בחזרה למלזיה מישהו ראתה אתמול בערוץ 2 איזה סרט יפהפה, סוחט דמעות דבש סיק.
S SickBoy New member 8/2/01 #1 בחזרה למלזיה מישהו ראתה אתמול בערוץ 2 איזה סרט יפהפה, סוחט דמעות דבש סיק.
ט טלויזיה New member 8/2/01 #2 פיספסתי ? ? ? כל כך רציתי לראות, אבל בסוף לא יצא לי. ספרו לי עוד איך היה.
S SickBoy New member 8/2/01 #3 חבל על המילים, קח בDVD/וידאו במקביל בערוץ 8 היה שיגעון המריחואנה, את זה ראית?
ט טלויזיה New member 8/2/01 #4 אם כך אקח גם אקח ב-DVD. שיגעון המריחואנה, גם לא ראיתי, לא הייתי בכיוון של טליויזה בכלל, למרות השם ודרך אגב, טלויזיה זאת נקבה.
אם כך אקח גם אקח ב-DVD. שיגעון המריחואנה, גם לא ראיתי, לא הייתי בכיוון של טליויזה בכלל, למרות השם ודרך אגב, טלויזיה זאת נקבה.
C cosmic523 New member 8/2/01 #5 שידור חוזר של שגעון המריחואנה בשישי בשתיים בלילה בערוץ 8. שווה ביותר. אם לא יצא לך להיות בבית, שווה לתכנת את הוידאו.
שידור חוזר של שגעון המריחואנה בשישי בשתיים בלילה בערוץ 8. שווה ביותר. אם לא יצא לך להיות בבית, שווה לתכנת את הוידאו.
ט טלויזיה New member 9/2/01 #6 האם זה סרט לא רק למכורי המריחואנה ? אני לא ממש בקטע של מסיבות, טראנס ומריחואנה ? מה הסיכוי שגם אני אהנה מהצפיה ?
האם זה סרט לא רק למכורי המריחואנה ? אני לא ממש בקטע של מסיבות, טראנס ומריחואנה ? מה הסיכוי שגם אני אהנה מהצפיה ?
C cosmic523 New member 9/2/01 #7 סיכוי גבוה התוכנית עוסקת בעיקר במריחואנה כתרופה ובמאבק של אירגונים שונים ללגליזציה של הסם. השורה התחתונה של התוכנית היא שהמריחואנה לא מזיקה הרבה יותר מקפאין ושאר חומרים חוקיים אך לא כ``כ בריאים שאנחנו צורכים בכמויות ללא חשש. כדאי מאוד לראות.
סיכוי גבוה התוכנית עוסקת בעיקר במריחואנה כתרופה ובמאבק של אירגונים שונים ללגליזציה של הסם. השורה התחתונה של התוכנית היא שהמריחואנה לא מזיקה הרבה יותר מקפאין ושאר חומרים חוקיים אך לא כ``כ בריאים שאנחנו צורכים בכמויות ללא חשש. כדאי מאוד לראות.