בזאת אני מכריז !

Ofer Tal

New member
בזאת אני מכריז !

על חלוקת שמות המאפיה לפורום! אני מכריז על שלי כ-עופר "שובר הטלפון" טל של טל צוראל הוא- טל "הטכנאי" צוראל אנא , הוסיפו את שמכם , כי אם לא ,יחסלו אותכם כמו מחסניות של דבק חם ביום תיקונים!

../images/Emo11.gif

אמממממ אין לי... נו עופר תן לי שם בבבבבקקשההההה
בתודה מראש לליה.

Ofer Tal

New member
אוקיי לליה

אחרי התלבטויות קשות החלטתי על שם לליה "לוקה" קימל לוקה מלשון משוגעת....

Hbentzur

New member
אדוני ראש המאפיה...

אם אפשר ואם יורשה לי לבקש גם כינוי... רק אם זה יתאפשר לאדוני הנכבד כמובן...

גם אני רוצה שם ויש לי הצעה

שפסר השקט תנו תגובות על איך שאתם חושבים על השם

Ofer Tal

New member
בוודאי

אני שמח לחלק שמות מאפיה.. שלך יהיה.... הדר "אחות קטנה" בן צור (בהשראת אחותי)

Hbentzur

New member
צולע... צולע הייתי אומרת...

הייתי רוצה שם חדש בהשראתי ולא בהשראת הדר אחרת... אם יתאפשר כמובן

Hbentzur

New member
נ.ב-

יש לי הצעה לשם לרוני... תנו תגובות רוני "הבוקרת" קלוש

די הדר תהיי בשקט זה שאת יכולה לכתוב

כמה שאת רוצה ללא הגבלת מקום לא אומר שאת צריכה לכתוב כל שטות שעולה לך לראש אז אני מציע לך הצעה תכתבי משהו רק אם הוא חכם נ.ב "הבוקרת" זה לא שם שמתאים למאפיה אנשים יכולים לחשוב שאת טיפשה את לא צריכה להוכיח להם את זה

גלעד, כל אחד יכתוב בפורום מה שהוא

רוצה וכמה שהוא רוצה. הודעות נוספות כאלה ימחקו מייד!!!!!

t o k e r R

New member
טל לא הבנתי את הכינוי

אם תואיל בטובך להסביר לי זה יהיה נהדר נ"ב אני מנסה למצוא לך כינוי ולא מצליח אולי טל " רכז הנוער" אבל אז צריך להוסיף לשעבר כי הפסדת את הכינוי לעופר טל אז אולי טל "כלב שחור" אבל אבוי וייצמן שלי, ואז באו מספר כינויים טל " הלבן" צוראל טל " הרזה" צוראל טל " להורים שלי יש חברת כוח אדם " צוראל טל " יש לי אוטו של ערבי (בלי מטף) " צוראל עופר "אני כל כך טמבל שאני לא רואה בעניים" טל . אני קורה לך שתאיר את עיני ותמצא לטל צוראל את הכינוי המתאים... בתודה מראש רונן " בסוף כל הציוד בעולם יהיה שלי " טוקר

t o k e r R

New member
טל לא הבנתי את הכינוי

אם תואיל בטובך להסביר לי זה יהיה נהדר נ"ב אני מנסה למצוא לך כינוי ולא מצליח אולי טל " רכז הנוער" אבל אז צריך להוסיף לשעבר כי הפסדת את הכינוי לעופר טל אז אולי טל "כלב שחור" אבל אבוי וייצמן שלי, ואז באו מספר כינויים טל " הלבן" צוראל טל " הרזה" צוראל טל " להורים שלי יש חברת כוח אדם " צוראל טל " יש לי אוטו של ערבי (בלי מטף) " צוראל עופר "אני כל כך טמבל שאני לא רואה בעניים" טל . אני קורה לך שתאיר את עיני ותמצא לטל צוראל את הכינוי המתאים... בתודה מראש רונן " בסוף כל הציוד בעולם יהיה שלי " טוקר

לרונן יש אנשים שאומרים כל דבר

פעמיים אבל כל דבר פעמיים טוקר. לדעתי, אתה יכול להתאמץ יותר במציאת שמות.....

Ofer Tal

New member
לפי דעתי רונן

השם צריך להיות רונן "אני שר בכל טקס כמו אישה" טוקר או אפילו רונן "אני בכלל לא מתמצא בכבלים " טוקר או שמה צריך לכנותך בשם רונן "אם היה לי כלב הוא בטח היה מכוער" טוקר הרהר בנושא בזמנך הפנוי (בין החזרות של הטקס)

ronikalush

New member
וואו

כנראה שבאמת פספסתי הרבה לפי מה שאני רואה שקורה כאן.. הדר- בקשר לשם..! חביב ביותר ותודה שחשבת עלי.. אם זה מה שתחלית מועצת המאפיה לקרוא לי אני לא אשכח שאת זאת שהעלת את הרעיון. טל "מאבד המפתחות"צוראל- קבל ח"ח על רעיון המשחק- ו..אני אומרת שנביא אותה על שפסר הקטן בכלל שהוא מזלזל באיכות הפורום עופר "שובר הטלפון" טל.. אני מחכה לשמוע איזה שם יש לך להציע עלי טוקר"..."... אין פשוט כבר אין מה להגיד.. שם דבר לא יהיה מספיק! אם פונדקאית.. שר כמואישה.. אני פשוט חושבת שזה לא משקף הכל... אניעוד אחזור אליך עם שם ראוי בתודה רוני קלוש המכונת ע"י הקטנטנים- "רונקיפליץ"

t o k e r R

New member
אני רוצה לנצל הזדמנות זו...

"להודות" לך עופר " עמיחי שוב דפק אותי במשכורת" טל על שחיבר את החוטים במשחק הפוך, ושעם זה היה תלוי בך לא היינו רואים את המשחק בכלל. טמבל ואיש הגברה בשקל (וזה מה שעמיחי משלם לך לשעה לא?) וגם לאבי ואימי שהביאו אותי עד הלום... בתודה מראש רונן "שלמה ארצי מתקשר אליו כדי לקבל טיפים בשירה" טוקר

Ofer Tal

New member
תקשיב לי טוב

רונן "אפילו מומי לוי נשמע כמו גבר לידך" טוקר , אני מקבל את המשכורת שלי טיק טאק אתה לעומת זאת צריך להתחנן לאילן כדי שבכלל יתסכל עלייך ולא יחשוב שאתה איזה ילדה קטנה שמבקשת שוקו... אז עם כל הכבוד רונן "הלוואי שהייתי חצי מגניב מעופר" טוקר, אתה יכול לקפוץ לי , עם מיקרופון ביד....

יד חמה

New member
עופר יא שנון!!!

טוב דבר ראשון אני גם רוצה שם מאפיה אבל אני רוצה שם חדש וססגוני לא יד חמה ושלושת'רבע אז בבקשה להתחיל לעבוד על זה ועוד דבר לכל מי שלא שם לב אני מתן גרדשטיין (המלך אם אפשר לציין) לבש חולצה כחולה ואפילו היה צריך להעביר פעולה עם שפסר הגדול אבל החניכים (הקאקות אם אפשר לציין) לא הגיעו! אני יודע שאני לא הרבה בפורום ושכולכם מתגעגעים אליי אבל אין מה לעשות יש הרבה מתכונות וכ'ו נ.ב ח"ח לכל האנשים הטובים ששמים תמונות

למעלה