בחייאת רייייייש

דיייי נו

אתה לא רציני ? איפה אני יכול לדעת כי שמעתי כספטמבר קצת יותר טוב מינואר אבל אני חייב בינואר ואני רוצה לדעת פרטים בדיוק....

רוזיA

New member
לא משנה יש עונה מסביב לשעון....!

רק תלוי באיזה צד אתה אין גלים בצד המערבי של האי נוסעים לצד המזרחי כולה פצצות בתוך רכב מתפרק ונסיעה של 7 שעות גיהנום חום אימים צחוקים לפנים וים עישונים ובאנגים כל הדרך...! בדרך אולי תראה קצת חיות פילים ושטויות כאלו אני גולש אז לא עניין אותי כל כך לרדת מסטול חלליות נאס'א לראות פיל מחורבן ופראי שיכול להידלק עלי... אותי עיניין יותר................לרכב על הבן זונה! וזה מה שעשיתי עד שפתאום ירדה לי הסטלה בעקבות איזה בור בכביש חריקת בלמים ויציאה מטורפת מתוך סטלה קטלנית! אבל אז סחבתי עוד באנג וישר רצתי לבדוק שלגלשן שלגלשן שלי לא נשבר כלום אבל ילד עם זה גדול עליך וזה ת'כלס קצת סרטים של מזרח על תיסע אם כן אתה נוסע יש אחד באיקדואה בשם ג'גה אחי מוכר עשב לפנים עושה מחירים יפים בטוק טוק וייקח אותך גם לצד השני אם יבוא לך ויתן לך לשמוע שווה שעות בוב מרלי עד שתיגנב חצמחו לך רסטות ותוכל רט שפה שזה בעצם שם זה פאקינג ג'מייקה מאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.... פיססססססס אוף!

resh0

New member
אני לא ממליץ לשחק עם המוח.

מדובר בחבר הכי טוב שלי ואני מעריך שאלו החכמים שבינכם, סבורים בדיוק כמוני. מי שצריך חומרים כדי להגיע לצחוקים, לדעתי אדם חולה.

וואלה עזוב אותך חרטות

שמעתי ספטמבר זה העונה בשבילי אני חייב לדעת על ינואר כל היתר מעניין לי תתחתתתתתתתתתתת

L 0 L I T A

New member
ה-תאריך לנסוע!

לפני זה יש מונסונים והמזג אוויר סתם מבאס. אבל לך קבל זריקות לפני שאתה נוסע למה גועל נפש מה שהולך שם, במיוחד בקולמבו.

L 0 L I T A

New member
נו דיברת על ינואר לא?

היית הרבה בשמש היום חמוד שלי?

למעלה