בזכות אולמרט:

גאיה111

New member
בזכות אולמרט:

אולמרט הפגין תעוזה בכך שיצא בכלל למלחמה הזאת איש לפניו לא יצא אליה. מתוך חשש לשבור את קונספציית הצימרים, מתוך פחד. כל אלה שהיום מוזכרים כמושיעים אפשריים, כבר ניסינו אותם. על כך מגיע לו כל הכבוד, ואיש לא ייקח זאת ממנו. בזכותו נחשפנו לשורת מחדלים ארוכה מאוד, בזכותו נוכל לתקן ולהתנער ולהיות מוכנים יותר למלחמה הבאה.

מצבך נהיה קשה

מרגע לרגע.הוא התגמגם לאירוע,ולא יזם כלום.תרגיעי. הכי הרבה הוא יזם כמה מינויים פוליטים-עליהם הוא יאלץ להתפטר. דינו כדין צחי (לפחות). ועוד לא הזכרתי דירות בחצי מחיר. אני מקווה שמצבו הבריאותי ישאר שפיר,כדי שלא יחמוק כמו ויצמן או שרון מהכלא.

nizanm

New member
מזכיר לי בדיחה פולנית :

אחד מספר : חמותי שתחיה.. שואל החבר: בת כמה חמותך? והוא עונה : 97, חולה וסובלת מאוד

shy-1

New member
מי שסבור שאולמרט הוא זה שצריך

לנהל את המלחמה, אינו יודע או מבין כלום בתפקידי ראש הממשלה ! אולמרט צריך להגדיר יעדים, שר הבטיחון, הרמטכ"ל וכל הצבא, הם שצריכים לנהל המלחמה.

shy-1

New member
כל מילה אמת! ותוכלי לאשש אמת זו, אם

הקקטוס יפרוץ בצעקות לקריאת מה שכתבת. עובדה.

nizanm

New member
אם קקטוס יפרוץ בצעקות,

כולם יידקרו מהקוצים שלו. אני מחכה לראות מה יעשה באוקטובר בכנס הארצי של התנועה לאיכות השלטון. הוא אמור להכין ולתת שָמָה נאום, מה זה בן זונה של נאום.

nizanm

New member
תראה לו לשי מה קקטוס יודע לעשות

תכין נאום ביקורת למשעי, תרביץ אותו על הבמה, תרתק אליך את התקשורת, ואנחנו נראה אותך בחדשות בטלביזיה ונגיד לכולם : בו'נה ! אני בפורום יחד אתו. ואז גם שי יידע מי אתה. יללה קקטוס, תכין כבר את נאום הביקורת שלך. וואוו, אני מחכה לתוצאות..

למעלה