בזק מכים שנית

bee905

New member
בזק מכים שנית

שלום לכולם אם אתם מנויים ליס בוודאי צפיתם בפרסומות המציעות להצטרף לאנטרנט המהיר של בזק ב 84 ש"ח בחודש , הלטתי להצטרף ל"חגיגה " והתקשרתי למוקד שפורסם . תוך 15 שניות ענתה לי מוקדנית חביבה ביותר שהסבירה שתמורת 85 ש"ח בחודש ייתצב אצלי טכנאי יתקין לי מודם ( כדבריה ) ואהיה מחובר לadsl של בזק , לאחר שלושה חודשים המחיר יעלה ל 144 ש"ח . ההצטרפות היתה מהירה ביותר ואף היתה מלווה במספר טלפונים מצידה של המוקדנית ע"מ להשיג את מספר הויזה המעודכן שעל ידיו יתבצע התשלום . מרגע זה החלה מסכת ההונאה - כך אני קורא לה של חברת בזק : 1. לאחר 3 שבועות מהרכישה התקשרו אלי ממוקד ההתקנה , והודיעו לי כי חייב להיות בידי דיסק של וינדוס 98 לפחות אם לא אי אפשר להתקין , דבר שלא הוזכר במאומה כאשר נסגרה העסקה , הודעתי לבחורה שתתקשר אלי למחרת ע"מ שאשיג את התוכנה אך זו לא התקשרה . 2. לאחר כ שבוע התקשרתי אני לאותו מוקד מכירות , אך הפלא ופלא הם אינם מטפלים בי יותר והפנו אותי למוקד שרות לקוחות , מאחר ואני אדם עסוק לקח לי זמן להתקשר למוקד זה מכיוון שכל פעם שהתקשרתי הגעתי לתקליט , לבסוף החלטתי להיות "נודניק " ולחכות -22 דקות בדיוק בשיחה על חשבוני למוקד זה !!!! בושה וחרפה . 3. לאחר ברור ע"י מוקדנית מאוד לא מקצוענית שגרסה כי אני חייב את תוכנת ה xp היא הזמינה לי טכנאי . 4. הטכנאי הגיא ובדק את המחשב המדובר - אך גרס כי מכיוון שיש לי ווינדוס 98 גירסה 1 ( הנפוץ מאוד ) עלי לשלם 50 שקלים נוספים עבור כרטיס pci , שוב דבר שלא מוזכר בשיחת המכירה . 5. לאחר ששהתקנה הושלמה - מכר לי הטכנאי עוד 2 מסננים 20 ש"ח כל אחד מפני שבחבילה אני מקבל רק 2 בחינם בעוד שבטלפון כלל לא הוזכר העניין הזה . התענוג עלה לי 90 שקלים במזומן , משהו כמו חודש של המתנה לחיבור ושירות ברמה נמוכה מאוד , שלא לדבר על מכירה לקוייה , החברה מבטיחה הרים אך מסננת יופי את הכוכביות , הפיצו את הנ"ל בין כל חבריכם על מנת שילמדו לקח . ןלרפי- הנה כפפה נוספת , תחקיר קטן בתכנית יעמיד את החברה במקום אשמח לקבל כאן תגובה מנציג החברה

gomiki

New member
YES

חברת YES גם לי גרמה עול לא קטן עקב המצב הכלכלי אני חיב לקצץ בהוצאות הביתיות אצלי. לכן פניתי לYES וביקשתי שינתקוני. כל פעם שנפלתי על נציג שרות הם ניסו לשכנע אותי כך חמישה פעמים. בפעם הרביעית נישאלתי שוב "האם ישנה סיבה שאתה מתנתק?" עניתי שלא ואני מעונין להיתנתק מידית. הנציג חשב לקבל בונוס על כך שישיב אותי לחברותי ב-YES וניסה לשכנעני שוב ושוב. ביקשתי שוב כי היני מעונין להיתנתק!!! חטפתי את שוק חיי כאשר אותו בחור פשוט לא רצה לנתק אותי והעביר אותי הלוך ושוב ממוקדן למוקדן כך בחמש השיחות. יש לציין כי בשנה הראשונה לחברותי ב YES שלחו לי את העיתון אף על פי שבשלושת החודשים הראשונים ביקשתי שיחדלו מלישלוח לי אותו כיון שעלותו לערך 15 ש"ח . בזאת סיימתי ואני חושב שהמצב מספיק לא נעים ואני לא צריך איזה בחור צעיר מיתנשא שיגרום לי לחוסר אונים מול השפופרת זוהי חוצפה!!

TheSegal

New member
YES

המשפחה שלי מחוברת ל - YES מהיום הראשון שלהם. בכל הזמן שאנחנו מחוברים אליהם לא הייתה לנו אפילון בעיה אחת איתם. אומנם לא רצינו להתנתק, אבל בכל בעיה קיבלנו שירות מידי ומצויין.

stio

New member
איך זה יכול להיות?!

איך זה יכול להיות שאתה אומר שלא היו לכם אף פעם בעיות עם YES ומצד שני אתה אומר שלכל בעייה קבלתם שירות מיידי?! אז היו לכם בעיות איתם.

gomiki

New member
לא יפה לבוא נגדי כשאני מבקש את עין

הציבור!! דבר שני במקרה אני חושב שמישפחתי מאוד מיודדת עם מישפחת הסגלים יכול להיות שאצלכם מישפחת סגל הכל היה בסדר אך זה עדיין לא מצדיק את עוגמת הנפש האבסורדית לחלוטין שניגרמה לי. שלכם

TheSegal

New member
בעיות עם YES ועזרת הציבור

היו בעיות, לאחר הרוחות החזקות שהיו לפני שנה, הלווין זז קצת, תוך יום באו לתקן. הייתה בעיה עם השלט, תוך יום באו לתקן... היו בעיות, אבל הם נתנו שירות מצויין. ואשר ל"חוצפה" נכון, מה שעשו לך היה לא לעניין, אבל לכל מטבע יש שני צדדים. ורק ליידע אותך, רבים הם הסגלים במדינה וגם אני מיודדת עם רבים מהם, והם מרוצים מאוד גם כן...

gomiki

New member
אמת ליפעמים כשהבעיה אצלך

את חושבת שהיא אצל כולם. ובכל מיקרה תודה אודות ההתיחסות מיקי :)

kerench

New member
יס

כן גם לנו בחודשים הראשונים חייבו בעמלות שלא מהעולם הזה ושלא הזמנו כלל ולפעמים הסכום היה מגיע ל- 800 ומשהו ש"ח במקום 160 ש"ח. כיום, כבר חודשיים שהם לא מחייבים אותי בכלום ואני יושבת בשקט בשקט נחכה למכה מהם...

yaniv002

New member
הסתדר?

טוב,אז שתדע שמבחינה חוקית הם חייבים לנתק אותך ולהחזיר לך את החיבור אל האנטנה הפשוטה והישנה וזאת כלל ללא תשלום.אלא אם כן חתמתם שמוציאים את האנטנה. סיפור כזה בדיוק התפרסם על חברת כבלים,שלא פירסמו את שמה. אם יש לך עדיין איזו בעיה או שלא היו מוכנים לחבר לך חזרה את האנטנה אתה יכול לפנות למשרד התקשורת.

Ncoder

New member
איזו שטות אחת גדולה !!!!

אני מחובר בכבלים ובין אם אני משתמש ב-ווינדוס XP או 98 בשני המקרים לא הצתרכתי שום דיסק מקורי של ווינדוס, המודם שמקבלים מגיע עם דיסקט שיש בו כבר את כל הדרייברים הדרושים, וחוץ מזה הרי שקונים את המחשב אז הטכנאי מתקין לכם ווינדוס במחשב ברשיון מיוחד אך ללא קבלת הדיסק. זה פשוט שטות גדולה שהם ביקשו ממך את הדיסק המקורי, בטח הם רצו למכור לך אחד בכמה אלפי שקלים... אני יודע שמדובר ב-ADSL אך בכל זאת אני בטוח שאין שום צורך בדיסק מקורי !!! מי שמספק לך את המודם צריך לספק לך גם את הדרייברים הדרושים. מה אני יגיד לך אני כבר מחובר כשנה ב-012 והכסף שאני משלם על האינטרנט הוא סביר וכפי שהבטיחו לי מלכתחילה ושעליו הסכמתי, אלך היום יש כל כך הרבה מבצעים והצעות פיקטיביות שכבר לא יודעים מה עדיף ומה לא, אני הבנתי שההחלטה שלך להתחבר הייתה יאללה יאללה יאללה בלי להתחשב בכלום, יש פה מספיק פורומים בתפוז תתייעץ איתם .

למעלה