בחזרה לכפר קאסם

NorthernStar

New member
בחזרה לכפר קאסם

אני ממליצה לכל אלה המקלים ראש ברצח ערבים על ידי המדינה ואלה שעדיין מכחישים את הטבח - אנא קראו בעיון את מאמרו של תום שגב.

את מתמקדת רק בערבים שנירצחו..

אבל שאלפיי יהודים נהרגו מפיגועים? שכ"ח יהודי נרצח ע"י טרור ערבי (אני לא מכיר את המילה הזאת פלשטין) אז אני אומר טרור ערבי? את זה את לא אומרת... שהטרור האיסלמי מנצל ילדים ונשים כדיי לעשות פיגועים? את זה את לא רושמת... אבל שיהודים זורק אבן על ערבי WOWW פתאום פותחת אשכול ...פתאום כל היהודים הם פושעים והמדינה לא עושה כלום נגד אותם יהודים ציונים כמו שאת אומרת!

NorthernStar

New member
מספר הקרבנות בצד הפלסטיני הוא

פחות או יותר פי חמש, וזה רק באינתיפדה. לא מניתי את הקרבנות בלבנון, למשל.

הנהגת פלשטין לא עושה כלום נגד הטרור

אז ישראל צריכה לעשות את העבודה! ישראל לפני שהיא מפוצצת בית נותנת אזהרה (לצערי) , בגלל זה המחבלים בורחים... ישראל לא נלחמת בציבור הערבי (אותו מקום שאתם קוראים לו יענו פלשטין) הם נלחמים בטרור !!! מה שאותם מנהיגים שלהם לא עושים , במידה והם היו מצליחים לעצור את הטרור אז לא היה לישראל מה לחפש שמה וכל החיילים הגיבורים שלנו היו בבית שלהם! אותם טרוריסטים מתפוצצים באוטובוסים , שולחים טילים על ישובים , הורגים אזרחים שלא עשו דבר ורע לאיש!

NorthernStar

New member
מה הקשר לנושא הדיון?

טבח כפר קאסם התרחש הרבה מאוד לפני האינתיפדה, ויותר מכך - בתוך תחומי ישראל, כאשר הקרבנות הם אזרחים ישראלים והרוצחים הם חייליה של מדינת ישראל. איך היית מרגיש לו היו חיילי מג"ב יורים למוות בכמה עשרות מתושבי רמת גן?

המדינה נתנה אזהרה לתושבים...

מה שהיה בכפר קאסם , המדינה נתנה אזהרה לתושבים לברוח מהאזור היו תושבים שלא יכלו לברוח אוו שלא רצו אני לא יודע, לחיילים לא היתה מטרה לחסל אזרחים תמימים אני לא קורה לזה טבח .

NorthernStar

New member
לא קראת

לא מדובר ב"בריחה". הטבח התרחש בתוך הכפר כשהחיילים רוצחים פועלים ששבו מעבודת יומם. אולי תקרא את המאמר במקום לקשקש?

למעלה