בחודש האחרון

בחודש האחרון

כבר רמזתי שמתחילה להבין דברים שבסופו של דבר יהפכו לתובנה והנה כמה שחשבתי שהתגברתי על השריטות כמה שחשבתי שהפחדים מאחורי מגלה שזה לא כך מגלה שהם קיימים באבו אבוהה קיימים אמנם לרב לא נותנת להם לנהל אותי ובכל זאת מדי פעם מוצאת עצמי תוקעת גול עצמי השבוע הסתכלתי על השריטה שלי ככה פשוט בלי להסיט מבט ובכלל אפ'פם לא ראיתי אותה הסתכלתי עליה גם הראתי אותה לחברה לא יאומן היא שאלה שְאלה שפגעה בדיוק בבטן הרכה הבנתי עד כמה אני מבועתת כשהזוגיות עומדת בפתח | ניצת שמתחילה ללמוד לתקן ת'טעויות באמצע נגינה |

ניצת ../images/Emo24.gif

בכל אחד מאיתנו קיימים פחדים ותהיות ושאלות וגם שריטות כאלו ואחרות... והנה את כבר יודעת לשים את היד על הנקודות הרגישות הללו ולזהות אותם ולנסות למגר ולזרוק אותם מעלייך.... מאחלת לך שתתקני ת'טעויות ותלמדי להפיק מהן רק את הטוב ביותר.

זה ברור לחלוטין רק ש...

"טיפשותך" טופחת לך על הפנים ואת מבינה כמה שטויות את עושה כשאת בטוחה שסללת לעצמך את הדרך והתגברת זה לא נעים אבל גם לא נורא למה כתבתי את ההודעה ? כי רציתי לשתף

אני חושבת ש"טיפשותך" היא מילה קשה

מידי... בסה"כ טעויות נועדו על מנת לחשל אותנו וללמד אותנו. לא מכירה אדם שלא טועה, כן מכירה אנשים שלא מודים בטעותם. אז הטיפשות (טעות) טופחת לנו על הפנים
נו אז
גרשי אותה וסלקי אותה מעל פנייך, ותני ותעשי מקום לטיפשות (טעות) חדשה לעבור שם....

ophra

New member
שתפי אשה... שתפי...

יפה לך ככה...
עפ
(רק בלי "טיפשות" בבקשה...)

blonda3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifואני לעומתך...../images/Emo23.gif../images/Emo8.gif

פתחתי סוף סוף כרטיס בתפוז הכרויות, ועוד היד נטויה לאתרים נוספים..... אז לפחות צעד ראשון "בדרך אל האושר" עשיתי...... חחח. דיברת על שיטות? רוצה לראות את שלי? ותשמעי סיפור טרי מאתמול מרופא השיניים שלי..... לפני יומיים נכנס אליו בחור צעיר ונחמד שתמיד אוהב לחייך ולצחוק הגיע עם קסדה של אופנוע, היתה לו שריטה ארוכה לאורך כל היד -האמה..... שהוא לא שם לב אליה... הא התיישב על הכסא והרופא שהבחין בשריטה אמר לאסיסטנטית שלו שמת לב שיש לבחור שריטה???? וההוא-שלא שם לב שיש לו שריטה..... לא הבין מה קורה.... חשב שהם מדברים עליו שיש לו שריטה בראש.......... יש פה מישהו שלא שרוט קצת???

יהשרוטה אחת ../images/Emo8.gif

וואלה שרוטה כולנו שרוטים רק חלקנו לא מודים. השריטה שלך כל כך מובנת פחד מזוגיות כל כך ברור לי עכשו מוצאת את עצמי רועדת מהמחשבה בכל פעם שזה שם דופק בדלת אני חוששת חוששת ליפול לזוגיות לא נכונה חוששת מלגלות עד כמה אני גם טועה אבל כשמשהו טוב בפתח מי מי יטרוק את הדלת? אני לא למרות כל החששות האלה ממשיכה למרות הכל שונאת לעמוד בפתח אומרים מביא מזל רע ..אז צריך להיכנס פנימה עם ראש פתוח עיניים מרוכזות והמון פתיחות! לתקן טעויות זה אחלה הכי חשוב לא לחזור על העבר אלא לבנות הווה לעתיד טוב יותר בלי לקרוע את מיתרים.
בדבריי אלייך מנסה לחזק ולהתחזק בעצמי...

../images/Emo25.gif

מודה מזליקה מודה ומתוודה קבל עם ועדה אני שרוטה אבל השריטה הזאת שלי מזליקה ,שריטה חכמה חשבתי שאני נכנסת פנימה אז מה? רק חשבתי... היום אני מבינה רק שעמדתי בפתח כל הזמן הזה שחשבתי שאני בפנים רק עמדתי בכניסה שלשום בפעם הראשונה נכנסתי פנימה נכנסתי? חחח התפרצתי זו המילה הנכונה... וכדי שלא תחשבו שאני מדברת ברמזים זאת לא הכוונה אני מדברת על אותו אחד שהיה על אותה אהבה גדולה שכנראה חזקה יותר מהשריטות שלי מהשריטות שלו לפני חודש בשיחה פתוחה אולי בפעם הראשונה החלטנו לא להרפות מיד שמי מאיתנו מרגיש שמועד נותן קריאה לעזרה והשני מושיט לו יד

אם הבנתי נכון זה נשמע נפלא כל כך

ושתדעי לך שלא חשבתי לרגע שאת שרוטה טיפשה החכמה נשפכת ממך יה חנונה (מתה עליך) תיכנסי מה רע? אם לא נעים בפתח זה אומר = די לי שם עכשו נכנסת תגששי לך לאט לאט (נראה לי שזה מה שאת עושה) ותהני לך בלי פחד ואם יש יד טובה לך להושיט מה צריך יותר ..כרגע?(וזה המון)

../images/Emo25.gif

את לא מבינה מזליקה... דוקא הראש הוא זה שדופק לי ת'צורה... תודה יקירה הפעם גם מבינה שדוקא לאט ,לאט זה לא המקום סוף סוף נותנת פול גז(ולא בכלל לא בניוטרל
) גם לי זה מרגיש נפלא לא קל אבל נפלא

תחליפי את הפקום ראש

מה הבעיה לא תקין = מחליפים חדש... לא נורא עדיף ללמוד לאט מאשר לא ללמוד בכלל
ולא לשכוח תמיד עם הרגל על הברקס לא לעבור את המהירות המותרת.
נפלא שנפלא עושה לי יותר נפלא עכשו...
ויש לי שאלה רצינית... רק לי לוקח שעה להעלות את הדף?.. וזה לא מהיום.

יש לך מוסך טוב?

לוקחת ת'עצה ומחליפה ובקשר לדף - כן כנראה שרק לך תעשי לו בדיקה מה למי? למחשש

אולי הוא מחשש ולא ידעתי

רק הדף של הפורום הזה בקביעות ובחודש האחרון ממש המון צריכה לדפדף ולרענן 5-7 פעמים עד שעולה כמו עכשו וזה מעייף ככה שלפעמים כשאינך רואה אותי יום שלם זה מיאוש. איך לבדוק?

../images/Emo12.gif

רק הפורום הזה? מעניין בכל מקרה נסי למחוק קוקיס ולעשות תיקון שגיאות ואיחוי

למעלה