בחורים,

חלושקית

New member
בחורים,

אם הייתם נפגשים עם מישהי ולאחר הפגישה הראשונה קיבלתם תשובה שלילית ממנה, לאחר מכן היא ביקשה לנסות שוב..היתה פגישה ולאחריה שוב תשובה שלילית... בפעם השלישית שהיא רוצה שוב, הייתם ממשיכים אם נראה לכם שהכל בסדר חוץ מההתלבטיות שלה?

תלויי

מה ההתלבטויות שלה מה מו מי....על פניו זה פוגע ולא נראלי שהייתי חוזר שוב....אולי בגלל האגו המרוקאי אבל כך נראלי אני הייתי עושה...

חלושקית

New member
אז זהו ש...

היו כמה דברים שלא הסתדרו ולאחר סידורם, לא היה עניין שלא להמשיך. אין קשר לזה שהבחורה לא בסדר.

חלושקית

New member
אממ

לגבי הפעם האחרונה עדיין לא ידוע. בפעמים הקודמות הוא הבין לגמרי. כמובן שהבחורה שיתפה אותו לגבי ההתלבטות ולו זה לא הפריע

אין לנו על מי להישען

אלא על אבינו שבשמיים. הנקבע מלמעלה יקרה. הצלחות

מתוסבכת משהו, הבחורה.

סליחה על שהתפרצתי בשירשור לא לי... לא נראה לי שהייתי מסכימה שוב להיפגש. אלא אם כן מדובר בבחור כלבבי והוא יתעקש להיפגש שוב ויבהיר את מניעיו המיוחדים למה שעשה. כי --- זה משפיל.

חלושקית

New member
מבינה.

וסתם ככה,מדובר בבחורה שפויה ונורמלית שרצתה לבחון את הדברים יותר לעומק מבחינת כל מיני סיבות.

ממש, אבל ממש,

לא בנחרצות כזו. אתה מכיר את הבחורה? לאו. מכיר במניעיה? שני לאוין. יש לך קצת דמיון? יופי. הרשה לו לקחת אותך אל מעבר לריבוע. הרשה לו להראות לך סיבות שונות, ואפילו משונות, שבגללן נערי ישראל ינקטו בצעדים תמוהים, לכאורה, אולם עם הסבר משכנע. 7,000 כמוה? איך אתה יודע? זו יוהרה לשמה.

למעלה