בזמן צום צריך לצום או שאסור לצום מה

רוני 260

New member
בזמן צום צריך לצום או שאסור לצום מה

דעתכם חולי אפילפסיה אסור לצום או מותר

tebetha

New member
בשבילי

ימי צום זה רק יום כיפור,כי אני באה מבית חילוני. אני מגיל צעיר מנסה לצום, אבל עקב המגבלות הרפואיות אני כן שותה מעט, ודוחפת משו קטן לפה ביחד עם התרופות בבוקר,כי זה מאוד(!!!) כואב תרופות על קיבה ריקה. אבל בעיקר לא מתישה את עצמי,ואם מתחילה להרגיש רע, אז שותה עוד קצת.

ענת71

New member
אני לוקחת תרופות ושותה הרבה מים.

לי לא כל כך קשה לצום.(גם ככה כדורים מדכאים לי את התאבון) אני לוקחת בבקר את הכדורים וכל שעה שותה קצת מים.

א68

New member
צום

איזה מן שאלה זו? ודאי שאפשר לצום. עובדה, שאני צם שנה אחר שנה ביום כיפור, ואת התרופות של הבוקר אני בכלל גם לא נוטל אותם בכלל, אלא מקפיד לפני כניסת החג וביציאת החג ועד היום כל שנה בשנה ולא חששתי מהתקפים וגם לא קרו לי התקפים. צום הוא צום מתחילתו ועד סופו.

ענת71

New member
לא כדאי לקחת סיכון!!!

לא כדאי להיות גיבורים גדולים. אי אפשר לא לקחת את הכדורים (היתה שנה שלא לקחתי את הכדורים ובסוף הצום התעלפתי ולקחו אותי לביה"ח) אפשר לקחת את הכדורים ולהמשיך לצום. ברגע שלא לוקחים את הכדורים מרגישים שחסר משהו בגוף.

רוני 260

New member
לידיעתך צומות קלים כמו יז בתמוז לא

צריכים לצום בכלל וביום כיפור צריך לשתות פעם בחצי שעה קצת מים יש שיעור מסוים של מים

א68

New member
צום וצימאון

על גיבורים גדולים אין מה לדבר, כי זה לא לעניין. על צמא אפשר להתגבר, אם ישנם הכוחות הנפשיים וכח הסיבולת ותרופה x או תרופה y כלשהי הקשורה לאפילפטי כלשהיא לא קשורה בכלל לצימאון. אפילפסיה לאו דווקא יכולה להגביל במובנים ובחלקים שונים. אפשר גם אותה להגביל.

למעלה