בזוג או לבד?

בת מלכה

New member
אוחתי, שלא יצאו שטויות מהפה

את יודעת, הם מאזינים לכל הטעויות הפרוידיאניות שיוצאות לנו מהפה

yam shaket

New member
איך לא הבנת?זה בכלל לא בשביל-זה

בשביל הכיף הזה של לשבת עם מוזיקה....ליצור...לא משהו?

magenta73

New member
הרהרתי בזה, פעם...

ולדעתי זה גם סוג של הרגל. אתה רגיל להיות בזוג, ולכן אתה תמצא את עצמך בזוג, כי שם נוח לך. כמו שאתה תהיה לבד...כי בסופו של יום נוח לך לבד... וכן. לדעתי מדובר בפשרנות כל שהיא, כי זה פשוט לא הגיוני למצוא משהו כ"כ מהר... בטח אחרי שאתה יוצא ממערכת יחסים וצריך קצת זמן לעכל. אין כאן עדיף או לא עדיף, כל אחד שיעשה מה בא לו.

טמפורה

New member
חח. ולהיות לבד זו לא סוג של פשרנות?

או במילים אחרות, גם זו התפשרות על כמה דברים שאתה רוצה. אז להיות בזוגיות מתפשרת, אתה מקבל חלק מהדברים, ולא מקבל אחרים. בקיצור הכל אותו ***. אבל אנחנו לחופש נולדנו

טמפורה

New member
בטח. אם הוא יגיד לך שהכל בסדר

תפסיקי להיות לקוחה שלו. צריך לעשות יצאת צדיק על פסיכולוגים: שלחנו בנאדם שהרגע יצא מהמפעל. הכל תקין. תלשנו לו שני נוירונים, הזרקנו קצת אצטיל כולין, ושיבשנו את הרצפטורים. נראה, אולי הפעם יהיה לנו צדיק. דנה נכנסת אל הפסיכולוג. שלום דוקטור. לא עומד לי. אה, זה בגלל שאין לך <ברקע: אולי הפעם יהיה לנו צדיק> דוקטור דוקטור, אז איך מטפלים בזה? אני חושב שעלינו להיפגש שלוש פעמים בשבוע בשעות הלילה. והמחיר? טוב. התעייפתי. אולי יבוא המשך. ואולי גם לא

Barvazoom

New member
אני אומרת שזה תלוי למי....

כמה שאני אוהבת להיות בזוגיות אני מעדיפה להיות לבד מאשר באחת לא נכונה או לא טובה או לא אמיתית... ולהיות לבד לעיתים זה כלא ולעיתים הוא החופש הכי נהדר שיכול להיות.

למעלה