כמהאנשים הרגת בשביל התצלום הזה ?
K kiss 18 New member 23/6/08 #25 הייייי, מה אתה עושה פה? הריאה הנקיה היא שלך... קמת לתחיה? שכחת שהגענו כבר לספירה השלישית?
ש שודד הניקים New member 23/6/08 #30 אני לא יודע עם עשית טוב שהפסקת לעשן מה שברור שאתה לא צודק . כי מי שהיה מעשן והפסיק זה מפריע לו פי כמה וכמה .
אני לא יודע עם עשית טוב שהפסקת לעשן מה שברור שאתה לא צודק . כי מי שהיה מעשן והפסיק זה מפריע לו פי כמה וכמה .
K kiss 18 New member 23/6/08 #32 זה רציני מה שכתבת פה? או ש...- פיספסת אהווו אהוו פיספסת אהווו....... הסבר מדוע... תבורך מפי עליון!
א אופטימית עם נסיון New member 23/6/08 #20 מצד אחד- לא חסרות אזהרות על קופסאות הסיגריות, על כמה שהעישון מזיק לבריאות..... (תגדילו את התמונה.... תתרכזו בה טוב...)
מצד אחד- לא חסרות אזהרות על קופסאות הסיגריות, על כמה שהעישון מזיק לבריאות..... (תגדילו את התמונה.... תתרכזו בה טוב...)
א אופטימית עם נסיון New member 23/6/08 #21 מצד שני- היום במיוחד.... אפשר להיות חולים, או חלילה למות, מכ"כ הרבה דברים....שלא מחייב שהסיגריה היא זו שתמית את הסוף על הבנ"א.... (העישון מזיק. לבריאות!)
מצד שני- היום במיוחד.... אפשר להיות חולים, או חלילה למות, מכ"כ הרבה דברים....שלא מחייב שהסיגריה היא זו שתמית את הסוף על הבנ"א.... (העישון מזיק. לבריאות!)
א אופטימית עם נסיון New member 23/6/08 #23 ולכן מצד שלישי- אני אישית לא רוצה שבעלי יעשן.... בתדירות... סיגריה אחת ביום- בסדר... אבל בטח לא התמכרות.... סתם, כי אני אוהבת את הריח... (וכן...יש כאלו שמסתפקים בזה....)
ולכן מצד שלישי- אני אישית לא רוצה שבעלי יעשן.... בתדירות... סיגריה אחת ביום- בסדר... אבל בטח לא התמכרות.... סתם, כי אני אוהבת את הריח... (וכן...יש כאלו שמסתפקים בזה....)
K kiss 18 New member 23/6/08 #27 ככה זה מתחיל, ב-אחד ליום... 2 ליום, 3 ליום... קופסא ליום, וכך הלאה...
א אופטימית עם נסיון New member 23/6/08 #29 בחור בן 23-4 פלוס.... כבר יש לו את המספר שלו.... הוא לא מתחיל רק עכשיו לעשן... אז הוא יודע כמה הוא צורך ביום....
בחור בן 23-4 פלוס.... כבר יש לו את המספר שלו.... הוא לא מתחיל רק עכשיו לעשן... אז הוא יודע כמה הוא צורך ביום....