בחזרה לעתיד

RUTHY13

New member
בחזרה לעתיד

ברצוני לשאול על עתידי עם שותפי לחיים. הוא נולד ב15.10.62 ואני בתאריך 13.1.60, מה יהיה בעתיד, אני מרגישה כי העגלה מקרטעת, ואין לסוסים כח לסחוב את העגלה, מה עם העתיד לצידו???????האם כדאי להשאר במערכת זוגיות זו????

RUTHY13

New member
תשובה לארינה

שמי רות ובן זוגי אהרון ,מבקשתאת התשובה דחוף בבקשה.

ארינה

New member
עתיד

רות היקרה, מישהו מאד מקנא ביחסים שיש לך עם בן זוגך וגורם לעיכובים ועין הרע וזו הסיבה לבעיות. אני לא רוצה להרחיק לכת ולומר שיש מי שעושה גם פעולות מסויימות כדי שלא תהיו יחד. צפוי לכם עתיד טוב יחד והקשר יחזור להיות כמו שהיה בגלל שיש בינכם המון אהבה. בהצלחה שבת שלום ארינה

RUTHY13

New member
זוגיות

את צודקת היחסים בינינו באמת טובים, אבל העניין הוא שבעלי חזר בתשובה, ולי זה לא עושה כל כך טוב, האם להמשיך בזוגיות זו, האם את רואה שיש סיכוי שיחזור בשאלה?האם את התכוונת לגבר שמקנא ביחסים בינינו, והאם הוא חבר של בעלי??? אודה לך על כל התשובות, כיון שזה אמור לעזור לי לנתב את דרכי. שבת שלום לך......

ארינה

New member
רות היקרה

תרשי לי לענות לך הפעם ללא קלפים. אני מבינה שהבעיות נובעות מכך שבעלך חזר בתשובה ואת לא כל כך מתחברת כעת אליו. אני מציעה שתנסי להבין אותו ולכבד את דרכו החדשה וכך להשכין שלום בביתכם. גם אם הוא לא יחזור בשאלה עלייך ללמוד ולקבל את מעשיו ולכבד אותם מבלי לנסות לסקל את דרכו. קשה לי לראות בקלפים אם הוא יחזור בשאלה או לא ולמען האמת אני מעדיפה גם לא לשאול זאת. יש מישהו שכן עושה לכם "מנחוס" וגורם למערכת שלכם להתערער, אני לא רואה ולא ראיתי בקלפים אם זה חבר או לא אך אם תתני לי את שם הבנאדם ביום ראשון אני אשמח לבדוק לך. שבת שלום ארינה

RUTHY13

New member
זוגיות

ארינה,מה אומר לך אם הוא מתעקש לסיים את הקשר בינינו למרות שדיברתי אין קול ואין עונה,הייתי רוצה לדעת האם העתיד מסביר לי פנים,האם חיי יהיו גם טובים בעתיד,אם אפשר לדעת מבחינת העבודה, האם צפוי לי קידום ???תודה לך על כל הכל, בתודה מראש.

ארינה

New member
רותי היקרה,

קצת לא הבנתי את מה שאת שואלת, אך לפי מה שניסיתי לקרוא את שואלת כמה דברים וכידוע אני יכולה לענות כאן רק על שאלה אחת בכל פעם. אז בבקשה תנסי להסביר לי קצת יותר טוב מה בדיוק את שואלת ואשמח לענות לך. ארינה

RUTHY13

New member
עתיד

אני רוצה לשאול בקשר לעתיד כשאחיה בגפי (כנראה שאין מנוס מגרושין) האם החיים אחרי הגירושין יהיו יותר טובים??זו זוהי כל השאלה?? (תאריך לידה 13.1.60) בתודה מראש

למעלה