בחורה על קטנוע?!

aaronc76

New member
בחורה על קטנוע?!

זה מדליק אותי... במיוחד כל המיו המעוצבים למיניהם. :)

c881

New member
לא הבנתי מה כוונתך?

מדליק אותך בחורה על קטנוע? (שקרוב לוודאי שאתה מתאר משהו אחר במקום הקטנוע) או הקטנוע עצמו? נ.ב. כדאי שתגיד שהקטנוע.

aaronc76

New member
סתם ניסיו

לפני כשבוע כתבתי משהו על הבחורה היפה מהפרסומת של פלא פון למעלה (סנדי בר?) מייד נמחקה ההודעה שלי. אך ברגע שהכנסתי את המלה קטנוע להודעה אז היא לגיטימית לחלוטין. מה שמדליק אותי זה השילוב, בחורה+קטנוע וכל הפוזה והצורה.

אהוד א1

New member
הפורום עוסק בקטנועים,כן?.

אם השרשור הוא
אז הוא לא קשור לקטנועים ולכן הוא ימחק.ממש ממש פשוט.

For Martha

New member
לא שאני כועס על הנושא,

גם לי נמחקה הודעה, אבל ניחא.. מה הבעיה ליצור שירשור א-ט יומי? בהרבה פורומים זה פותר הרבה בעיות של הודעות מחוקות/שירשורים מוזרים ותמונות שקשורות בקצה חוט לנושא הכללי של הפורום. אשמח לשמוע את תשובתך בנושא.

אהוד א1

New member
זה פורום.

לא צ'אט. לא לוח מכירות. לא מדור לאיתור קרובים. בהרבה פורומים למנהלים אין את הכוח להתמודד יום יום שעה שעה ולכן הם שיחררו קצת את הרסן.כאן זה לא המצב. נעשית כאן כבר שנים עבודה קשה וסיזיפית להשאיר את הפורום ברמתו ולא לתת לו להפוך לפורום ילדי DDt,מצב שבקלות היה ויכול עדיין לקרות.מי שרוצה לכתוב כאן יאלץ לעלות לרמתו של הפורום,מי שחושב שהוא יצליח להוריד את הפורום לרמתו פשוט טועה.ניחא? ממש לא.בפעם הראשונה אנחנו מוחקים,בשניה מוסיפים איום,בשלישית חוסמים. רוצה לדבר על משהו אחר? לך לפורום שעוסק באותו הנושא . רוצה לדבר על משהו אחר עם רוכבים? לך לסאגה. והכל מתוך כוונה טובה וידידות.

אהוד , באמת אנחנו לא סוג של רובוטים...

יש גם דברים מסביב שקשורים לקטנועים. סה"כ יש עוד דברים שקשורים בעולם הקטנועים בצורה עקיפה ... שלכאורה לא נראת קשורה בכלל ... אני לא בא ואומר שצריך לדון על החיים הפוליטים חברתיים ו כד' ולהכנס לעימותים ... אבל אפשר לתת קצת, שינויי פאזה לשרשור כזה או אחר, שלא הכי קשור בקטנועים... ואם חורגים יותר מדיי אפשר להעיר ולהחזיר את הנושא למרכז העניינים. זה לא סוף העולם. ברוח טובה כן

אהוד א1

New member
השאלה היכן הגבול.

כיוון שהגבול שלך שונה מהגבול של הגולש שלידך - מי שקובע וימשיך לקבוע את הלך הרוח כאן הוא המנהלים. הערב מחקתי מכאן שרשור שעסק בקישור לסרטו וידאו הומוריסטי של "שאקירה שאקירה",במהלך השבוע האחרון מחקתי פעמיים תמונות שצורפו לשרשור כיוון שהופיעו בהן בחורות ערומות.רק דוגמאות קטנות. יש כאן הרבה גולשים,הרבה דיעות.מי שחותך הוא המנהל.

For Martha

New member
מחקת את הסרטון שלי,

אוקיי,לא נפגעתי - מקובל ולגיטימי. אבל למה בפורום השכן (אופנועים) אכן נפתחים שירשורי א-ט במינון נמוך? בקשר לתמונות של מנועים נשיים אין לי בעיה שתמחק,מקובל ולגיטימי - פורום סקס הוא מעבר לפינה. אני לא הייתי מתנגד ל-2 שירשורים א-ט בשבוע, ואתה?

אהוד א1

New member
השאלה היא אחרת:

למה העלת לכאן שרשור שלא קשור בכלום לנושא הפורום? אולי אתה מרגיש שההנהלה כאן "רכה" והכול מותר? אולי אתה בודק את הגבולות? אולי היינו צריכים פשוט לחסום אותך באותו רגע ודי? אני שואל ברצינות. לגבי הפורום השכן - זה פורום אחר עם מנהלים אחרים.יש לך תלונות/מחמאות עליו? שלח למנהליו.פה יש מנהלים אחרים עם צורת ניהול אחרת.טוב לך? סבבה.לא טוב? נפרד כידידים. אני מתנגד לכול שרשור
.לצערך,אני זה שקובע.

For Martha

New member
אגיב לך כאן גם על ההודעה מתחת,

נתחיל בכך שאני מאמין ששנינו קוראים/כותבים בפורומים בערך מספר שנים דומה, גם אני בתפוז מ2003, בניק אחר אמנם,אבל זה לא האישו. תלמיד חדש? אז נתחיל בזה שתוכל לראות בי אדם שכן מבין את מהות הפורומים. בקשר לחסימה? רוצה לחסום - יאללה ,לך על זה. זה הדבר האחרון שיפריע לי... אני לא בא להתנצח ולא בא לריב, תלונות ומענות? העלתי בפנייך את מחשבותיי - כן אני חושב שצריך להיות כאן דיון א-ט חד שבועי, אף אחד לא מת מדיון כזה. אבל שוב - לצערי אתה זה שמניף את את הדגל ולא אני. בנוגע לניהול הרך,אתה תגדיר לעצמך מהו רך ומהו קשה,עדיין לא היו לי איתך טאקלים ושמח אני שכך, לא מחפש אויבים או משהו בסגנון - בסה'כ נחמד כאן ואם אפשר להוסיף קצת פלפל מה רע?

../images/Emo45.gifמסכים איתך ! הגבול הוא דיי דק .. ובטח

בנוגע לבחורות ערומות [ שאישית אין לי שום בעיה ] , צריך גם להתחשב במין הנשי שמשתתף בפורום... אבל , ותמיד יש את האבל .... מחקת כמה וכמה פעמים , שרשורים בנושאים שיכלו לתרום רבות לפורום . והאחרון אם איינני טועה , בנוגע לבחור שהרים כפפה לארגן מפגש פורום , לא נתת צ'אנס לשירשור להתפתח פשוט "חתחת" אותו בשניה שהתחילו להגיב... האמת , לא חושב שזה היה בצדק מחיקת השירשור הזה על בחור שניסה לקדם את הפורום ... [ חיפשתי לא מצאתי את התחלת השירשור ]

אהוד א1

New member
הבחור לא רצה "לארגן" מפגש פורום.

העוא רצה "שיארגנו" מפגש כז.מבין את ההבדל? השרשור נמחק כיוון שבשלב כולשהו אחד מהמגיבים בו העביר ביקורת לא עניינית על ההנהלה.הוא נחסם והשרשור נמחק.עד אותה נקודה הוא התפתח. מפגש פורום,לדוגמא, הוא ממש לא שרשור
אתה יכול לתת לי דוגמא נוספת לשרשור מחוק שעסק במשהו רלוונטי לפורום?

אני לא אתחיל להתקטנן איתך על שירשור כזה

אחר .. ובטח שאני לא אשקיע מאמץ לחפש את השירשור שנמחק כמעט עד היסוד ..[ אם אני זוכר \ או שלא ] אמנם הבחור רצה שמישהו יארגן מפגש קטנועים בזה אתה צודק .. אבל . . . אירגון מפגש קטנועים, ואני מדגיש "קטנועים".... הוא לא רצה לעשות מפגש לחוג ריתמיקה .. כן ?... שבמקרה כזה הייתי שמח למחוק את השירשור + חסימה של המשתמש ! שורה תחתונה . אני ברמה האישית נהנה מהפורום הזה , הייתי שמח לראות פה קצת גם מסביב לקטנועים [ שוב בלי לגלוש יותר מידיי מהנושא המכרזי של הפורום ] המשך יום מצויין

e-shfiyut

New member
לדעתי זה סתם מגביל את הפורום.

הפורום הזה יכול להיות הרבה יותר... וזה פעולה שהיא מסרסת. לא צריך פרצופים מחייכים ולא כוונות טובות, אלא פשוט לזכור שהאנשים שכותבים בפורום הם שעושים אותו, ולא רק מי שמנהל אותו. כותב טו, הוא כותב שטוב לו, לא שמוחקים לו.

biltong SA

New member
אפשר לחרוג אבל צריך

לשמור על טעם הטוב, דבר שאינו מובן מאליו. לכן אני בעד השיטה של אהוד. חוץ מזה הוא לא כזה קשוח.

אהוד א1

New member
אני ממש לא מצליח לזכור מחיקה של גולש "טוב".

המחיקות (המעט שיש) הן לרוב של גולשים חדשים שצריכים את ההכוונה לרוח הפורום או של גולשים "גרועים" שצריכים את הדחיפה הקלה למקום אחר.

For Martha

New member
אתה צודק אך עם זאת טועה,

מובן שהפורום הינו פורום שאמור לעסוק נטו בקטנועים, אבל לפעמים טוב לשבור את השגרה ולהוסיף שרשור א-ט,מה קרה? נשברה הקערה? אין בזה פסול במאום... ואני חושב שאני מדבר בשמם של רוב חברי הפורום כשהם טועים שפורום קטנועים ופורום אופנועים הם פורומים נפרדים, בעלי חברים נפרדים (רובם בכ'א) שמתעסקים בנושאים שונים. לפעמים כיף לדבר עם חבר וירטואלי או עם כמה ע'גבי הפורום בנושאים שעל הפרק,מה רע בכך? שוב זו החלטה שלך ובין היתר של כולם, לי לא כ'כ מפריע העניין למרות שהייתי שמח לאתנחתות קלות. אגב, לא יודע מה איתך, אבל אני אשמח שיבואו ילדי DT מטופשים וישפכו את חמתם על גבי נושאי ה-
ומסביב ילמדו קצת על הקטנועים וירכשו קצת הגיגים וכתיב נכון מבין השורות.

אהוד א1

New member
אתה חדש כאן.

כנראה שאתה גם חדש בפורומים. נתחיל מזה שרבים מהגולשים כאן גולשים גם בפורום 8 ובפורומים של פולגז.כשאתה חושב שאתה מדבר בשמם של רוב חברי הפורום אתה טועה.אתה מדבר בשם עצמך ובוא נשאיר כך את הדיון. אתה תשמח שילדי DT יגיעו לכאן? אני לא (ולא רק אני).זה מוריד לי את רמת הפורום מתחת לקווים שמקובלים עלי וגורם לי להרבה עבודה.רוצה לדבר עם ילדי DT? שלחתי לך קישור במסר. ושוב - הפורום עוסק בקטנועים.זהו.שרשור
? לא בבית ספרנו.

למעלה