בחדשים...

dune d

New member
בחדשים...

שבוע חדש , דברים חדשים. Notorious B.I.G.'s Greatest Hits קצת מוזר לקבל אלבום אוסף של הלהיטים אחרי 2 וחצי אלבומים במיוחד שכבר אין ממש מה לחדש והסיבה העיקרית זה עוד כסף, ומסתבר שלפאפי לא נמאס מזה. בכל מקרה האוסף הזה יוצא ב-3 למרץ.
1. "Juicy" 2. "Big Poppa" 3. "Hypnotized" 4. "One More Chance (Remix)" 5. "Get Money" 6. "Warning" 7. "Dead Wrong" 8. "Who Shot Ya" 9. "Ten Crack Commandments" 10. "Notorious Thugs" 11. "Notorious" 12. "Nasty Girl"(why?) 13. "Unbelievable" 14. "Ni**az Bleed" 15. "Runnin Ya Mouth" (unreleased) 16. "Want That Old Thing Back" (unreleased) 17. "F*cking You Tonight"​

Pootie Tang

New member
../images/Emo45.gif

הרשימה הזו מעפנה. השיר של מת'וד מאן עם מארי ג'יי בלייג' עדיף על כל השירים שם. השיר של LL גרוע תותים. השיר של מוס לא צריך להיות שם. יש לו המון שירים אחרים שהיו צריכים להיכנס לשם. השיר של הפרסייד, נאז ו-וויל סמית' היו צריכים להיות מדורגים השיר של טופאק אוברייטד בטירוף. ממש לא מהטובים של טופאק. וזהו.

Pootie Tang

New member
חוץ מהקטע עם טופאק, שלא נראה לי

שיש טעם בכלל להתווכח איתך על זה, מה עוד "לא בסדר" במה שאמרתי?

לגבי השאר יש משהו בדבריך

אבל השיר של LL - עד כמה שהוא נשמע CORNY כיום - הוא בלדת ההיפ הופ הראשונה, ולכן מגיע לה הכבוד. השיר של מת' ומרי ענק, אולי הוא יכול להיכנס לסוף העשרייה. השיר של פארסייד הוא קלאסיקה, אבל לא סנטימנטלי כמו השאר. וג'יי זי לא יבצע שיר מרגש גם אם החיים שלו יהיו תלויים בכך. אין מה לעשות, הוא אף פעם לא היה ראפר של רגש, וכאן נאס לוקח אותו בענק. עד היום יש לי דמעות בעיניים כשאני שומע את DANCE (ולכן הוא צריך להיות בחמישיה).

Pootie Tang

New member
לא ממש מזיז לי אם זו בלדת ההיפ הופ

הראשונה, זה רע. ל LL עצמו יש המון המון שירים שעדיפים בהרבה על השיר המעפן הזה. וג'יי זי עשה לא מעט קטעים מרגשים. ועוד משהו- השיר של DMX ומוניקה (Gotta go home tonight) צריך להיות מדורג איפשהו גם כן. כל השאר, אני מניח שזה עיניין של טעם (חוץ מההגזמה הזו של הדמעות לעיניים בDANCE)

dune d

New member
שירים

DJ Khaled - We Taking Over שיר חדש לחאלד מתוך האלבום החדש שלו ייצא בקרוב. אחרי שעברה עליו שנה נפלא והאלבום שלו היה לאלבום ההיפ-הופ בהפצה עצמי הכי נמכר בארה"ב הוא חוזר ובגדול. בשיר החדש הוא מארח את Akon, T.I., Rick Ross, Fat Joe, Birdman, Lil Wayne ,רשימה מפוצצת ביותר לסינגל ראשון, והוא גם יצא מוצלח מאוד לדעתי. Little Brother - Let It Go [Mick Boogie mix] feat. Black Star רמיקס חדש של מייק שהולך להוציא בקבור אלבום ביחד עם ליל בראדר ,And Justus For All, באלבום יופיעו בין השאר: Rhymefest, Talib Kweli, Bishop Lamont, Skillz, Ray Cash, Kardinal Offishall הולך להיות מעניין מאוד. Young Buck - Get Bucked זה הולך להיות הסינגל השני של יאנג מתוך האלבום החדש שלו שייצא ב-20 למרץ. עדין אין רשימת שירים מלאה אבל מדובר גם על שיתוף פעולה עם לינקין פארק באחד השירים. בכל מקרה בשיר הזה אין משהו חדש שלא שמענו ממנו אבל האלבום בגדול כן אמור להיות מעניין לאור שיתופי הפעולה שיהיו בו.

kodman

New member
לא שמתי לב ל Girl

בכל אופן, ודאי ש Nasty Boy שיר הרבה יותר טוב. אבל Nasty Girl היה להיט גדול יחסית, ובעצם הלהיט האחרון שלו. אין סיבה שלא ייכנס לאוסף הלהיטים.

dune d

New member
Strike ft. Eminem - Pale Moonlight

סינגל ראשון מתוך האלבום של Strike שמוכר לנו מהסרט 8 מייל בעבר, כאן הוא מארח את אמינם באחלה של שיר מה שמעלה את הציפיה מהאלבום הזה שצפוי לצאת במרץ הקרוב.

למעלה