בזוג או לבד?

טמפורה

New member
חשבתי ששאלת שאלה רטורית...

מה אני עז? עכשיו אני צריך לענות גם על שאלות רטוריות? לא כפרהץ את לא. דיברתי על העז הקטנה... ככה אולי אפשר לתפוס אותה לפני שהיא מתחילה עם הרצף.. בכלל, מנסיוני, יש כאלה שיוצאות מהבטן עם אזיקים, אליהם קשור כבר בן זוג. ברגע של רצינות, אני יכול לומר רק כך: המעבר מאחד לאחד, או אחת לאחת, לא מאפשר למצות אף קשר. זה גם קשור קצת לקלות הבלתי נסבלת של החלפות... אבל יותר מכך, גם החדש/ה, הרי מכירים אותם עוד מתוך הקשר. אז ברור שזה דפוק. ברטרוספקטיבה, לאחר שנים ארוכות כאלו, מתעצמת תחושת חוסר הסיפוק. ברור שגם החלפה תדירה קיימת בגלל חוסר סיפוק (ברור למשקיף מבחוץ, אף פעם לא מתוך). אבל זה סוג הדברים שאפשר ללמוד רק על הבשר, כי מבפנים זה נראה הכי כיף בעולם. בסופו של יום (טוב, לא נקרא לזה עוד סוף, נסכם על שלב מתקדם במהלכו של היום..), מתגלה שרק מתוך הלבד אתה יכול להבין מה טוב לך. ואם לא גילית מה טוב לך? תשאלי את דוד. רק דוד יודע מה טוב בשבילך. אוף, יצא כמעט מאסה. **מיומנו של מתבגר**

Barvazoom

New member
יומניך, איש יקר, משמחים אותי...../images/Emo13.gif

אכן זו היתה שאלה רטורית עד טפשית מצידי הרי ברור שעז אני לא... מקסימום ברווזה. או ברוועזה...
תודה על התשובה הארוכה והמפורטת, ברצינות ולא בציניות, הפעם.... **אין לי באמת יומן אבל אני כותכת למחשב (כמו למגירה רק היי טק...)**

ד נ י ת3

New member
אז אולי אני

מיהרתי לשפוט
את יודעת.. כל אדם ומה שמתאים לו. הפחד הכי גדול שלי היה להיות לבד. כשאת מתמודדת עם הפחד הזה - את רואה שזה לא סוף העולם. נ.ב. את גם מוכרת את התכשיטים שלך?

Barvazoom

New member
תכשיטים, שלי? ../images/Emo9.gif

נראה לי שאת מבלבלת ביני לבין מישהי מוכשרת שעושה תכשיטים... אני רק עושה עצבים לאנשים, מנסה להצחיק לעיתים, יודעת להקשיב, אוהבת לקשקש עם אנשים ובגדול - רק שתדעי סוד - - > גמני מפחדת להיות לבד, הכי בעולם.
ולמדתי שאת הפחדים שלנו אנחנו מקבלים בכדי להתמודד עמם. לכן אני לבד עכשיו. לא מבחירה. אבל ככה יצא... ואת לא שפטת, הערת ולכן אמרתי תודה. את מקסימה בחיי...

ד נ י ת3

New member
אופסי...

התבלבלתי עם גולשת אנונימית... (רגע... גם הגבתי לגולשת אנונימית...)

ד נ י ת3

New member
שיו!

מה נהיה איתי? או כמו שהבן שלי אומר: "אמא את מבולבלת..." טוב.. יש לי עוד מעט ישיבה חשובה. תחזיקו אצבעות.

ד נ י ת3

New member
על

חומרים - כימיה ושאר ירקות. (בלי הירקות, ועם הרבה כימיה לחיזוק...)

בת מלכה

New member
את יכולה להרצות על כימיה

בין גברים ונשים. ואם יש כימיה, אז........

למעלה