בזבוז זמן?

מממאיה35

New member
בזבוז זמן?

אתמול היתי אצל חברה שלא ידעתי שמרכיבה פאזלים. הארון היה פתוח מעט והעין שלי קלטה שם פאזל פוטומוזאיק 1000חלקים. מיד העברנו נושא שיחה
היא אמרה שהיא מאוד אוהבת להרכיב אבל לא מרשה לעצמה כי היא מרגישה שזה "בזבוז זמן", שזה לא תורם לה כלום מעבר להנאה (זה כבר המון, לא?) אז דיברנו קצת על למה כן, ובכל זאת, זו לא פעם ראשונה שאני שומעת את הטיעון הזה מאוהבי פאזלים שנמנעים בגלל שהם מרגישים שאחרי כמה שעות הרכבה לא יוצא להם מזה כלום. אני בטוחה שמי כאן לא מרגיש ככה, ובכל זאת - מה דעתכם?

jocie1

New member
...חבל על הזמן...

אף פעם לא שמעתי טיעון שכזה בגלל שזה בזבוז זמן, לא מרכיבים פאזלים הרבה אומרים שחשבו שזה רק מיועד לילדים עד גיל 6 - 7. דרך אגב, מאיה35, כל הכבוד על סיום הפוטומוזיאק שלך...
הוכחת בדיוק את הנקודה של לא להתיאש ועל ההעקשנות לסיים למרות כל הקשיים התמונות שהעלית ממש מחזקות את הנושא המדובר לעיל... ההנאה של ההרכבה היא המספקת מעל לכל...

123נעמי

New member
../images/Emo12.gif"בזבוז זמן??????

זה שזה גורם לה הנאה -זה הרעיון המרכזי בתחביב וההנאה היא חלק נכבד בחיים מאוד רצוי שהיו המון הנאות בחיים מכל מיני סוגים וחוץ מזה לא מכל דבר צריך לקבל תמורה חומרית. סליחה: אבל כנראה שהיא לא אוהבת כל כך להרכיב פאזלים אחרת היא לא היתה מגדירה את זה בתור בזבוז זמן. אני לא חושבת שיש אחד שאוהב להרכיב פאזלים שיגיד כזה דבר "לא מרשה לעצמו להרכיב בגלל שזה בזבוז זמן". כנראה שהתחביב הזה לא מתאים לה
אני גם בטוחה שאני לא צריכה לספר לך או לכל אחד אחר כאן בפורום את זה
בקיצור שתמצא תחביב אחר

מממאיה35

New member
היום דיברנו שוב

ושאלתי אותה "למה ציור זה לא בזבוז זמן?" (היא גם מציירת). אז חשבה חשבה ולא ממש הית תשובה. בקצור אמרה שצריכה לשחרר את השיפוטיות של הסביבה ושל עצמה. והיא כן אוהבת לפאזל, בזה אני בטוחה..

ssyוM

New member
אם אתה נהנה לעשות משהו ...

זה לא בזבוז של זמן
עשייה שלא מפיקים ממנה דבר הינה בגדר - בזבוז זמן .

למעלה