בחורה רביעית.

בחורה רביעית.

כן,אני כבר ``ותיק`` בתחום...כמו כולם גם אני צידדתי בתוך תוכי ש``לי זה לא יקרה`` יחול עלי..אבל אז התבדיתי,נפגשתי עם המיועדת אבל זה לא היה זה...אחרי תקופה היתה עוד אחת,ועוד אחת...עם אחת היו 2 פגישות ועם האחרת 3...בסופו של דבר אני עדיין רווק..עדיין מחפש אותה..אבל ללא ספק אני כבר חבר מן השורה ב``מועדון``..מועדון השידוכים..המועדון היחיד שבו הכניסה היא בשלב מסוים ואתה לוקח בחשבון שיש מצב שתישאר שם שנים..ועכשיו באה הבחורה הרביעית...עוד אחת מתוך הרשימה..עוד אחת שאולי תהיה אשתי,ואולי לא...אולי היא רק עוד שם שהייתי צריך לעבור בשביל להשלים את המשימה...ימים יגידו.

winkinsmily

New member
זהירות מעין הרע

אל תגיד שנפגשת רק עם 4...

חחח..

אל דאגה...קחי את זה כ-``נוצרו שינויים בסיפור כדי לא לחשוף את בעל המעשה...``/tapuzforum/images/emo6.gif

Corall

New member
אבא שלי

פעם אמר לי, שלפני שמכריזים מי יהיה הזיווג של הבת, באות הרבה נשמות ורוצות להיות הזיווג שלה.. והן אותם הצעות ופגישות שיהיה על אותה בת לעבור עד לאמיתי.. ולכן אומרים שכל הצעה מקרבת. אמרתי לו, שכנראה כשהכריזו על הזיווג שלי, קפצו עשרות אם לא מאות נשמות שרצו אותי... /tapuzforum/images/emo8.gif אבל מה לעשות? רק אחד זוכה.. שיבוא כבר שיבוא..

Corall

New member
אף על פי

שיתמהמה, עם כל זה, אחכה לו בכל יום שיבוא /tapuzforum/images/emo8.gif

קליט

New member
דומני שהאמרה היא ``שידברו ויציעו`` את

אותם נשמות שרצו את הנשמה שלך בשמים . השדכניות לפעמים משתמשות בטיעון הטפשי של ``תפגשי! כל שידוך מקרב`` או ``אולי זה הזווג שלך ?`` . . . . .

משו לא מסתדר.....

כשמכריזים על הזיווג של הבת, זה 40 יום קודם יצירתה... נכון? והנשמות שרוצות להיות הזיווג שלה באות להציע את עצמן.... שזה אומר- שהן נמצאות שם, כדי להציע את עצמן.... שזה אומר- שכל מי שמציע את עצמו, עדין לא נולד.... אז איך יתכן שנפגשים גם עם אנשים שגדולים ממך ביותר משנה?....... הם כבר נולדו לפני ה40 יום קודם יצירתך...... שאלתי את זה פעם, ומישו אמר משו נחמד- שזה לא הנשמות באות להציע את עצמן.... אלא המלאכים מציעים את מי שהם חושבים.... וכל אחד שאת נפגשת איתו, יש איזה מלאך שחשב שזה מתאים לך..... (לפעמים זה כ"כ מצחיק.......)

מישהי68

New member
תשובתי,

נשמה זה לא גוף וא'א להבין את המשמעות שלה..ההכרזה של ה-40 יום זה לגברים ונשים כאחד כך שענין ההולדה לא משמעותי כאן. ושמעתי שיש אומרים שהיום א'א לדעת אם הזיווג הוא משורש הנשמה(שזו בעצם 'ההכרזה') או לפי מעשי האדם כמו שאו':אין מזווגים לו לאדם אלא לפי מעשיו"... "הנסתרות לה' אלוקינו",לנו נשאר רק להעפיל בתחינה לבורא עולם שיושיע אותנו במהרה!!!

Corall

New member
אם כך,

מה תגידי על שידוכים שלפעמים האשה גדולה מהבעל? מסתבר, שזה לא ממש משנה אם הוא נולד כבר או לא. וזה גם הענין שכתוב, בת פלוני לפלוני. ולא כתוב בת פלוני לבן פלוני.. כי באמת לפעמים היא עדיין לא נולדה. ולכן צריכים לכנותה, בת-פלוני. זאת שעתידה להיוולד לפלוני. לא המצאה שלי כמובן /tapuzforum/images/emo13.gif

וואו!.. זה חידוש גדול בשבילי...

מסתבר שהמעוכבים ואלו שהספיקו להכיר כבר הרבה הם אנשים מיוחדים בעלי נשמות מיוחדות אף יותר..!! לפעמים אני לא מבינה למה אי אפשר בלי לעבור את ההכרויות עם מישהו נוסף מלבד חתנך/בעלך לעתיד... למה שעוד יצטרכו להכיר אותך ולדעת מי את מבפנים חוץ ממנו... אבל לפחות זה בגלל שכ``כ חפצים בנו וקופצים עלינו... זה מעיד על נשמה גבוהה ומיוחדת! שימו לב טוב מסביבכם....‎:)‎ המון הצלחה!! ושיהיה עם האחד והיחיד הנכון והמתאים!‎:)

אני כבר שבוע שעבר

הייתי עם הרביעית ויש את החמישית בדרך. את האמת זה קשה אבל זהו זה המצב בוטח בבורא עולם שישלח לי את שלי ולכל אחד את שלו במהרה תהיה חזק לא להתיאש

kiss 18

New member
עוייזר,

אם זה זה אז שילך בקלות בעז"ה.. והרבה הצלחה ובלי עוגמת נפש. בכל אופן אתה זוכר שכל מה שקורה קורה לטובה, כן?? ויש לזה סיבה,לא לשכוח! המוניייי הצלחה!!

למעלה