בחדשים

dune d

New member
בחדשים

אז קצת דברים חדשים לסופ"ש הקרוב, מוסיקה חדשות וקליפים... M.I.A - Kala האלבום החדש של מ.י.ה דלף לפני כמה ימים. זה האלבום השני של הבחורה שממשיכה לגדול ולהראות לכולם איך עושים את זה הכי טוב, הכי בסטייל ולא רואה אף אחת ממטר. האלבום דומה מאוד בסיגנונו לאלבום הקודם, קצת פחות להיטי הייתי אומר אבל בהחלט משובח מאוד. בימים אלו היא מוציא את הסינגל השני שלה מתוכו,Jimmy.

dune d

New member
Lethal Bizzle - Back To Bizznizz

האלבום החדש של ביזי יצא לפני שבוע ולא ממש יצא לי להמליץ עליו אז הנה ההזדמנות שלי. זה אלבומו השני של הבחור הנגלי הכבד, אומנם אפשר להגיד בוודאות שהראשון היה טוב יותר אבל אין ספק שגם כאן הבחור מראה שהוא ראפר מעולה ומתחרה חזק בסצנה הבריטית.
1. Intro 2. Mr. 3. Bizzle Bizzle 4. Babylon's Burning The Ghetto 5. Boy-Feat. Babyshambles 6. Look What You Done-Feat. Kate Nash 7. The Come Up 8. My Eyes 9. Sometimes I Think 10. Police On My Back 11. Selfridges Girl Not On Myspace 12. You'll Get Wrapped-Feat. Ghetto And Slinga R.I.P. 13. Reflecting​

dune d

New member
50Cent Ft Justin Timberlake - Ayo Technology

הסינגל החזק והחדש של פידי זוכה לקליפ חדש שיעורר עוד כמה שערוריות בקרוב, זה הקליפ המצונזר כמו שתראו, אני אישית חולה על השיר הזה, הפקה של טימבה כמובן.

BullsDuDe

New member
כבר המלצת על השיר...

משום מה השחרור שיצא לנט קרא לשיר she wants it. אחלה אני שיר אני ממש אוהב אותו.

A dirr

New member
טימבו לא מפסיק להפציץ...

הקליפ לפי דעתי הרבה יותר טוב מהשיר...

פידי מתחיל להילחץ הא?

זה הקליפ הרביעי שלו ואף אחד לא הפך ללהיט... נראה שקנייה הולך לנצח בגדול בקרב המכירות של ה11 בספטמבר (האלבומים של שניהם יוצאים באותו היום, שניהם מסרבים להזיז לתאריך אחר).

BrH

New member
מה היו הסינגלים הקודמים?

ידוע לי רק על "כסף בבנק" הזוועתי.

היו

money in the bank amusment park i get money (שזה בעצם הרימיקס לראשון) והחדש עם ג'סטין לכולם צולמו קליפים שממש לא עשו את הבאזז שפידי ציפה לו...

BrH

New member
תודה.

החדש נחמד לכשלעצמו וההפקה של טימבה מעולה.מה שקצת מציק לי זה העובדה שג'סטין מנסה לשחק אותה ניגר אבל מילא.

BrH

New member
וגם שכחתי לציין שה 11 לספטמבר זה תאריך

דפוק להוציא דיסק בכל מקרה.

U DUN

New member
בכל מקרה האלבום הכי שווה לקנות ב-11 לספטמבר

הוא האלבום הסולו השלישי "Half A Klip" של Kool G. Rap

Psycho BuZZ

New member
מה?!

זו הדרך הכי טובה להתאבל על קרובי משפחה - לקנות ולשמוע את האלבומים של פיפטי סנט וקנייה ווסט.

dune d

New member
אלבומים קרובים ותאריכים

קצת תאריכים כדאי לסדר את העין:
Swizz Beatz - August 21 M.I.A. - August 21 DTP Compilation - August 28 Chris Brown - August 28 Yung Joc - August 28 Akon (Konvicted Repackaged) - August 28 Yung Berg - September 4 50 Cent - September 11 Kanye West - September 11 Eve - September 18 Keyshia Cole - September 18 Nelly - September 18 Mya - September 18 Chamillionaire - September 18 Twista - September 18 Cassidy - September 18 will.i.am - September 25 Trina - September 25 David Banner - October 9 Jennifer Lopez - October 9 Angie Stone - October 16 Ashanti - October 23 Erykah Badu - October 23 Nicole Scherzinger - October 30 Birdman - October 30 Alicia Keys - November 6 Ja Rule - November 13 Mariah Carey - November 20 Wyclef Jean - November​

U DUN

New member
שכחת את התאריך הכי חשוב עוד פחות מ-3 שבועות

Killah Priest - The Offering ב-21 לאוגוסט הופעות אורח של : Nas Immortal Technique Canibus Hell Razah Ras Kass ועוד

dune d

New member
Lil Wayne - Outstanding

מי שחשב שליל ויין הוא עוד סתם אחד ועדין לא התחבר אל הראפ המוזר שלו מוזמן לשמוע את היציאה האחרונה שלו שמסמלת את האלבום הקרוב שלו. היה שמועה שההפקה כאן של דר.דרה אבל בסוף זה היה טעות, למרות הדימיון בסיגנון. השיר הוא לא סינגל רשמי עדין. עוד משהו קטן ממנו: Birdman feat. Lil Wayne - Pop Bottles

dod drakon

New member
אתם הורסים בשבועות האחרונים

בדיוק הכנתי משהו קטן על וויזי גם כן... (Outstanding באיכות CDQ בלי צעקות די ג'יי ועוד שיר חדש עם TI) בקשר לאם זאת הפקה של דרה או לא, אז לי זה לא נשמע ככה. וגם די קשה לי להאמין לאיזה מיקסטייפ שעושה את כל הכסף שלו ברשת בדיוק מספינים כאלה של לשים את השם של הדוק בתקווה למכור עוד כמה עשרות או מאות עותקים. ובכלל, מתי פעם אחרונה שמעתם את דרה משתמש בכל מיני סאמפלים מסרטים או כל מיני דיבורים ושיט כמו בשיר הזה...? ההפקה עצמה אכן לא רעה ויש משהו בצליל אבל עד שאני לא משהו רשמי אני לא משתכנע. holla

dod drakon

New member
יש רק דבר אחד בסופש הזה

Tha kingz of tha south iz back UGK עם אלבום כפול שמשתין על כולם coast to coast. רשימת האורחים כוללת את : דיזי ראסקאל, 3 6 מאפיה, TI, סלים ט'אג, סקארפייס, ריק רוס, קול ג'י ראפ, ביג דדי קיין, אוטקסט ועוד כל מיני חתולי דרום טיפוסיים. ואם פספסתם, הנה רימיקס לאחד הלהיטים שמשגעים את ארה"ב עכשיו Ay Bay Bay של הוריקן קריס עם גיים, בייבי, ג'יידה, אנג'י לוק וליל בוסי (וגם E-40 אבל לא בקליפ). וכמו שגיים אומר : nigaz cant sell records so the blame it on the south holla

למעלה