סו אלן מישקי10
New member
בזמן שאני משלימה שעות בעבודה...
אני אהרהר לכן בקול (או בכתב) על נשים ושוק העבודה. שלשום ילד מהגן של הבכורה אמר לאמא שלו, שאמא של נסיכתי (כלומר אני), היא הכי מגונדרת בגן
אחרי שהתאוששתי, עשיתי חישוב שהוא צודק וזה כי אני האמא היחידה שעובדת. מתוך 14 ילדים. עוד
אז- נכון, יש שם 4 אמהות בחל"ד כרגע, שברגיל כן עובדות משרה מלאה. ויש עוד שתיים שאני לא יודעת מה הן עושות, נניח שהן עובדות. ועוד אחת או שתיים עובדות בחצי משרה. אבל זה לא רק מהשנה. גם שנה שעברה ככה בערך היה התמהיל. וכך גם בקרב החברות שלי. למעשה, מלבד החברות שלי שעוסקות במקצוע שלי, שאין בו כמעט אפשרויות לחצי משרה (מתפקדת לתת"פ עו"דיות הפורום), אין לי כמעט חברות שעובדות במשרה מלאה ממש. לא יודעת מה אני רוצה להגיד. (אני כן יודעת. זה הרהור פולני בעצם. מאוד קשה לי התמרון בית-עבודה (הבעל לא יכול לקחת חלק בגלל עבודתו). וזה כאילו עושה לי לעצמי אישרור למסכנותי, כי כאילו "רק אני רצה ככה על הקווים עם הלשון בחוץ"). טוב, גלשתי לבלוגי משהו... אז בפינת התכלס- אתן עובדות? כמה? מהבית? משרד?
אני אהרהר לכן בקול (או בכתב) על נשים ושוק העבודה. שלשום ילד מהגן של הבכורה אמר לאמא שלו, שאמא של נסיכתי (כלומר אני), היא הכי מגונדרת בגן