בזמן האחרון

golden energy

New member
בזמן האחרון

אני פותחת יותר מידי שרשורים פה.... וזה לא מקובל עליי........
אני היחידה שערה בבית הזה?

דנטל

New member
מילאתי את הפורום החדש שלי בקישורים

מהיום קם לו פורום חדש בישראל... קישור בחתימה. תשרשרו לי שם מזל טוב, אני בינתיים בודדה שם וזה מפחיד
. טוב, זה מפחיד בגלל שעל הדרך קראתי יותר מדי דברים על אסונות טבע ולא מספיק שהבנתי בנושא עד היום קצת יותר מהאדם הממוצע ולכן גם פחדתי יותר מהאדם הממוצע, עכשיו אני בכלל היסטרית. והפורום אפילו עדיין לא עלה, יאבה'לה.

golden energy

New member
אממממ.....

אני מנסה לראות את חצי הכוס המלאה.. אממ...לפחות את מרחיבה את הידע הכללי שלך?..

דנטל

New member
חצי הכוס המלא, אם כבר

הכוס לא מלאה. חצי ממנה מלא. ענין של נושא, נשוא, מושא. האמת היא שלא הרחבתי את הידע הכללי, כי המעט שקראתי כבר ידעתי. הבעיה היא שצפיתי בסרטונים.

אפילו לא קרוב..

אבל אני בתקופה שמעצבן אותי להיות על המחשב.. אז אני פה לקצת מתעצבנת מזה שכ"כ משעמם לי והולכת לאכול. באמת קצת מת פה. אבל יש תקופות ויש תקופות.. יעבור :)

golden energy

New member
מי שאוכל

לבד...........אוכל יותר........... אבל תכבדי גם אותנו קצת באוכל.....

אני כבר בקושי משקיעה על אוכל..

אוכלת מה שיש.. {וזה מאוד לא אופייני לי.. אני חובבת מטבח} ואין לי סיגריות תביאי לי סיגריות אני אביא לך חוומס פטריות חמות..

כן הא... ללכת לישון מסתבר כרעיון לא משהו..

{אפילו שבאותו רגע הוא נראה מאוד מבטיח...} אמבטיית קצף חמה לעומת זאת.. אף פעם לא יכולה להיות דבר רע!

golden energy

New member
יפה יפה......

אמבטיה.. למה לא..תפנקי את עצמך........ אני, לעומתך, יצאתי ממקלחת שכוללת דוש בלבד......
(אני מנסה שתרחמי עליי פה, כן?
) ויוצאת עכשיו לעולם..........
בוקר אורררר לכולם!

golden energy

New member
סבבה

קבענו.... קודם החומוס אחר כך הסיגריות
(צריכה לבדוק אם הפטריות חמות באמת,כמו שאת טוענת
)

דנטל

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

צריכה לקום ב- 12. איזה ביאוס תחת. אחד החסרונות הגדולים בלהביא מנקה ולא לנקות לבד.

יש לך 6 שעות לישון...

זה אחלה+בחלה מה את מתלוננת :) חוץ מזה שמנקים בשבילך.. ששששששש {שלא ישמעו אותך הפולניות!}

דנטל

New member
הוא בסוף לא הגיע

הוא חזר ממסיבה ב- 4 בבוקר ולא היה מסוגל לבוא גם אלי אחרי שהיה אצל אמא שלי 4 שעות. חבל רק שהיא לא טרחה להודיע לי ואני ישבתי (נו, סידרתי את הבית קצת) שעה וחיכיתי עד שהתקשרתי אליה לשאול מה קורה ואז היא עושה היתה בקטע שהוא יבוא תוך שעה וחצי-שעתיים, אז חזרתי לישון ואז היא התקשרה שהוא בסוף לא יגיע בכלל ושוב חזרתי לישון ובקיצור קמתי הרוגה מעייפות.

למעלה