בחברות, הא?

kramberg

New member
בחברות, הא? ../images/Emo24.gif

סל"ד, צניחות, סיבובים, שלישי. רק דבר אחד אני מסיק מהטקסט הנ"ל - "אומו!" אתה צריך לשנות את הניק מ"כרובי" ל"בטטי" יא בטטה.
(גילוי נאות: כותב הודעה דווקא מאוד מעריך את כישוריו של הבטטה...)

כRובי

New member
יאללה יאללה - אז מצאת תמונה בה

אני מבצע את הקרמברג, אז מה?

45degrees

New member
איזה קטע

כרוב מבצע את הקראש-זבנג קראמברג מבצע את האלופינד (בפטוצ'אטו) הולך פה חזק הקטע של הגניבת זהויות... בשלב הבא מישהו ירכיב אופנוע ממש רועש וישים עליו 45 ?

כRובי

New member
"להרכיב אופנוע"? מסובך מדי

אפשר פשוט לדחוף תפוח אדמה עמוק לתוך דוד הפליטה כדי לקבל "45"

kramberg

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תגיד, 45, בכלל יצא לך לרכב ביום שישי? ראיתי שלקח לך שעה להוריד את האופנוע מהעגלה...

45degrees

New member
../images/Emo6.gif הרמתי להנחתה לא?

לא יצא לי בכלל לרכב כמו שצריך. היה חרא מרוכז באופן כללי - כל כך הרבה תנועה לא מבוקרת בתוך המסלול - מפגע בטיחותי וסתם מגעיל. אני נהנה פי אלף במגרש עם צמיגים וקונוסים מאשר ב"מסלול סופרמוטו" שיש בשפיצרקרוס. חבל - הוצאתי המון כסף וזמן כדי להנות קצת מרכיבה, אחרי 3 חודשים בהם לא רכבתי בגלל פציעה, והכל יורד לטמיון בגלל ניהול קלוקל של תנועת כלי רכב במקום.

StAv cR

New member
אה זה אתה היית על הכתום בשישי?

מסכן היית רוכב ה- SM היחיד שם מזל שכפיר אירח לך לחברה...

kramberg

New member
מהיום אמור אליאסרינג.

יען כי בשטח שולט משה אליאס, הידוע בכינויו צ'יקו. אני בכלל נגד תנועת כלי רכב בתוך שטח האספלט, יש מספיק חניה בחוץ, בתוך המבנים או בין המבנים, חבל שבעל המקום לא רואה את העניין כמוני. בכלל, אני מעריך את העבודה של ניר וצ'יקו במקום, אבל יש הרגשה שמאז שהגיעו המוטוקרוסרים, זה הפך למסלול בלעדי שלהם, תמיד מלוכלך בקטע הכביש שצמוד לשטח, תמיד יש מכוניות שצריך להזיז. כאילו לא היה דבר כזה סופרמוטו. יותר מזה, צ'יקו שוכח שאת האקשן אנחנו מספקים ביום חמישי וגם אז הוא עושה טובה שהוא מדליק את האור. ולפני שמישהו מהמתחסדים הולך לענות לי שאני צריך להגיד תודה בכלל וכו', אני רוצה להגיד שאם הייתי רוצה שירמו אותי, הייתי הולך לשחק קלפים, לא לרכב סופרמוטו ומבחינתי מי שאומר לי מחיר של מנוי X ואחר כך משנה את זה ל-Y, אני קורא לו "שקרן", אפשר לגוון גם עם "רמאי" או "תחמן", כל אחד וטעמו האישי. לי אישית זה מוציא חלק מהפאן, שבצד השני יש אנשים כאלה. ושלא תבינו אותי לא נכון, אני בשמחה משלם על הספורט הזה, אבל אני חושב שזה לא לעניין שאני צריך לבדוק את הצד השני ולתפוס אותו בשקרים. יום טוב.

הרושמת

New member
הפניה שליד הקטע שטח תמיד הייתה

בעלת כיסוי חול ברמות כאלו או אחרות, כל המאחורה היה ככה, בגלל הרוח והטרחות

אין מה להשוות רושמת.

לא קרוב למה שהיה. הסלול ומנהליו כיום נותנים הרגשה של "עושים לך טובה" שיהיה לך איפה לנסוע. תבוא, תרכב, תשלם ותשתוק גם אם היחס אליך מגעיל. זו התחושה שלי בתור לקוח.... אולי אני לקוח שדורש יותר מדי. לא יודע. אותה פניה שאת מדברת עליה אף פעם לא היתה מצטיינת באחיזה שהיא מספקת, אבל אפשר היה לרכב. כיום זה לא כך. לפחות לא עם קטנוע. הזלזול של מנהלי המסלול בפניה הזו ובצורך של רוכבי האספלט במסלול אספלט עם אחיזה מדכא כל יצר לבוא לרכוב שם. הם מזלזלים כי אין רוכבים, ואין רוכבים גם כי הם מזלזלים. יש שיגידו שזה מקרה הביצה והתרנגולת... אני אומר שזה לא חשוב מי "אשם". בכלל לא. אני אישית לא מרגיש "נוח" לשלם כסף על "מוצר" שאינו איכותי או על שירות שניתן לי כ"טובה".

kramberg

New member
../images/Emo45.gif בהחלט!

השאלה הנשאלת היא לאיפה לבוא עכשיו לרכב? לעבור למוטוקרוס?

שחרלרט

New member
חיובי,קראש-זבאנג יש לך עוד מה ללמוד

את הסופרמוטו לא מחסלים כלכך מהר. תכינו את ראש השנה וחג סוכות פנוי,מיתבשלות רכיבות כיף באשדוד. קראש-זבאנג אנחנו נעשה לך הכרה עם חריש,א ב ל אתה מבטיח לא ליפול שמה. כי שם זה ממש כואב
ואם תהיה ממש ילד זין טוב אבל ממש טוב אנחנו נכיר לך עוד כמה פינות חמד בארץ.מקום בעגלה שלי עלי (ואני מיתכוון לניגרר,לא לאופנוע
)

למעלה