בזמן שישנתי
שכבתי עירום מתחת לשמיכה, ישן ומסופק...
שכבת לצידי, מלטפת אותי, לא מרגיש וממשיך לישון.
התמקמת מעליי, מכניסה את כל הזין לתוך פיך, שפתייך נוגעות בבסיס (גם הוא ישן...).
לאט לאט, בקצב קבוע את יונקת אותי, אני ממשיך לישון אך הזין שלי מתמתח וממלא את פיך, את חייבת להוציא קצת ממנו כדי להמשיך לנשום.
את אוחזת בידך את הבסיס, צמוד לאשכים, עולה ויורדת, החום והרטיבות של פיך עוטפים אותו, הזין עומד חזק ואיתן ואת מוצצת אותו בתאווה, כאילו מנסה לטעום את מה שעשינו קודם.
אני מתחיל להרגיש אותך, מתעורר, רואה את הכוס שלך פתוח מול פניי, מסתבר שהתמקמת לתנוחה האהובה עלייך.
אני אוחז את מותנייך, מצמיד את שפתיי אליך, מלקק את הדגדגן ולאחר מכן מחליק את הלשון לתוכך, טועם אותך.
את ממשיכה בשלך, מוצצת ונעזרת בידך, אני מניע את האגן לפי קצב המציצה.
את רטובה לגמרי, נוטפת אל פי ואני שותה אותך בהתרגשות מתגברת.
יד אחת אני מניח על ישבנך ומצמיד אותך חזק אל פי, יד שניה מניח על ראשך ומגביר את קצב המציצה.
שנינו רועדים.
את גומרת ונוזלת, אני עוטף את הכוס בשפתיי ובולע כל טיפה שיוצאת ממך.
אני גומר, ממלא את פיך בזרע חם ואת מוצצת ובולעת, מנסה לסחוט עוד כמה טיפות.
שכבתי עירום מתחת לשמיכה, ישן ומסופק...
שכבת לצידי, מלטפת אותי, לא מרגיש וממשיך לישון.
התמקמת מעליי, מכניסה את כל הזין לתוך פיך, שפתייך נוגעות בבסיס (גם הוא ישן...).
לאט לאט, בקצב קבוע את יונקת אותי, אני ממשיך לישון אך הזין שלי מתמתח וממלא את פיך, את חייבת להוציא קצת ממנו כדי להמשיך לנשום.
את אוחזת בידך את הבסיס, צמוד לאשכים, עולה ויורדת, החום והרטיבות של פיך עוטפים אותו, הזין עומד חזק ואיתן ואת מוצצת אותו בתאווה, כאילו מנסה לטעום את מה שעשינו קודם.
אני מתחיל להרגיש אותך, מתעורר, רואה את הכוס שלך פתוח מול פניי, מסתבר שהתמקמת לתנוחה האהובה עלייך.
אני אוחז את מותנייך, מצמיד את שפתיי אליך, מלקק את הדגדגן ולאחר מכן מחליק את הלשון לתוכך, טועם אותך.
את ממשיכה בשלך, מוצצת ונעזרת בידך, אני מניע את האגן לפי קצב המציצה.
את רטובה לגמרי, נוטפת אל פי ואני שותה אותך בהתרגשות מתגברת.
יד אחת אני מניח על ישבנך ומצמיד אותך חזק אל פי, יד שניה מניח על ראשך ומגביר את קצב המציצה.
שנינו רועדים.
את גומרת ונוזלת, אני עוטף את הכוס בשפתיי ובולע כל טיפה שיוצאת ממך.
אני גומר, ממלא את פיך בזרע חם ואת מוצצת ובולעת, מנסה לסחוט עוד כמה טיפות.