בחדשים...

KarenTheGoddess

New member
אגב, לא יודעת למה אנשים לא אהבו

כולכך את הגרסה של כריס קורנל לבילי ג'יין, היא גאונית לטעמי.

חולוני

New member
אז שמעת את המיקסטייפ שלי?

גם אני אהבתי, למרות שאני לא מעריץ גדול של כריס קורנל וחושב שאודיוסלייב היו מיותרים ודי ביזו את חברי RATM (העיקר שעכשיו הם התפרקו ורייג' התאחדו). מה דעתך על שאר השירים? ובלי קשר: דלף האלבום החדש של גוגול בורדלו - Super Taranta! אני עכשיו שומע אותו בפעם הראשונה, נשמע ממש טוב (למרות שרע מוכיח עזב אבל אורן קפלן עדיין שם).

חולוני

New member
../images/Emo6.gif

איך שמזכירים את גוגול, סילי מתעורר משינת החורף שלו. תבדקו מסרים ביצ'ס.

Silly A

New member
תודה רבה, ו... אני קורא פה הרבה, עדיין :).

סתם נהייתי טפיל...

KarenTheGoddess

New member
עוד במייספייס

של דנה עדיני לפני כמה זמן כששמעתי אותה שרה באנגלית התאכזבתי. השיר עצמו יפה, אבל אני לא יכולה להתגבר על ה..סוג של מבטא שלה. בלקן ביט בוקס טובים כהרגלם (יצא אלבום? סינגל? ם=) הסרט של טרנטינו גרוע, ממש. החלק של רודריגז יותר טראשי ומעניין. השיר יעלה נוסטלגיה לאבא שלי ואוו, קנדי הזו. קול מרגיע ומלטף שכזה. האווירה בשיר הזה נפלאה. בין השירים היותר אהובים עלי במיקסטייפ גוד בוקס.. שמענו 100 פעם דברים דומים. משעמם. שיי צ'ילד טובים. סאונד של סינתי' שלקוח כאילו מאיזה משחק ילדים (ע"ע ספאנק רוק והאודקן) מוסיף קצת עניין. איי בליב לא לטעמי בכלל אני לא אוכל לשמוע את המסיבה יותר מפעמיים אם סינדן היו משנים את כל הרקע הטראנסי הזה השיר היה יכול להיות טוב. אבל אף פעם לא יכלתי להקשיב יותר מדי לטראנסים גאסולינה נשמע כמו בדיחה.. אבל מצחיקה P= השיר של דיזי ולילי אלן טוב, אבל יש טובים ממנו באלבום. זה יצא כסינגל? בודי בייבי ענק! את דיסקו דאנס אהבתי גם, אולי בגלל הרימיקס. איך נשמע המקור?

חולוני

New member
מצחיק שהזכרת את ספאנק רוק

בהקשר של Shy Child כי הוא מתארח באלבום שלהם בשיר Kick Drum. תבדקי את האלבום שלהם שנקרא Noise Won't Stop, יש לי הרגשה שתאהבי. דנה מודעת למבטא שלה והיא סיפרה שהאלבום הוא לא בדיוק באנגלית אלא במינגליש (ככה היא מגדירה אנגלית ים תיכונית), וכשיונתן לוי (החבר שלה) מאיזבו הפיק את האלבום ברור שכל האלבום שלה נשמע ים תיכוני (קניתי אותו ואהבתי). השיר של בלקן ביט בוקס הוא מהאלבום החדש והמעולה שלהם - Nu Med שיצא לפני שבועיים (גם אותו קניתי ואהבתי אפילו יותר מהראשון שלהם). הסרט של טרנטינו גדול לדעתי, טראש סופר כיפי במיטבו. סצינת הלאפ-דאנס עם השיר הזה עדיין לא יצאה לי מהראש. את הסרט של רודריגז אני אראה כשהוא יגיע לקולנוע (כבר ראית?), חבל שפיצלו ביניהם, התבאסתי לצאת מהאולם כשהסרט נגמר. לסינדן אין שום קשר לטראנס, אמנם ה-BPM שלו גבוה אבל זה בולטימור קלאב. לאחרונה הוא עשה רמיקס מצוין ל-Body Baby של פרעה. השיר של דיזי ולילי הוא כנראה הסינגל הבא מהאלבום, אחלה של בחירה לדעתי. אגב לילי, Oh My God איתה הוא הסינגל הבא מ-Version של מארק רונסון, הקליפ אמור להגיע ממש בקרוב. והמקור של דיסקו דאנס הוא פחות או יותר אותו דבר רק בלי הבתים של ספאנק רוק ואמנדה בלאנק התותחית (מצפה מאוד לאלבום הבכורה שלה), אני מעדיף את הרמיקס. תודה על התגובה! :)

esvee

New member
שכחתם את Dizzee Rascal - Math&English

אלבום מעולה, לא יוצא לי מהפליייליסט

esvee

New member
הטופ 3 שלי של הדיסק

1. where's da G (אפילו לא בגלל ההפקה והזרימה, אלא בגלל הליריקה והמסר. שמעתה את I Don't Believe You של קול קיט?) "liar liar pants of fire, you're not gangsta you're not street" השיר הזה דד-פרזי ברמות 2. Sirens - גילה לי עולם סאונד חדש בהיפ הופ 3. Da Feeling - שיר כיפי, זרימה לא מעיקה, הסימפול של הזמרת מוסיף המון, וזה בערך כמה, 180 בי פי אם? פאקינג מנייאק הדיזי הזה. pussyhol אהבתי פחות משום מה, למרות שזה באמת נשמע אולדסקול כמו שצריך :) בכללי המינוס היחיד באלבום שאני שומע כרגע זה הסאונד, מעוך יותר מדי (תשים לב איך בSirens הקיק מנמיך את שאר הכלים בגלל זה) ורוב האלבום מרגיש mono ... אבל אולי זה הסאונד שהם התכוונו אליו? who knows בכל מקרה, אני טוחן את האלבום הזה כבר יומיים, מציע אותו דבר לכולם :)

El Che is a rebel to America

השיר החדש של ריימפסט - או בשמו החדש "אל צ'ה" (שזה גם שם האלבום הקרב ובא שלו) - הוא פיצוץ. עם ציטוטים שגורמים לך להגיד "בונ'ה! הוא צודק!" כמו "כשאנה ניקול סמית' מתה כולנו בכינו על זונה" ריימפסט דורס כל מה שעומד בדרכו. מה שהפתיע היא העובדה שהפיק את זה לא פחות ולא יותר מליל ג'ון. לשיר קוראים Angry Black Man On A Elevator וכדאי לכם מאוד להשיג אותו.

למעלה