בחדשות עכשיו

בחדשות עכשיו

בערוץ 1 דובר על עליה במחלות כליות. עליה בחלבון בשתן. מדוע זה קורה עכשיו?

freearth10

New member
כשהמצב הבטחוני והכלכלי

הוא על הפנים אותי זה לא מפתיע.

ברשותך, אני אוסיף

לפי הרפואה הסינית ולפי הרפואה המערבית וכו ... כשאדם נמצא במצב שלך לחץ או במצב של חרדה \ דאגה וכד'. הכליות עובדות קשה יותר. אנחנו יכולים לראות את זה על ילדים או אפילו על עצמנו, כשאנחנו מתרגשים ממשהו, אנחנו מייד רצים להתפנות. לא סתם אומרים "ברח לי פיפי מהפחד"
הכוונה הינה רצינית לחלוטין. בגלל כל המצב הבעייתי הקיים במדינתנו היקרה, אנשים מגיעים למצבים בריאותיים בעייתיים, שלא נדבר על איכות המים הירודה הקיימת בארץ. בעיות של אבנים בכליות או של חלישות הכליות יכולות להיווצר ממספר דברים, כמו אבן פוספטית כמו אבן גיר (או סידנית), יכול להיות שזה ממאכלים שאוכלים או מחוסר שתיה כמובן. רצוי לשתות כוס אחת של מים בכל שעה בכדי למנוע היווצרות של אבן תוך שנה שנתיים... וכמובן שלנסות ולקחת את החיים יותר בפופורציה. הרבה בריאות לכל החולים. טל כהן

חלבון בשתן

כמות החלבון המופרשת בשתן באופן תקין אצל מבוגר היא פחות מ-150 מ"ג ליום. הפרשת חלבון מוגברת בשתן, או כפי שהיא נקראת בלועזית - פרוטאינוריה, משקפת בדרך כלל חדירות(השכיחות בה תכונה שנשלטת על-ידי גן מסוים נצפית אצל אנשים נושאי גן זה. חדירות מלאה מופיעה כאשר התכונה נראית אצל כל האנשים הנושאים את הגן; חדירות לא-מלאה קיימת כאשר חלק מן האנשים הנושאים את הגן אינם מראים את השפעותיו. בדרך-כלל זו תכונה שקיימת במשפחה והיא יכולה "לדלג" על דור.) מוגברת של הכליה, כך שחלבונים שבדרך כלל לא עוברים את הסינון, ונשארים בגוף - מופרשים החוצה. חלבון בבדיקת שתן בודדת יופיע ב-4% מן הגברים וב-7% מן הנשים. תופעה זאת נקראת "Transient proteinuria" והיא תקינה לחלוטין. החלבון המוגבר בשתן עשוי להופיע עקב לחץ גופני מוגבר: פעילות גופנית או מחלת חום. במקרה כזה - בדיקת השתן הבאה תהיה תקינה לחלוטין.

אני לא חושב

כמו שקראת בהודעה הקודמת, יש בעיה שגורמת לכליה שלא לספוג טוב את החלבון ולכן נוצרת בעיית החלבון בשתן. אם לא תיהיה את הבעיה הזו אז כמובן שלא תיגרם בעיה של חלבון בשתן. בכל מקרה, כמובן שגם צריכה מוגברת של חלבון איננה בריאה ויכולה ליגרום לבעיות אחרות או אפילו ליצור בעיה בדרכי השתן. חשוב להקפיד שלא להפריז ביותר מידיי משום דבר, הכל בטוב טעם ..

../images/Emo2.gifוואו, עד כדי כך ?

אני שמח אם הצלחתי לעזור ... שיהיה לך יום טוב ...

יש קשר גם לתזונה הקלוקלת

כל תרבות ה"פסט פוד" והמזון הריק מתוכן, מעמיסים לא רק על מערכת העיכול, כי אם גם על מערכת השתן שעובדת שעות נוספות בסינון הרעלים נוסיף את השקאות המתועשים השימוש ההולך וגובר בתרופות מיותרות החיים במתח ולחץ, כמו עכברים מורעלים סביב השעון העובדה שאנשים הולכים לעבודה גם כשהם חולים וכדי לפתור את הבעיה, שותים איזה כדור על הדרך... הכל קשור להכל והכל מעמיס על הכליות שלנו ובנוסף להכל... המוסר...אוי המוסר... כשכל שר שני, או נשיא או אישיות בכירה אחרת מככבת בכותרות העיתונים עם בעית מוסר אחרת... "מוסר הכליות" שלנו " על הפנים". אז 'זה למה'.

למעלה