בזק מכים שנית

השבתון של בזק ביום הבחירות

לכל ידוע שיום הבחירות הוא יום שבתון שעולה המון כסף למשק. אז זה הסיפור: גולש אני במודם המחובר בקו רגיל ובתוכנית מבצע הקרויה ליט-נט. במסגרת התוכנית ישנה גלישה מוזלת בימים בהם המשק אינו פעילז"א שבתות וחגים. בבוקר יום הבחירות התקשרתי לבזק במס'199 ענתה לי הגב' משרות לקוחות: אמרתי אני רוצהלברר בקשר לאינטרנט..., ברגע שאמרתי אינטרנט היא אמרה היום אנחנו במסגרת מצומצמת של שבת אין טיפול באינטרנט! אמרתי זו בדיוק שאלתי, אם הכל מצומצם האם גם החיוב עבור האינטרנט מצומצם כבכול יום שבתון? התשבוה היתה כמובן לא! החיוב כמו בכל יום רגיל! אז שימו לב : בזק נותנת שרות מצומצם כמו בשבת אבל גובה בעבורו כמו ביום עבודה רגיל. מוזר? לא כשמדברים על בזק!

bee905

New member
בזק מכים שנית

שלום לכולם אם אתם מנויים ליס בוודאי צפיתם בפרסומות המציעות להצטרף לאנטרנט המהיר של בזק ב 84 ש"ח בחודש , הלטתי להצטרף ל"חגיגה " והתקשרתי למוקד שפורסם . תוך 15 שניות ענתה לי מוקדנית חביבה ביותר שהסבירה שתמורת 85 ש"ח בחודש ייתצב אצלי טכנאי יתקין לי מודם ( כדבריה ) ואהיה מחובר לadsl של בזק , לאחר שלושה חודשים המחיר יעלה ל 144 ש"ח . ההצטרפות היתה מהירה ביותר ואף היתה מלווה במספר טלפונים מצידה של המוקדנית ע"מ להשיג את מספר הויזה המעודכן שעל ידיו יתבצע התשלום . מרגע זה החלה מסכת ההונאה - כך אני קורא לה של חברת בזק : 1. לאחר 3 שבועות מהרכישה התקשרו אלי ממוקד ההתקנה , והודיעו לי כי חייב להיות בידי דיסק של וינדוס 98 לפחות אם לא אי אפשר להתקין , דבר שלא הוזכר במאומה כאשר נסגרה העסקה , הודעתי לבחורה שתתקשר אלי למחרת ע"מ שאשיג את התוכנה אך זו לא התקשרה . 2. לאחר כ שבוע התקשרתי אני לאותו מוקד מכירות , אך הפלא ופלא הם אינם מטפלים בי יותר והפנו אותי למוקד שרות לקוחות , מאחר ואני אדם עסוק לקח לי זמן להתקשר למוקד זה מכיוון שכל פעם שהתקשרתי הגעתי לתקליט , לבסוף החלטתי להיות "נודניק " ולחכות -22 דקות בדיוק בשיחה על חשבוני למוקד זה !!!! בושה וחרפה . 3. לאחר ברור ע"י מוקדנית מאוד לא מקצוענית שגרסה כי אני חייב את תוכנת ה xp היא הזמינה לי טכנאי . 4. הטכנאי הגיא ובדק את המחשב המדובר - אך גרס כי מכיוון שיש לי ווינדוס 98 גירסה 1 ( הנפוץ מאוד ) עלי לשלם 50 שקלים נוספים עבור כרטיס pci , שוב דבר שלא מוזכר בשיחת המכירה . 5. לאחר ששהתקנה הושלמה - מכר לי הטכנאי עוד 2 מסננים 20 ש"ח כל אחד מפני שבחבילה אני מקבל רק 2 בחינם בעוד שבטלפון כלל לא הוזכר העניין הזה . התענוג עלה לי 90 שקלים במזומן , משהו כמו חודש של המתנה לחיבור ושירות ברמה נמוכה מאוד , שלא לדבר על מכירה לקוייה , החברה מבטיחה הרים אך מסננת יופי את הכוכביות , הפיצו את הנ"ל בין כל חבריכם על מנת שילמדו לקח .

son of a gun

New member
אותו הדבר קרא לי...

המסננים עיצבנו אותי מאוד השרות היה נורא, מאחר שהפנו את ההתקנה לחברה אחרת והם עשו מה שבראש שלהם בושה וחרפה!

בזק נזק

זה פשוט מדהים התעוזה שלהם ככה לעבוד על אנשים בדברים הקטנים, בלי בושה פשוט עושקים את הציבור.

son of a gun

New member
רוב החברות עובדות בדרך דומה...

כשאתה רוצה להתחבר ומתקשר, אתה מקבל מענה ב3 שניות אך כשאתה רוצה להתנתק אתה יכול לחכות למעלה משעה על הקו!!! בושה!!!

הפתרון הוא חוק ה-1800

זה מה שעשו בארה"ב . חייבו כל חברה נותנת שרות לשים קו 1800 ומאז שעלות ההמתנה של הלקוח עולה כסף לנותן השרות זמן ההמתנה התקצר פלאים.

למעלה