בחזרה לעתיד

PsiChO

New member
בחזרה לעתיד

רעיון פילוסופי משהו תחשבו שניה על החיים שלכם, איך הם נראים האם אתם מאושרים וכיוצא בזה. אחרי זה תעצמו עיניים, ותדמיינו שהשנה היא 2025, זאת אומרת 24 שנים מעכשיו. תדמיינו את החיים שלכם את הסביבה שלכם. אחרי זה תחשבו עוד יותר חזק. על העבר שלכם. תסתכלו אחורה משנת 2024 על החיים שלכם מאז תחילת המילניום. מה אתם חושבים שיקרה? מאוד מבלבל אבל אני מקווה שתנסו...

בואנה, חתיכת שאלה הבאת לי ב1 בלילה...

אני אישן על זה, ואודיע לך מחר, מבטיחה, כתגובה להודעה הזו :) i will have lotsa time, יש לי ביולוגיה על הבוקר.

וכדיברי הג`ירפות ``קדימה, אחורה, קדימה, אחורה..``

אם אני הסתכל היום כמה שנים אחורה אני יכולה להגיד שהייתי מאוד קטנה מאוד מאוד מטומטמת, ושלא יוצא לי להיזכר בהרבה מעבר לסיסמאות האלה. אה, ושהיה לי פעם הרבה פחות טוב, ומי שניזכר אחורה בגעגועים הוא או מטומטם או מיסכן. אני לא חושבת שאני אזכור יותר מזה, הרי אני עדיין מטומטמת- חברה שלי אמרה לי שלה לא הייתה היכולת הזאת ביסודי לדעת שלא היה לה שם טוב, זה לא נכון, לכולנו הייתה, אז היא לא פיתחה אותה וזה כאילו מתאים לה לתדמית שלי בתור צוציקית ביסודי שכבר יודעת שהיא צוציקית בבי``ס לצוציקים המחנך לטימטום- ואני עדיין קטנה- והזיכרון שלי לא הישתפר מאז. וגם בעוד כמה שנים אני אראה במי שהייתי אדם זר שאני יכולה להיתבייש בו או להיתעלם מהעובדה שהוא היה אני. בעוד הרבה מאוד שנים אני אזכר בסיסמאות בחיבה, וסיסמאות הן גם את מי אנחנו אוהבים ודברים כאלה, עד כמה שמהגיל הזה זוכרים יותר, אני יודעת את זה מתוך סרטים שראיתי בהם נשים בנות ארבעים ניזכרות בגעגועים בקטעים מעוותים שלהן מהתיכון. וואו, אני לא מאמינה שאני אחייה כל כך הרבה זמן, וזאת רק הוכחה לכמה שאני קטנה.

Ey@L

New member
חה חה, כבר כתבתי על זה בעבר, כתבה מצורפת

יותר מדובר על המצב של המחשבים ותפוז בשנת 2025, אבל בכל מקרה אם אתם מעוניינים לקרוא את זה, כנסו לפורום מחשבים ואינטרנט בתפוז, בחיפוש רישמו 2025. משום מה אני לא מוצא את הכתבה בפורום, ולא ניתן להעתיק את הכתובת בחיפוש

למעלה