בזיון באיטליה!

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
בזיון באיטליה!

יובנטיס קיבלה חזרה 8 נק' מהעונש שלה... מה שהתחיל בעונש חמור נגמר כעונש קטן מאוד. עכשיו בוודאות יובה תחזור לליגה הראשונה כבר העונה ויוצא שהיא בכמעט ולא נענשה על השחיתות שעשתה. גם לפיורנטינה ולאציו הוחזרו נק' ולמילאן לא הוחזר כלל. מה שמוכיח שכנראה שלמוג'י יש גם קשרים בבתי במשפט של אטליה :) בזיון בזיון בזיון

X Slider

New member
זה בזיון?

לא מספיק הסיבה לעונשים?

אין כמו המאפיה האיטלקית

ובשביל שתיהיה רגוע, הנזק הכספי של יובנטוס מזה שהיא לא משחקת בליגה הראשונה ולא בליגת האלופות הוא עצום, וגם השחקנים שהלכו זה לא שחקנים שיכולים לקנות כל שנה.

SiC

New member
ההפסד הכספי הוא לא רציני

יובנטוס חסכה המון כסף על המשכורות של כל אלה שעזבו, בנוסף בעוד שנתיים היא תחזור לליגת האלופות ואז הכסף הגדול יתחיל לזרום שוב

hanaorb9999

New member
פה אני מסכים לפי מנג'ר

שיחקתי עונה שלמה שכמעת כל ההכנסות שלי זה מאוהדים. אין זכויות שידור מטלויזיה, הכסף שמקבלים כפרסים נמוך מאד ואין אירופה. העונש של מילאן לדוגמא באמת לא מורגש כמעת.

Megaslash

New member
שום בזיון

למה צריך להעניש את האוהדים על התנהגות ההנהלה?! העונש היה אמור להיות פסילת האליפות, והענשה ספציפית של אנשי ההנהלה שלקחו חלק בשחיטות - להעיף אותם לכלא, לקנוס אותם, להרחיק אותם מהספורט ומה לא... העונש מלכתחילה לא היה אמור לכלול הורדה לליגה השנייה או נקודות.

SiC

New member
מה ימנע מאחרים לעשות את זה?

אתה צריך להביא עונש חמור כדי ליצור זעזוע והרתעה. הרי כל מי שהיה קשור ליובנטוס באותה תקופה, ובמיוחד הבעלים של המועדון היה צריך להפסיק את כל עניין השחיתות הזה כדי למנוע מיובנטוס להפגע במקרה ויתפסו אותם. מה האוהדים של הקבוצות האחרות אשמים בכך שמישהו אחר גרם לשופטים במשחקים להיות לא נייטרלים? הכל פה זה עניין של הרתעה ואל תתפלאו אם עוד 5-7 שנים שוב פעם תהיה פרשה כזו באיטליה

SiC

New member
מוג'י לא יושב היום בכלא

ה"עונש" הקשה שהוא קיבל: "מוג'י ספג עונש אישי קשה כשהורחק לחמש שנים מכל פעילות בכדורגל האיטלקי" (ציטוט מתוך הכתבה באתר של ערוץ הספורט לאחר נתינת גזרי הדין) הוא בסך הכל קיבל הרחקה לחמש שנים ובסופם הוא מתכנן לחזור ליובה... כמו שאמרתי, שום עונש משמעותי לא ניתן.

Megaslash

New member
זאת בדיוק הנקודה שלי

המוג'י הזה (הוא הבעלים לשעבר של יובה?) צריך עכשיו להרקב בכלא כאשר כל הונו נלקח ממנו. וזה מה שירתיע. הורדת ליגה רק מעניש את האוהדים ואת השחקנים של יובה, שהם בכלל לא אשמים.

Megaslash

New member
מה שימנע מאחרים לעשות את זה

"להעיף אותם לכלא, לקנוס אותם, להרחיק אותם מהספורט" לא מספיק כדי למנוע...? הורדת ליגה זה לא עונש חמור בקנה מידה משפטי-פלילי. אולי בקנה מידה ספורטיבי זה כן חמור, אבל זה לא מה שירתיע אחרים... אני בטוח שמצבה של יובנטוס בכלל לא משנה כרגע לחברי ההנהלה לשעבר שלה... חוץ מזה, זאת לא פרשת השחיטות הראשונה באיטליה. מה שאמור שהשיטת ההענשה הנוכחית לא ממש יעילה.

למעלה