בחדשים

dune d

New member
בחדשים../images/Emo178.gif

Dizzee Rascal - ‘Old school’ זה הסינגל השני מהאלבום שלו Maths+English וזו אחלה של בחירה לדעתי, יש גם קליפ כמובן.

dune d

New member
50Cent ft. Justin Timberlake - She Wants It

זה הסינגל החדש והשלישי במספר מתוך האלבום החדש של פידי. לאחר הכישלונות האחרונים בשני הסינגלים הוא מנסה את כוחו ואולי הפעם גם יצליח ולא בטוח בזכותו. הפקה של טימבלאנד ושיתוף פעולה של ג'אסטין זה מתכון דיי מבטיח, גם בלי פידי על השיר זה היה יוצא משהו טוב.

BullsDuDe

New member
אהבתי מאוד את השיר הזה...

יש לי תחושה שזה הולך להיות הלהיט הבא. ג'סטין עושה מה שהוא ופידי לא מפריע שזה כבר טוב.

dune d

New member
Nicole Scherzinger ft. T.I. - Whatever U Like

הסינגל הראשון של הגברת הראשונה של הפוסיקאט דולז מוציא סינגל ראשון ביחד אם לא אחר מאשר TI המשתף פעולה של התקופה האחרונה. האלבום שלה צפוי לצאת בחודש הבא.

BullsDuDe

New member
ביט מזעזע...

אני לא מבין למה TI נכנס פה, שיר נוראי שצריך למחוק ממאגר המוסיקה העולמי.

tomoshe

New member
נהדר

סופסופ קצת הגיון בבלגן ושמו דיזי - איכשהוא כל הקקפוניה שלו פתאום יושבת טוב באוזן.

esvee

New member
העיפו את כל הפזמון הטוב, איזה מעפן :\

בכל זאת נשאר שיר ענק

חולוני

New member
היה צפוי שיצנזרו את Pussyole.

עדיין, השיר הכי טוב באלבום לטעמי. הפקה גדולה של דיפלו ודיזי זורם כמו מלך.

bitcho

New member
קליפ ושיר לפאנים

D: אגב------ישלו בביט סימפול ממש אדיר! יעני זה הדבר הכי מוכר שיש אבל אין לי מושג של מי זה :S

bitcho

New member
תודה ! חחחח

נירא לי אורי שוחט שם את זה ברד בול סטריט אלמנטס -תחרות ברייקדנס.

ועוד בחדשים

Eve - I'm Caught Up הסינגל השני מהאלבום הקרב ובא של איב ,סינגל בסגנון הסלסה Jagged Edge Ft. Snoop Dogg - I'm A Ryder אין הרבה מה לומר . נחמד . Olivia Feat. Missy Elliot - Cherry Pop נציגת הג'י יחד עם מיסי על ביט של טימבו ,בקרוב במועדונים. Notorious BIG Ft. Jadakiss - Long Kiss Goodnight (2007 Remix) מהאלבום של ביגי life after death הנה רימיקס חדש ורשמי של בד בוי ודווקא נשמע טוב בהשוואה לשאר הרימיקסים שיצאו לביגי לאחרונה . Q-Tip - Work It Out הנה בחור שבאמת התגעגעתי אליו Kanye West Ft. Wonda - Stronger (Remix) אחלה רימיקס לשיר עם ראפר בעל שם של אישה . DJ Felli Fel ft Diddy, Ludacris, Akon, Lil John - Get Buck In Here זה בינתיים זוכה אמלי בקטגוריה של להיט המסיבות השנתי ,אני לא יודע כמה זמן ייקח לו עד שהוא ינוגן ,אבל זה רק עניין של זמן . להייייייייייייייייט מטורף. Busta Rhymes Feat. Swizz Beatz - Watch Ya Mouth כמו שהוא אומר ,האם יש מישהו שהטיל ספק אם הוא יוכל לעשות את זה שוב . אז swizz ובאסטה עושים את זה שוב ,אומנם פחות טוב מהקודם.

dune d

New member
DJ Felli מעולה

הרמיקסים של נטוריוס, לא ברור למה יוצאים הדברים האלו, פשוט הורסים את המקורי, כל מיני רמיקסים בשקל וחצי כאלו שאף אחד לא שמע על היוצרים שלהם ולא ברור למה מפרסמים אותם בנט', זוועה.

למעלה