בחדרו

sunset

New member
בחדרו

הוא סגר את הדלת אחריו ונפנה אליה.הוא חיבק אותה טומן את ראשו בתוך שערה.ריח אורנים ווניל עלה באפו.ידו החליקה מטה אל ירכיה.היא חרגה מהקצב האיטי. עז היה רצונה להרגיש את מגע גופו עליה. היא החלה לעזור לו להחלץ מבגדיו. לשונותיהם התחככו. פיו ירד אל צווארה. לשונו טיילה בתשוקה עזה בבקע החם בים הכתף לעורף.הוא השכיב אותה על המיטה. לשונו ירדה אל גופה הלוהט. הוא לא הותיר נקודה בגופה ששפתיו לא נישקו. לשונו טיילה על בטנה, בידיו פיסק את רגליה.וירד אל שפתי ערוותה. היא נענעה את אגנה למולו. גופה התנועע בגלים מתנשאים גועשים וסוערים.רטובה לגמרי ללא יכולת לעצור. היא צעקה ושרטה את כתפיו. לשונו טיילה במפשעתה, הוא חש שהנה היא מגיעה לשיאה. הוא עיכב אותה. התרומם. היא השמיעה יבבות קלות, כשהוא ממשיך לכסות אותה בנשיקותיו.... ואז חדר אליה באחת. הוא שמע אותה נואקת אנקות תענוג. גופם התמזג בתנועות מהירות. הוא הרגיש את חמימות ורטיבות פנים גופה.... המשך יגיע... SUNSET

``חפוז`` בחדרה.....

כחיפאי פרובנציאלי נזקק אנוכי ליום סידורים בעיר הגדולה לפחות פעם בשבוע ומינהגי הקבוע לבקר אצל דפנה ,המוכרת לי לטוב עוד משירותנו המשותף בנח``ל.חוויותינו המיניות מהתקופה ההיא היא סיפור בפני עצמו. דפנה ,אהבה לעשות סקס בכל מקום בלתי שגרתי ובשבילי היתה `מלכת הסטוצים החפוזים`,תמיד תוך כדי... הגעתי למישרדה,הדלת היתה פתוחה,נכנסתי פנימה.דפנה ישבה על מושבה הרם אל מאחורי שולחן המנהלים שלה כאשר על פניה נמרח החיוך אליו הייתי מורגל. ``מותק,לא יודעת מה להגיד לך,הייתי חייבת לתאם פגישה עיסקית ואין לנו יותר מ-20 דקות``אמרה ``והרי אתה יודע שרק בשביל להתפשט ואח``כ להתלבש ולהסתדר אני צריכה שעה``הוסיפה. ``אז אל תתפשטי``אמרתי.בעוד היא לבושה אני כבר שמטתי את מכנסיי ותחתוניי ארצה ואברי הזקור כבר נחלץ לו בששון החוצה. ``רק שימי יד על הביצים האלה-תראי כמה קשים ומלאים ---איזה חשק!!מוכן לדפוק סלעים!!``אמרתי.``השעני על הספה הושיטי את התחת ואכניס לך מאחורה``המשכתי. היא תלתה בי מבט ושאלה :,ומה עם הקונדום?`` ``יאללה,מה קרה לך,מה נשתנה היום הזה משאר הימים?``שאלתי.היא גיחכה,הסבה גבה,גהרה על מסעד הספה,הפשילה אחורי חצאיתה ואני לא המתנתי עד שתפשיל תחתוניה אלא משכתיהם כלפי מטה ,חשפתי עכוזה וערוותה ,לפתתי מותניה בידיי והדפתי אברי לתוכה. ``אוי גוד``צרחה חרש``אתה תוקע לי את השרביט הארור הזה עד לגרוני!`` ואני נועץ אברי במהלומות ,נוגח וחודר אל קירבה תוך שאני שומע את עצמי גונח מעין קולות שובע של טורף מורעב.היא שלחה ידה מבין רגליה,חפנה אשכיי,ליטפה אותם בעדינות תוך מעיכות זהירות.``אני אוהבת את הביצים שלך``אמרה בעצירת נשימה ``יש לך ביצים גדולות``.המעיכות נתעצמו ולפתע אמרה:``למה כל -כך מהר?`` ``שקט ,להזדיין ולא לקשקש...איי,אני כבר גומר``השבתי .``היי ,אתה בלי קונדום ``זעקה ואני השבתי:``תשכחי ממנו עכשיו``. היא הדפה אותי מעצמה בנעיצת מרפק נזעמת בכל הכוח,הסתובבה לעברי ופלטה:,שכה יהיה לי טוב,איזה ממזר אתה``,היישירה פנים אל פנים,``תיראה,תיראה ,אתה עדיין משפיך כל מה שיש לך ועל הריפוד של הספה שלי!`` בהיתי בה בשתיקה עד שנשימתי שבה אלי ומשהתאוששתי מפורקני ביקשתי משהו לקנח בו את זרגי. ``אני משתינה על זרגך,מה עם הריפוד של הספה?``שאלה. ``בסדר ,בסדר,אשלם לך עחל הניקוי היבש רק תביאי משהו כדי להתנגב`` השבתי. הציצה בי ופתאם נתחייכה:,בוא איתי ליד הכיור ואני אנקה אותך``.דידיתי אחריה עד המטבחון ,היא כרעה על ברכיה ,הדיחה את מבושיי ,מה שגרם לזירגי להתקשות בשנית.היא החלה ללקק את זרגי במין עדינות מעוררת אך פתאם נזכרה שהיא מאחרת.``אולי לא אלך לפגישה הארורה? אני מרגישה כי לא מיצינו את היום ``אמרה. ``לא,את תלכי ואני אלך לסדר הסידורים בעטיים הגעתי לעיר ואח``כ ניפגש בלי לחץ של זמן``השבתי. ``טוב`` הפטירה ,סידרנו בגדינו ותסרוקתינו ונפרדה דרכנו לזמן קצר...עד לסקס הלא חפוז שהוא כבר סיפור אחר....

אורמור

New member
ארבלון בימייך הסוערים..

הממממממ...... את תגובתי הלא רשמית.. אגיב במעמד אחר.. ובקיצור נמרץ... מלא מיץ.. וחטאים.. נהדרים אור

silent

New member
תהיה קלה

הי ארבל , סתם תהיתי לי אם כבר טרחת להפגש עימה לזכר הימים הטובים .. היית כבר משקיע ... זמן קמעה ההתאפקות אתה יודע יש בה משהו שגורם לתענוג מהאקט להיות בעל ערך רב .. או שבעצם .. הביצים המתקשות לא עמדו בלחץ ואיימו להפוך לבלילה לא מוצלחת :) SILENT

sunset

New member
בחדרו (2)

תנועות גופו המהירות הביאו אותם לסערת חושים. הוא הניף את רגליה על כתפיו, וחדר אליה בתנועות מהירות. הוא חש את פרכוסי גופה, ודחק בה להגיע סיפוקה. היא הביטה אליו בעיניים זחוחות. הוא המריץ אותה. היא שקעה מתחתיו נאנקת, ואז נתקפה בעווית ובפרכוסים. היא השמיעה זעקה, ולאחר כמה שניות כשהוא עדיין בתוכה הרגיש את פורקנה. הוא נישק לה קלות וליטף את שערה. נשימותיה עלו וירדו עד לרגיעה. המשך יבוא..... SUNSET

נירונה

New member
שקיעה זורחת שכמותך...

תודה על פירגון.. ורק דעי שקריאת כתבייך..והריגוש שהעלו בי עוררו אותי להעלות מן האוב סיפור יחסית ישן.. ולחבר אחד חדש.. זר הדפנה הוא לך.. את עוררת בי את המוזות.. ולא רק אותן.. אנא המשיכי.. לקרא אותך זה תענוג מיוחד.. בהחלט לא קינאת סופרים רק עונג הדדי מכתיבה יפה.. בכייף.. נירה

טודלה

New member
משום מה

אני יותר -איך לומר?- ``מתרגשת`` מתאורים מיניים מפי גברים...:) גו ארבל...:) וגם את טובה סנסט..:)

sunset

New member
בחדרו (3)

היא לא חוותה תופעה כזו מימיה. היה לה ניסיון עם גברים, אך מעולם לא חוותה אורגזמה. הפתיעה אותה העובדה כי התאפק ולא הגיע אל סיפוקו עדיין, למרות ההתעלסות המשכרת והתלקחות היצרים. הוא נתן לה להרגע. הם שכבו כך ללא מילים. הוא הרחיק אותה ממנו כדי שיוכל להביט עליה, תוך כדי החל ללטף בעדינות מרגיעה, חש בידיה שגם הן מחזירות לו כגמולו. הוא בלע את רוקו והיא נשאה פניה אליו ואמרה ברכות: `` בוא!`` היא משכה אותו אחריה. הוא אחז באגנה, לא היה בכוחו לגרוע עיניו ממנה. גופה היה מתוח ומוצק, בטנה חלקה, שדיה הבשלים הזדקרו אל מול עיניו. מעולם לא נתן דעתו על כך שבגוף אישה עשוי להיות יופי כה רב. היא פסקה את רגליה והדבר הצית את גופו. הוא חדר אליה בשנית, הפעם עשה זאת בתנועות חדות ומהירות יותר. חושיו התערפלו, תנועות גופו התחתון כמו מכונת ירייה. היא נתנה דרור לגופה והתאימה אותו לרצונו. האפילה נגד עיניו הוארה בנוגהם של רבבות כוכבים זעירים מתנוצצים, מתרוננים תוך התעלות אכזרית ויוקדת. הוא נזעק כשהגיע לפורקנו העז. זיווג זה שלהם היה נהדר, סוער ומרעיד נימי נפש ביותר. הוא שקע אל גופה, ראשה בתוך כתפו, עד שנדמו נשימותיהם... המשך יבוא SUNSET

אורמור

New member
זה לא פייר...שקיעונת..

חוסר התחשבות.. אני פה.. והוא שם.. ומה נעשה עכשיו באש שהצתת? סתםםםםם.... אהבתי..הההמממ אור

sunset

New member
אור

מישהי שאלה אותי:``את מוכנה להשאיל לי אותו לשעתיים?`` את הזכרת לי אותה. בנוגע לאש המוצתת... אמרי לי, זה לא כיף לישון ככה??? כשהאש אינה דועכת אף בשינה?! המוטו שלי הוא להביט תמיד על חצי הכוס המלאה. תודה לך אור ושינה עריבה ומתוקה ממני SUNSET

sunset

New member
בחדרה (4)

היא יצאה מהמקלחת עטופה בחלוק מגבת. הוא התקדם לקראתה נשא אותה אל פנים החדר, השכיב אותה על שטיח פרוות הכבשים. במהירות גלגל אותה על בטנה פותח את החלוק. כאשר זקרה את אחוריה כדי לסייע לו, נגלה לעיניו המראה היפה ביותר בעולם. עורה השזוף היה אירוטי בדרך שלא תאומן, גווה החשוף לבלב ונישא בפריחתו. בעדינות ליטף את העור הרך, חופן את העכוזים החמים בידיו כאשר כרע מאחוריה. ``האם מישהו אמר לך`` מלמל בצרידות, ``שיש לך את הישבן המקסים ביותר?`` מגורה, הוא כרע מעל ירכיה והחל ללטף אותה בתנועות חזקות ומתמשכות, עושה את דרכו מאחוריה אל גווה ועורפה. בקלילות שחרר את המתח משרירי כתפיה והיא נאנחה בהקלה כאשר עיסה אותה מכף רגל ועד ראש. הוא המשיך וטייל עם אצבעו לאורך גווה, כשהוא משתחרר מחולצתו. הוא נותר רק עם תחתוניו. הוא גלגל אותה על גבה, עוצר כדי לבחון את גופה כאשר שכבה בין רגליו. היא היתה פרושת איברים, נתונה לחסדיו. בטשטוש פקחה את עיניה. ``דפוק אותי`` התנשמה. ``למה אתה מחכה?`` המשך יבוא... SUNSET

כמה זמן עוד חושבת לשגע אותי?? :cool:

תדעי לך שהחשיפה הזאת תעלה לך ביוקר... גם אני יודע לעשות זאת... :cool:

sunset

New member
בחדרה(5)

היא קרעה את תחתוניו מעליו.והדפה את גופו על גבו. פיה רפרף על חזהו, נוגע לא נוגע. הוא עצם את עיניו, חשבכל גופו את פיה. כשירדה אל בטנו ולמטה החל לגנוח, היא לקחה את איברו בפיה, ראשית חוקרת את המטרה בשפתיה ובלשונה, אולם מיד לאחר מכן החלה להעמיק יותר. בהיותו שרוע לאחור מגורה, חש הוא כיצד אשכיו מתקשים ומתמלאים וידע שהאורגזמה האדירה מרוחקת מספר רגעים בלבד ממנו. ברגע האחרון הוא הזדקף, משך את ראשה כלפי מעלה והצליח לדחות את השיא. הוא נטל את שדיה בידיו, מחליק במיומנות את העור הרגיש משחק בו ובפטמות הרכות עד שנשמתה התקצרה יותר ויותר ונפלטה בגניחות קצרות. באיטיות החליק קו מכל פטמה אל בטנה לעבר המשולש המשיי שבמעלה רגליה הארוכות....... המשך יבוא... SUNSET

sunset

New member
בחדרה (6)

ואז... פעם אחר פעם עצר ממש לפני שהגיע אליו, מותיר אותה נאנקת ומתפתלת. לבסוף נגע בדגדגנה. היא גנחה וקישתה את גבה ממנו, אך נעה לפנים שוב כדי לגלות את הלחץ בו רצתה. הוא עבד בשיטתיות עד שהקצב המואץ של קריאותיה שעלו מתוך גרונה גילו לו ששיאה כמעט השתלט עליה. בחדות הפסיק והפך אותה על בטנה, מרים אותה על ברכיה, הוא חדר אליה מאחור כשהוא מצמידה אליו בחזקה וידיו משחקות בדגדגנה. בהדיפות איטיות וזהירות העלה אותה לפסגות ולשיא המיוחל. הוא הניח לעצמו להגיע לאורגזמה, העונג והפורקן שלו מתגברים פי מאה בשל הדחייה הארוכה. הם שכבו שעה ארוכה על השטיח מחובקים. מבטיהם אל מול התקרה. סוף SUNSET

ketty

New member
פשששששששש....

גדול............חם...........ואי ואי ואי...

למעלה