בזמן האחרון...

batel500

New member
בזמן האחרון...

בזמן האחרון אמא שואלת קלפים על זוגיות, הם אומרים שבעוד שנה שנה בערך היא תכיר מישהו מחו"ל שיש לו 3 ילדים. לפי מה שהם אמרו יהיה לו כסף =\ אבל בלי קשר, אני לא רוצה, וכבר דיברו איתי על זה כל כך הרבה פעמים שאני לא יכולה לצפות שאמא שלי תישאר לבד "מה יקרה כשתתחתני ותעברי דירה.." בלה בלה בלה.. כל פעם שאני נזכרת זולגות לי דמעות כל פעם מחדש, כשהוא יבוא אמא לא תהיה רק שלי יותר הלוואי והזמן לא יעבור והיא לא תפגוש אפחד וכשאני אעבור דירה אני אקח אותה איתי והיא לא תצטרך ת'חו"לניק הזה. אנחנו חיות בסדר גם בלעדיו. וחוץ מזה לפני כמה ימים נזכרתי שמצלמת וידאו שלנו, ישבתי שעות וראיתי את כל הקלטות שצילמנו, ראיתי הרבה אבא, והוא אפילו דיבר, לא זכרתי את הקול שלו, וכשהוא דיבר רצו לי החיים מול העיניים והתחלתי לבכות כמו שאני יודעת, אחכ הראיתי לאמא את אחת הקלטות וגם היא חיכתה ככ לאבא "איפה אבא?" "הוא מדבר?" "תני לי לשמוע אותו מדבר" והיא לא חייכה חיוך געגוע ושתקה. וזה היה מוזר כי כשאבא נפטר היא הראשונה שידעה ואפילו היא זה שמצאה אותו, אתם יודעים איך.. והיא לא בכתה, היא לא בוכה אף פעם, והיא יודעת רק לחייך ולא לצחוק היא אישה נורא רצינית, מעצבן. ואני יודעת שלא הייתי כאן הרבה זמן פשוט יש בגרויות וכאלה.

eshkolit32

New member
יקירתי

זה בטח לא קל לראות את אבא שלך בהקלטות שצילמתם. אבל זה גם טוב שזה קיים, לדעת שתמיד אפשר להסתכל, גם אם זה קשה. הלוואי ולי היה דבר כזה. נראה לי שאם אמא שלך שואלת בקלפים על זוגיות זה בגלל שזה משהו שהיא מאחלת לעצמה... לא היית רוצה שהיא תקבל את מה שהיא רוצה בשביל עצמה...? אני מבינה את החשש שלך אבל מבטיחה לך שהיא תמיד תהיה אמא שלך, תמיד תהיה שם בשבילך, בן זוג לא יוכל לשנות את זה. היא לעולם לא תוותר עלייך, כמו שאת צריכה אותה בחיים שלך ככה גם היא צריכה אותך בחיים שלה ועדיין תצטרך אותך גם אם יהיה לה בן זוג. קצת בעייתי לחשוב שתעברי דירה עם בעלך ותקחי את אמא שלך איתך כשהיא לבד (אם לזה התכוונת)... אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה... לכולם מגיעה זוגיות, גם לך וגם לה. אני בטוחה שבתוך תוכך את יודעת את זה, זה רק הפחד מלהינטש שוב שמבהיל אותך. אני מאמינה שזוגיות טובה ויפה תגרום לאמא שלך לפרוח. זה עדיין לא קורה אבל בינתיים יש לך אולי זמן לנסות לעכל ולהבין למה זה יהיה טוב בשביל שתיכן אם יהיה לה פרטנר לחיים. שיהיה לך המון בהצלחה בבגרויות!

למעלה