בזיון כוכב יאיר!!!

pilmot

New member
בזיון כוכב יאיר!!!

זה סיפור אמיתי שקרה במירוץ כוכב יאיר, המרוץ עצמו היה במקום יפה, האווירה נחמדה אם כי הארגון היה לוקה בחסר אך גם לזה אנחנו רגילים. אבל הבזיוןן הגיע בסוף. לקו הסיום הגיע בחור בשם פיק מיכאל ואחריו הגיעו עוד שני אצנים שכנראה היו אמורים להגיע ראשונים אך בגלל טעות הם הוסיפו לעצמם עוד כ 500 מטר (או יותר אבל זה לא מה שחשוב). כשהמרוץ נגמר ביקשו המארגנים ועוד עסקנים למינהם מפיק מיכאל (שהגיע ראשון) לוותר על מקומו הראשון לטובת אותם שני אצנים!!!. כשאני הגעתי למקום ראיתי סביב אותו מיכאל לפחות חמישה אנשים מנסים לשכנעו, נסיון שעלה בהצלחה לאחר שהתחילו לצעוק עליו!!! שמעתי על טעויות מרחק במירוצי שדה אבל על דרישה לוותר על מקום ראשון בגלל טעות של אצנים או סימון לא מספיק ברור לא שמעתי עדיין. חשוב לי שכולם ידעו על מיקרה זה ואולי מי שמקורב למארגני המירוץ ידאג לסדר את העוול!!! ביני לבין לאותו מיכאל פיק אין שום קשר, ראיתי אותו בפעם הראשונה באותה תקרית. מוטי 912370-055

משום מה הסיפור ממש לא מפתיע.

במדינה שתרבות הספורט שלה דומה למשחק רמי או פוקר, יותר מאשר לתחרות שמטרתה לבדוק מי הספורטאי הטוב ביותר, גם לא יפסלו מתחרים שלא השלימו מסלול. "כי הם היו מנצחים במילא".

dana shtainberg

New member
לא הייתי מוותרת../images/Emo128.gif

לא ראיתם? תקנו משקפיים! לא היה מסומן הייטב? בשביל זה יש מארגנים ואחראים! לא שמתם לב? בעיה שלכם! אם זה היה קורה למשל בין מקום 56 ל57 אף אחד לא היה משתין לעבר הרץ האומלל שטעה בדרך!!!
ומי שלא יודע להבדיל שילמד! (לי אין בעיה יש לי כתם לידה על כף יד ימין
)

למעלה