבים דבר. למרות המוכנות הנפשית והכמיהה , הרצון העז ואפילו הרחבת גבולות הפשרה לרוחב קיצוני שכמוהו לא אפשרתי מעולם, שלא ניתן לפרשה כאחרת מ"לאפשר"... עדיין לייצר, הם כל הצעדים שאני אעשה בשביל להגיע למצב שבו אני נמצא במערכת זוגית. אנחנו הגנרטור לנעשה בחיינו, ואנחנו צריכים ליצור תנאים שבהם הסיכוי להכיר אנשים למטרת הזוגיות הינם הגבוהים ביותר שאפשר, וזהו תהליך יצירה. אני מוצא את עצמי בשנה החולפת עייף ומותש מלעשות ולנסות וכל מי שיחלוק על מה שאני אומר עכשיו כנראה שמעדיף להציף עצמו בקלישאות! מותר להגיד עייפתי, ולשבת בצד. מותר להגיד נמאס לי ולהרים ידיים ולפעמים עדיף לחיות עם כאב האין מאשר לחיות עם התסכול ותחושת הבושה של אי ההצלחה. לפעמים זה פשוט כואב פחות. מודה שנכשלתי במציאת אהבה וזוגיות, מודה שלמרות שהייתי מוכן לאפשר והייתי הכי רוצה בעולם ולמרות שלפחות לתחושתי עשיתי כל מה שאני חושב שאפשר וראוי( לשיטתי: איפשרתי), כנראה שאיני יודע איך יוצרים ואיך עושים את זה כי אחרת כנראה שלא הייתי לבד! לא מרגיש בר מזל טוב כרגע, אבל תודה רבה בכל מקרה על האיחולים נ.ב לדעתי להגיד שאתה פחות 57 ק"ג מהר האדם שהייתי רק מדגיש את ההישג...

iNEEDit25

New member
בחייאת

לא מבין גברים, הומואים. תעזרו לי. לא מצליח להבין ולהתמודד עם השטחיות, הרדידות הנוראית הזאת. אני יכול לדבר עם מישהו שעות בצ'ט, שיחה זורמת בכיף, סבבה, שולח לו תמונה, והוא ישר סוגר את החלון. מה קרה? אי אפשר להגיד? לא מתאים, לא הטעם שלך, סבבה, אבל למה לסגור אחרי שדיברנו כמה שעות בלי להגיד כלום? וכל אלה שלא מדברים איתך בכלל אם אין לך תמונה. אתה צריך לשלוח תמונה כדי לעבור את האודישן. צ'טים, ואטרף, וגם כל מיני גנים ציבוריים ומסיבות שלא מסתכלים עליך אם אתה לא מינימום מייקל לואיס. מה זה השטחיות הזאת?

בופיק

New member
היי חבריקו,,

אני שומעת ממך שאתה נורא פגוע מהיחס כלפייך, זאת חוויה לא נעימה שאתה מדבר שעות עם בן אדם , מרגיש קירבה מסויימת, אתה אפילו חושף את עצמך ואחרי שרואים תמונה פתאום נעלמים בלי לומר מילה, או שבכלל לא מתחילים שיחה בלי לראות עם מי מדברים, ישנם הרבה מאוד אנשים לא רק הומואים שדבר ראשון מה שמשמנה להם זה המראה, המשיכה ואחרי זה כל השאר... אני מסכימה איתך שזאת לא דרך לבוא לנתק לבן אדם את המסנג'ר בפנים אחרי תמונה, אבל זאת דרך הכי קלה ונוחה וזה גם החיסרון שבאינטרנט, מפנים אל פנים בן אדם לא יקום וילך איך שהוא ראה אותך....כי זה הרבה יותר קשה ולא נעים... אני בעד שתדפדף עלים, נכון יש הרבה אנשים שיטחיים, רדודים, אבל בתכלס זוגיות שהיא רק משיכה או רק לפי מראה חיצוני לא מחזיקה מעמד הרבה זמן, בסופו של דבר צריך להיות בן אדם, חבר וזה מה שמחזיק את הזוגיות לאורך זמן. בטוח שיש עוד אנשים נורמאלים שהמדיכה קובעת עבורם, אבל היא לא קו מכריע....שיש להם קצת מעבר... שלך בופיק

JamesNox

New member
תנסה לחשוב על זה ככה:

איזה מזל, איזו הקלה, שגיליתי שהוא אדיוט מושלם לפני שממש נפגשתי איתו. אני זוכר, ואני לא יודע אם זה עוזר, בשנים שהייתי ברמן, הייתי מגיע הרבה פעמים לעבודה לפני שהמשמרת התחילה ויושב לשתות, להסתובב וכו', ומגלה שאני שקוף. למרבה ההפתעה, ברגע שהייתי נכנס למשמרת ומתייצב מאחורי הבר, הייתי פתאום נחשב מושך. והיו מתחילים איתי אותם בחורים שפשוט התעלמו מקיומי קודם, בלי להבחין בכל שהם דחו אותי מוקדם יותר בערב.. היינו צוחקים בצוות שהדבר הכי סקסי שגבר יכול ללבוש זה טי שירט שחורה ומגבת ניגוב על הכתף.

SoShakespeare

New member
אני מבין אותך לגמרי....

לצערי, זה באמת נכון... למרות, שיש עוד מקומות להכיר בהם(עוד מקומות חוץ מ"אטרף" וכל מיני צ'טים...). וכן, תאמין או לא, יש בחורים טובים - שהם לא רדודים ושטחיים. העניין הוא, איפה אתה מחפש(אל תיעלב, זה לא אישי - אני כותב את זה בכלליות). אתה יכול לחפש במועדונים, "אטרף", צ'טים וכדו' - ואתה יכול לחפש בפגישות חברתיות. כמו למשל, זה: http://www.zoog.org.il/ מאחל לך בהצלחה! וגם אשמח להכיר אותך(אגב, יש לי בלוג - אתה מוזמן לבקר בו. יש קישור בסוף התגובה). המשך יום דבש :) עודד. קישור לבלוג: http://blog.tapuz.co.il/shakespeare

פעם אחת במפגש...

...של בדרך לזוגיות, הרגשתי כל כך לא שייך... היו המון אנשים ופשוט הרגשתי כאילו אין מה שיחבר אותי לרוב מכריע של הנוכחים. מצאתי את עצמי מוקף באנשים שאו שהם מבוגרים ממני בדור וחצי, או שמבחינת פאזה בחים היו בפאזה שונה משלי,או שהיינו בעלי אינטלקט שונה ובהפרשים שקשה לגשר עליהם או אנשים שדפוסי ההתנהגות שלהם אינם כשלי או שסבלו מבעיית אסטתיקה שלא יכולתי להתפשר עליה(לא בהכרך מראה חיצוני... מעשנים למשל שמעשנים 2 קופסאות קאמל ביום ומצחינים כמו מדורה עם שיניים חומות, גם אם הם שטניים שריריים חלקים גבוהים, זה לא אסטתי בעליל!!!)... אני מכיר את אורי כבר שנים ואוהב אותו לאללה, אני מפרגן לו על הפעילות המבורכת הזו אבל מסתבר שלא רק אני הרגשתי כך, משיחות שערכתי עם חלק מהנוכחים לאחר מכן בפגישות אקראיות בחוץ. קשה לי להגיע לפגישות ולהתחבר לנעשה בהן שגם כך נערכות ביום ששמור לאימונים. לאחר 9 שנים באטרף, וכמעט למעשה מימיו הראשונים של האתר הארור. מחקתי את הכרטיס וממש לא מרגיש שבא לי להכנס אליו שוב, סבלנותי לצ'אטים פקעהה ומעדיף להדיר רגלי ממקומות הבילוי שלנו שהפכו למין "אטרף דייטינג בלייב" . אני ממש מתגעגע לתיבת הדואר שהייתה לי בדואר כפר סבא(וכבר לא קיימת), דברים היו נעשים לאט ועם המון סבלנות הקצב המהיר שבו הדברים קורים היום פשוט שורף. נהיינו קהילה קרה ורדודה להחריד והיציאה הקולקטיבית הזו מהארון שקידמה כל כך הרבה בעולם וגם אצלנו, יצרה סוג של זמינות גבוהה של כולנו לכולנו,בעולם הרחב כבר מעט עבר הבום הגדול של היציאה הקולקטיבית ועכשיו אנשים באמת עסוקים בהוויה ועל איך לקיים אותה, בישראל כמו בישראל אנו מעכלים דברים לאט ואנחנו הרי יותר טובים מכל העולם ואצלנו החליטו להשאר עם ההרגשה הזו שהכל זמין והכל מותר,אנשים שכחו שאנחנו בסך הכל קהילה מאוד קטנה, בה כולם מכירים את כולם, כולם רואים את כולם(אני יודע שהדבר הבא ישמע מגעיל לצערי יש מצב גם שכולנו מזיינים/מזדיינים כמעט עם כולם וסליחה שהייתי בוטה) יחסי האנוש חשובים כקליפת בצל וה"זרימה" חשובה יותר. התחושה המזוייפת שאפשר להתגלגל ואפשר לחיות חיי מתירנות שבה האנונימיות היא כח ובלחיצת כפתור אחת אפשר לעבור להבא בטור מותירה את רובנו בודדים. רק טיפה שנים אחורה ועוד לפני מצעד הגאווה הראשון של תל אביב כשאנשים הכירו לזוגיות, הם היו יחד שנים ארוכות ארוכות (אני מכיר זוג שהכירו בתא מדידה במשביר לצרכן ברעננה כשאחד במקרה טעה והסית וילון של התא הלא נכון הם יחד כבר 17 שנים). היום בעידן הרשתות הקיברנטיות, ועידן הפתיחות, עידן הזמניות הקלה והיכולת להכיר כביכול מחדש, הרסה לצערי את המוכנות של כל אחד מאיתנו להשקיע עד כלות בזוגיות מתמשכת ואיכותית. אני מתגעגע לזוגיות היחידיה שהייתה שלי, שאותו הכרתי בנסיעה באוטובוס, גם לו הייתי צריך לחכות הרבה שנים שהיו מלוות בלא מעט תסכול של חוסר הצלחה זוגית. היום שלוש שנים לאחר שנפרדנו וכשבועיים וחצי לפני יום הולדתי אני מוצא את עצמי לבד, בודד ועושה המון חשבונות נפש עם עצמי ומנסה להבין למה אני לא מצליח לייצר שוב זוגיות ולמה אני לא מצליח למצוא אהבה, מתגעגע קשות לתחושת האינקוגניטו שהייתה פעם לפני עידן האטרף והאטרף לייב, לפני עידן השטחיות וכח האנונימיות שמאחורי צג המחשב... סתם, יש לי סינדרום דיכאון טרום הומולדת... אל תתיחסו... סתם קצת עצוב לי עכשיו...

pasa24

New member
בחייאת../images/Emo69.gif

בעבר העולם היה מלא במרחבים פתוחים אך האנשים היו מלאים בתוכם. כיום העולם צפוף והאנשים בו רייקים. מימני שאינו הומו

yosef 30

New member
זה מתסכל מאוד החוויה הזאת

היי מותק אני אמוד מתחבר למה שאתה כותב, אנשים איבדו כל צלם אנוש מנתקים ומתנתקים מבלי לחשוב שבצד השני של המחשב ישנו בנאדם. הזלזול והזילת הזאת יכולים להטריף. אנשים מאוד פגועים בחוץ, רבים חווים את האי החוסר אנושיות הזאת, ומתחילים להגיב בהתאם כך נוצרת חברה שמרוחקת ומתרחקת. אני לא יודע מה הפתרון לכל זה הכי חשוב שאתה תמשיך לשמור על שפיות, שלא תתנהג בהתאם למה שקורה בחוץ, ותמשיך להאמין על אף הקושי. אולי תקח לך איזה פסק זמן מכל הבלאגן הזה, תן לנשמה שלך קצת שקט פנימי. אני מכיר את החוויה הזאת גם באופן אישי, וגם אני נפגעתי והתעצבנתי מהדרך הגועלית הזאת. אני מאמין ויודע שיש אנשים שכן רוצים להכיר, שכן אומרים מצטער אך לא מתאים ו"נפרדים" בדרך מאוד אנושית.\\ אני מאחל לך בהצלחה רבה בהמשך הדרך היא לא תמיד קלה אך לא להתייא/ש חמוד אתה תמצא את הקשר שאתה רוצה. חיבוק גדול יוסף.

GMjoy

New member
iNEEDit25 היקר

אתה נשמע מאוד פגוע, וזה לגיטימי מאוד לאור הדברים שכתבת. אני מכיר את הגישה הזו, כשמנתקים לך בפרצוץ אחרי שתמונה לא סיפקה מישהו. אתה ממש לא צריך להרגיש באודישן...אתה לא חייב לאף אחד כלום. כתבו לך פה נכון, שהסיבה נמצאת מהמקום בו אתה מחפש. אל תהיה במקום שמראה לך את ההפך ממך...אין צורך. ישנם בחורים מקסימים ומאוד טובים שעדיין לא פגשת. ישנם כאלו שבוכים וכואבים על חוסר בזוגיות מהסיבה הזו, שהעולם איבד באמת מהצלם האנושי. הקהל מאוד נהיה עצבני וכועס...כולם רוצים לראות אותך שפוך ומלא חבטות. באתרים האלה קורה אותו הדבר - כולם מתייחסים אלייך בצורה הזו. אף אחד לא יעיז לעשות את זה פנים מול פנים, ואם גם יעשו אז לפחות תראה על מי מדובר :) אבל תגיד תודה גדולה שסגרו לך בפנים. תשנה את הגישה לחיובית. אני מאמין שלא היית רוצה לפגוש את אותם הבהמות שסגרו או לרצות את כולם בתמונה "חייתית" שלך, ושיתעניינו בך על סמך מי שאתה לא. תהיה אמיתי ותלך על הזדמנויות שמתאימות לך מהלב. ותיזכור שהזיופים מאוד גדולים באתרים האלה. לא כל מי שאתה חושב שהוא באמת עושה רושם - כזה במציאות. הרוב שם הם סתם חסרי ביטחון מתוסכלים, שמאחורי המסך מתקתקים במקלדת דברים פוגעים, לאנשים שמחפשים משהו אמיתי. פשוט תחייך, ותגיד תודה.

bios

New member
אם אפשר להוסיף משהו

לדברים היפים שנכתבו כאן: לא מומלץ לדעתי לדבר עם מישהו במשך שעות לפני החלפת התמונות. הרי שלב התמונות יגיע מתישהו, לטוב או לרע. כן מומלץ לצאת מדיי פעם להפסקות מעולם ההיכרויות, כדי להתנקות מהשליליות שמצטברת מהאינטראקציות האלה. בהצלחה!

GMjoy

New member
מומלץ להכיר ללא אינטרנט../images/Emo13.gif המלצה חמה ממני.

אם יש את המיעוט הזעיר שיצא זוג מאתרי היכרויות, אז זה כבר משהו מלמעלה. קשה מאוד להבין ו"להכיר" בנאדם מהתכתבות. אני ניפגש עם אנשים (לצורך היכרות ידידותית בלבד) ומגלה את ההבדל הענקי שקיים בהתכתבות ובמציאות - הבדל עצום!!! אני יכול להידלק רק מתנועה או חיוך או משהו קטן באדם - דבר שאני לא יכול לעשות בהתכתבות. אפשר להתאהב מחברות ממושכת, ולא ממפגש שיחות על סקס. כשאתה מכיר בנאדם פנים מול פנים, אתה יוצר רושם יותר אמיתי לעצמך, מאשר הרושם שאתה יוצר מתמונות. זה כל - כך לא אמיתי ולא נכון. תעשו לעצמכם ולנפשכם טובה: צאו מאתרי היכרויות. תחכו להזדמנות שתבוא לכם להיכרות, ותפעלו בהתאם. תודה, וחג שמח!

למעלה