בחזרה

jasmine 33

New member
בחזרה

כשהלכת לא יכולתי להביט בך מתוך כעס עצום על הוויתור ובתחילה כשלא היית כאן הכאב חתך עמוק ולאט האבל היה כל כך גדול... הדמעות לא עצרו אחרי ימים הלבד כבר לא נורא ההשלמה גדלה ורק הכעס עוד היה שם מעומעם... ואח"כ באת...חזרת.. רצית לאהוב ואני מבוצרת בעצמי מחפשת צידוקים לחזרה מחפשת סיבות ללבד.. מנסה להאמין למילים מנסה להיות חזקה מנסה להגן על עצמי מעוד אכזבה... ואתמול היית כמו בפעם הראשונה אהבת ונגעת... במה שבהתחלה נחסם... ופתחת את הדלת לנכונות והיפלת את המיבצר שהגן עליי מכל רע... ואני לא יודעת ואני לא מאמינה שזה אפשרי ואני רוצה להראות לך את שבליבי ולהיות אני עצמי כמו שהייתי לפני שהלכת... וזה שוב כואב הכאב אחר הוא לא דוקר הוא רק מזכיר את שהיה הוא "שם" כדי שיהיה לי האומץ לאמר לו דייייייייייי.... ובתפילותי אבקש לדעת לעשות הבחירה הנכונה להיות מוגנת מכל פגיעה להיות מאושרת להיות כמו שיחלתי לנו ביום חתונתנו....

ש י ר ה 42

New member
הלוואי

שתגיעי לרגע בחירתך בשלמות ושתדעו רק אושר. גם הוא רוצה? מתלבט? נראה כי ההחלטה קשה יותר עם גרוש/ פרוד מאשר עם חבר. בכל שתבחרי, מאחלת לך בהצלחה

כל כך נוגע ופוגע ../images/Emo140.gif

רוצה יותר מתמיד לזכור את מה שהיה ולהיות מוגנת מכל פגיעה. מאחלת לכולנו שבת מלאה תובנות והבנות

כאן אני

את שם אני כאן,מחכה שתכזרי שוב לראות אותך,לחבק אותך להרגיש אותך. עם תחושה של נצחון,כמעט בגיל 40 מרגיש כמו בגיל 16,פרפרים ואהבה על אותו האישה שחייתי איתה כל כך,כל כך הרבה שנים,שיום אחד עזבתי אותה. לא יודע עם עזבתי בטיפשות,אבל זה כבר לא חשוב,את העבודה עם עצמי עשיתי,ועשיתי אותה בגדול. הייתי צריך את המרחק,לחשוב ולהבין ויום אחד הייתה התשובה כואבת שתעיתי כל כך הרבה שנים,פגעתי בך הכאבתי לך וכל הדברים הקשים שחשבתי עליך הם רק יצירת דימיוני. ימים שלמים בכיתי,עם תחושה של פספוס.הבלבול במוחי הייה נוראי עד שהורדתי את המחסומים. עכשיו אני כאן לא מפסיק לחשוב עליך,על אותה הלילה שנתתלי לאהוב אותך,חושב על איזה חיים אני רוצה איתך,ואני יודע שאת פוחדת אבל אני לא בא להכאיב, אני בא לאהוב אותך. אני בא למבחן יום יומי,לא ליום או לשבוע לתמיד,לגעת בלב שלך ולהישאר שם, לחיים משוטפים. את עדיין שם ואני כאן ורק אני חושב על הרגע שאוכל שוב לחבק אותך אוהב,אוהב אוהב אילן

למעלה