בחורות דתיות האם יש כאן בחורות דתיות או שומרות שיש להן בעיה עם הכתמות/דימומים? רוצה להתייעץ...
I incognito1980 New member 9/1/06 #1 בחורות דתיות האם יש כאן בחורות דתיות או שומרות שיש להן בעיה עם הכתמות/דימומים? רוצה להתייעץ...
ב בואינג 707 New member 10/1/06 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif לא יכולה לעזור אבל רוצה לברך ונשמח אם תציגי את עצמך.
ש שמחה על התמיכה New member 10/1/06 #3 מה בדיוק השאלה שלך? כי הכתמות/דימומים יש לי, אמנם לא דתייה אבל אם השאלה קשורה למקווה, אז אני הולכת למקווה (בעלי דתי)..
מה בדיוק השאלה שלך? כי הכתמות/דימומים יש לי, אמנם לא דתייה אבל אם השאלה קשורה למקווה, אז אני הולכת למקווה (בעלי דתי)..
י יעל סתם New member 11/1/06 #4 אני דתיה ואם תירצי להתייעץ אז בשמחה ואפשר גם במסר אבל תישלחי לyaelma1 כי יש לי בעיה לקרוא מסרים כיעל סתם.
אני דתיה ואם תירצי להתייעץ אז בשמחה ואפשר גם במסר אבל תישלחי לyaelma1 כי יש לי בעיה לקרוא מסרים כיעל סתם.
Y yaelma1 New member 12/1/06 #5 מצרפת לך קישור כתבתי לך כיעל סתם אבל רציתי לנסות ולצרף לך קישור לאתר שיש בו פורום פוריות לנשים דתיות. כמובן שאת יכולה לשאול אותי גם במסר.
מצרפת לך קישור כתבתי לך כיעל סתם אבל רציתי לנסות ולצרף לך קישור לאתר שיש בו פורום פוריות לנשים דתיות. כמובן שאת יכולה לשאול אותי גם במסר.