בזמן האחרון יש לי הרגשה....

סהרבי

New member
בזמן האחרון יש לי הרגשה....

שאנחי אמא לא מספיק טובה. לא עושה מספיק בשביל הילדים שלי. אני יודעת - אין מינון למספיק, כמו שאין מינון לאמא טובה או לא, אבל בכל זאת
סדר היום שלנו הוא: הילדים קמים בבוקר, מתלבשים, יוצאים למסגרות. חוזרים בצהריים, לפעמים אוכלים, לפעמים לא (אוכל זאת בעיה נפרדת אצלינו בבית), הגדול עושה שיעורים אם יש, אח"כ הם משחקים בינהם, טלוייזיה מחשב... אניח מרגישה שאני לא מספיק איתם. אבל מה אפשר לעשות איתם? אין לי יותר מדי סבלנות
בערב, מקלחת, ארוחת ערב ולמיטה. מה אתם מציעים לי לעשות כדי לשפר את ההרגשה שלי?

פישים

New member
קודם כל "אמא טובה דיה". אחרי כן - תזמי מדי

פעם פעילות משותפת, בבית או בגינה - לא זרימה אלא יוזמה. נותן תחושה מאד טובה (ואני בטוחה שאין לך סיבה להרגיש רע, בטח כשאת כל כך נוכחת בחיים שלהם).

Koketka

New member
מאז שאני עובדת

אני גם מרגישה ככה, אז קבעתי עם עצמי שאני יוזמת יותר בילוי משותף איתם אתמול עשיתי עם הקטנה פאזל חצי שעה הלכתי לאסוף את הגדולה ברגל מחברה וזה אפשר לי בדרך חזור לדבר איתה קצת ב4 עיניים סחטנו מיץ תפוזים ביחד שלשום לא חייבים להיות צמודים עליהם, מספיק שאת קרובה ונוכחת (וכמובן כן אפשר גם להקדיש חצי שעה ביום לפעילות משותפת, אבל אפילו לראות סרט ביחד מחובקים, יכול לתרום לחוויה של ה"ביחד")

סהרבי

New member
תודה רבה

כמה זמן אתם חושבים מספיק לבילוי משותף אתם, כדי ששנינו נרגיש יותר טוב? כל יום או מספיק כמה פעמים בשבוע? אני בטוחה שרק אני מרגישה ככה ולהם בטח מספיק להיות איתי

adif11

New member
נסי "לנקות את המצפון" בשבתות, אני לא צוחקת

בתקופה שהם היו קטנים ואני הייתי לחוצה בטירוף עם העבודה ואת אבא שלהם הם בקושי ראו כי יצא לעבודה לפני שקמו וחזר כשכבר ישנו ,נהגנו כל שבת כמעט ,לעשות יום כיף משפחתי אם ניתן היה צירפנו חברים עם ילדים. איפה לא היינו - שביל התפוזים ,פיקניק ביערות הכרמל ,מוזיאון הילדים בחולון "מסע חייזרים" , מוזיאון הילדים בחולון "דיאלוג בחשיכה "(כשהם גדלו קצת) אחרה"צ בחוף הים ,בוקר משפחתי בבריכה ,מוזאון המדע בחיפה ,מוזיאון המדע בירושליים, אחה"צ בספורטק , סרט בסינימה סיטי ,באולינג ,טיול שכונתי באופניים וכו' וכו' התכניות כמובן הותאמו לגיל הילדים והשתכללו עם השנים.

למעלה