בזמנים כאלו מרצ???

new_rider

New member
בזמנים כאלו מרצ???

מה אנחנו צריכים עכשיו מרצ??? המצב גם ככה קשה!!!

*Che MaOrA*

New member
יובל, באמת...

ראשית, אני רוצה להפנות אותך להודעה שלי שכותרתה "מאסתי בכם". שנית, אני רוצה להציע שתי הצעות לתגובה להודעות מעין אלה: 1) אם נראה לך שבאדם שכתב את ההודעה טמון פוטנציאל לדיון אמיתי ובריא, מעבר לקללות, העלבות וגידופים, נסה להתחיל כזה. 2) אם ההודעה לא שווה תגובה, פשוט אל תגיב לה!! במרוצת הזמן היא תרד במורד הפורום עד שתעבור לעמוד הבא, ולאט הפורום יתנקה מהודעות מבחילות כאלה. בתודה מראש - התנועה להחלפת ראש הממשלה.

new_rider

New member
טמבל???

ולמה זה??? כי יש לי דעה שונה משלך???? אני חושב שדווקא עכשיו לשים פורום מרצ לא כדאי! או בכלל...

LOL

כבר התכוונתי לעזוב את הנושא כמו שמאור ביקש אבל זה פשוט מצחיק אתה אומר שאין צורך במרצ עכשיו ואחרי זה אומר "כי יש לי דעה שונה משלך???" זה פשוט מצחיק..

new_rider

New member
מה?

המצב בקבוצה על הקרשים...אני צריך לפחות עוד 5000 אנשים כדי לממן VQE חדש...

*Che MaOrA*

New member
יובל, אנא ממך...

מספיק אם זה, אתה יודע טוב מאוד למה זה יוביל, או טוב יותר למה זה ל-א יוביל... אז בבקשה תפסיק, זה סתם מעכיר את האווירה העכורה-בלאו-הכי בפורום.

tali_le

New member
לא הוא לא... אבל אני כן!!

ואם אתה פה כדי להשמיץ, לעצבן ולעשות בלגאן כמו שזה נראה אז אל תהייה פה אם אתה רוצה לנהל דיון רציני ולנסות להבין אחד את השני, כולנו נשמח שטויות אחרות לא מתקבלות כאן בברכה טלי, מנהלת הפורום

new_rider

New member
מה חשבת???

שבאמת תפתחי פורום מרצ ואף אחד לא יבוא להקניט אותכם??? אני דווקא יותר מאופק...בטוח היו הרבה יותר גרועים ממני

tali_le

New member
אני אגיד לך מה אני חושבת

שאני מאוד קרובה ללמחוק את כל השרשור הזה... אז תפסיק עכשיו... אזהרה ראשונה ואחרונה טלי, מנהלת הפורום

new_rider

New member
וואאוווו רק לא זה...

את חושבת שאכפית לי??? כולה אמרתי את מה שאני חושב...

Fonia

New member
אויש אתם ילדים קטנים

כל אחד מכם חייב להגיד את המילה האחרונה... אפילו אני, עכשיו, שמגיב לדבר הזה תורם לשטויות שהולכות פה... אני מגעיל את עצמי, אני מקיא על המקלדת. אם תבדקו כל דיון רציני שהתפתח, הוא איפשהו הופך להקנטות וסרקאזם.

למעלה