בזמן ששרת

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
בזמן ששרת

בזמן ששרת, האזנתי מהופנטת כל השקרים, והכאב, הכל נעלם, הקול שלך רחף בחדר, כמו נער מיוחם במקומות שהוא נגע בי איש לא נגע בי מעולם. בזמן ששרת, האזנתי מהופנטת כל הזמנים התחברו לפתע לנקודה אחת, זוהרת של הגיון מושלם. הקול שלך הרעיד בי מיתר, קרוע, מיותם. בזמן ששרת, האזנתי מהופנטת המילים קבלו משמעות שונה, הן נשאו בחלל מהדהדות מכל פינה וידעתי, כן ידעתי שתמיד אהיה שלך.

הוא ידע

האיש הזה ידע שאזנך הכרויה אוספת כל צליל לטמון בגופך כמו היה זרע חיטה ואת אדמה בעונה של צחיחות עצובה

*pank

New member
האיש ידע רק חצי

את החצי השני שמרה היא לעצמה שהאדמה כבר לא צחוחה, היא אותה מרווה בדמעותיה, שאוזנה כרויה לצליל אחד קורע, היה זה צליל הליכתך, והעצב לא עונה הוא, רק תשובה לאדישות שלך. אך עדיין לא מאוחר את החיטה לזרוע בשדה אהבתך.

בשדות מדבר צחיחים

נע קדימה בחולות שטופי אור במרחק היה עץ מצל לא עמד לו הכוח נעצר התנודד כגבעול שדוף מוכה רוח הד שאבד לו קולו נישא במדבר התערסל באזנו כתינוק זכר את השיר ששר לה היא הבטיחה כחיטה את צליליו להנביט עמד חסר כוח האור הכה בחולות היה עץ מצל במרחק ושממה ורוח מדבר יבשה

*pank

New member
קח אותה אל נווה מדבר../images/Emo23.gif

הבטחות נקברו בדיונות והחיטה, קמלה, נבלה השיר שלך עדיין מושר, אך רוח מדברית אותו בלעה. שוב עימה לעיר ערסל אותה קרוב ללבך.

*pank

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo123.gif

מי שלא משקיע, לא שוקע במצולות הגג.

../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

לפעמים החיפוש אחר האושר דומה לחיפוש המשקפיים הנמצאים על קצה האף..... רק טוב!!!

יש דברים שאני קוראת..

ואני נותרת דוממת אחרי הקריאה. אני מגיבה, אבל בעיקר רגשית, אין לי תגובה של מילים. בחיי יפה.

למעלה