בחוץ על המרפסת...

ד ו ל ה

New member
בחוץ על המרפסת...

אוויר קריר ונעים כוס תה עם לואיזה וכמה עוגיות... מחשב פתוח מידי פעם מציצה, כותבת משהו לידי הספר החדש של הרלן קובן קוראת קצת, בוהה קצת.... ובתוך כל השקט הזה מעל הראש רעש מטוסים ממריאים ללא הפסקה בדרכם לצפון
מזכירים לי את התופת המתחוללת לא רחוק מכאן מנפצים את הבועה הזו שעטפה אותי לרגע... דולה (חוזרת למציאות)

../images/Emo10.gif

לאט לאט הם מתקרבים, לילה לבן עבר על כוחותינו.. כל הלילה קולות של מסוקים וסירנות משטרה. לקחת את הילדים ולברוח או לא... שעות של התלבטות, טלפונים לחברה שגרה במושב בעמק יזראל שלא צלחו ופחד אמיתי בלבד הזה של הבית שצועק. שייגמר כבר

ד ו ל ה

New member
את מוזמנת עם הילדים אליי...

באמת באמת. אנחנו בדרום אין לחץ, אין פחד יש הרבה מקום ופעילויות לילדים תעשי לכם חופשה קטנה...

naama78

New member
פחד אמיתי...

גמני בתוך סחרור כזה. מצד חד- מפחדת, מצד שני- מרגיעה את הקטנה{ ולא את עצמי} יודעת שאם יקרה משהו- אני לא מוגנת {ומי כן?}, אבל גם לא עושה כלום. יושבת על הגדר ומחכה...

אמא תדאג לכם

אני רק חושבת על מצב שאנחנו צריכים לרוץ למטה באמצע הלילה, שתי ידיים, שני ילדים במיטות.. אחד על הידיים השניה תקבל טלטול בתקווה שתקום, איך אני אמורה לגונן עליהם? עד 8 בלילה סופר אמא מרגיעה ומספרת, ואומרת להם "סודות צבאיים" מימים רחוקים כדי שידעו כמה אנחנו חזקים. ואחרי שהם הולכים לישון.... מתפללת שיהיה טוב ועכשיו, בנין נפל בחיפה...

למעלה