בזאפ היא בחרה "אבא"

• פותח הנושא ye44
  • פורסם בתאריך

ye44

New member
בזאפ היא בחרה "אבא"

הילדים גדלים ופתאום רוצים לעבור לגור אצל האקס ? הם החלטיים והחיים שלכם הופכים להיות קשים
האקס מוכן לקלוט אותם, במידה וכן תסכימו האם תשתתפו בהוצאות של האקס
מזונות ? האם תתנגדו ? האגו שלכם יפגע ?

איזו שאלה

זה קרה לי.... ניסיתי להתנגד וזה לא ממש עזר לי נולדה לי "ילדה של אבא"....מחוברת לו לטבור.... האגו שלי נפגע? לא יודעת אולי מה שנפגע לי בעיקר היה הלב.... אילו היה מצב שהכל היה מרצון והצד השני היה נזקק והיה מצב שהייתי משתכרת כך שיכולתי לשלם הייתי משלמת הכל תלוי בנסיבות יש גם נשים שבמצבים מסויימים משלמות מזונות כשהן קרייריסטיות ובוחרות מרצונן להשאיר את הילד אצל הבעל....קורה אבל מעט. ברור שכשהאבא מנסה לפגוע באמא בכל דרך ורומס את אמהותה האגו שלה מן הסתם נרמס.... לכן לדעתי הכי חשוב שלילדים יהיו גם אמא וגם אבא חזקים ומתפקדים כל מצב שבו צד אחד רומס את הצד השני מזיק ופוגע בילדים ואין לכך תקנה....

ye44

New member
אין קשר לרמיסה

הילדים גדלים והם חושבים שיהיה להם טוב יותר עם האבא, וזכותם לחיות עם האבא
הבעיה שאתן לא תהיו מוכנות לוותר על המזונות,כלכלית החיים שלכם יהפכו ליותר קשים כי תישארו עם המשכנתא או שכר הדירה, פחות 1500 עד 4000 ש"ח ואולי יותר בחשבון ,שלא לדבר על השליכטה ב
הרי אתכן זה לא מעניין אם יש לנו קאווץ' ב
או אובר בבנק רק לכן יש טלנובלות אישיות
לדעתי צריך לחוקק חוק שאם ילד שמגיע לגיל 14 זכותו להחליט עם מי הוא רוצה להתגורר ואין שום סיבה בעולם למנוע את זה ממנו וברגע שיאשרו חוק כזה הרבה בעיות יפתרו, הרבה נשים מתלוננות שקשה להם כלכלית לגדל את הילדים אז הנה פתרתי לכן את המועקות תשלמו לנו אנחנו כבר נסתדר

אם אני לא טועה

חוק חזקת הגיל הרך הוא עד 6 נראה לי שהרבה לפני גיל 14 הילדים יכולים לבחור אם הם רוצים לגור עם אמא או אבא, אתה צודק אין שום סיבה בעולם למנוע את זה ממנו לא רוצה להגיע ליום הזה אם זה יקרה יודעת שאני לא אמנע את זה אם זה יקרה ובאופן אישי אני תמיד בעד משמורת משותפת מההתחלה גם אם זה תלוי בוויתור ו/או הקטנת המזונות תלוי במקרה הספציפי

ye44

New member
את אולי תוותרי אבל

רוב הנשים לא
הרי ביננו כשהילדים גדלים הם הופכים להיות קשים ביותר ותאמיני לי אני מכיר הרבה נשים שהילדים עושים להם ת'מוות, במיוחד בגיל ההתבגרות והאבות מוכנים לקחת אותם אך התשובה הנפוצה "היית מת לקבל אותם לחזקתך " זה בעיקר נובע מהאגו שנפגע או מלחץ הסבתות שישר זועקים "השתגעת לוותר על הילדים" גם לגבי משמורת משותפת רוב הנשים מתנגדות ביננו מבלי שאף אחד ישמע רק לכן יש יותר מה להפסיד כשהילדים אצלנו

כשלאדם יש..

דיעה מ
מקובעת על נשים על התנהלותן בטוח מראש בתוצאה שואל לא בכדי לקבל תשובה אלה לנהל שוב פרופוקציה..של YE כבר עדיף להגיד לך.."צודק".. עד ל
הבא...

ye44

New member
הבעיה שלכן זאת לא הפרובוקציה

הבעיה שאני שם לכן את המציאות מול העיניים ואת יודעת האמת לא רק שהיא כואבת היא שורפת

למה תמיד

הכל חייב להיות אצלך במונחים של רווח והפסד??? למה זה תמיד חייב להיות כמו בדוגמה של פמיניסטי בשרשור אחר כאן במושגים של אינטרסים??? למה מראש תמיד מסתכלים על זה כזירת קרב??? ומה הקשר של הסבתות עכשיו??? אני חושבת שברוב המקרים לא אמא ולא אבא היו מוכנים לוותר על הילדים שלהם (ובכוונה אמרתי ברוב המקרים . . .) כבר היו על זה הרבה דיונים ארוכים בעבר דעתי נשארת אותה דעה זכותם המלאה של שני הצדדים לגדל את הילדים באופן שווה ולכן הדרך הטובה לעשות זאת היא משמורת משותפת

ye44

New member
כבר אמרתי שבתפיסה

שלי את מיוחדת אבל רובכן לא
כתבתי את הפוסט הזה מניסיון אישי, הילדה שלי בת 11 ואין מה לעשות היא מתבגרת בקצב מסחרר ולאמא שלה קשה
" אני לא מסוגלת יותר " "תקח אותה אלייך " אמרתי לה אוקיי בכייף, אחרי התיעצות עם ה
הרמתי לה
" אני מוכן " היא לא ידעה אייך לבלוע את זה
ואז יום אחד לקחתי את הילדה מהסבתא ותוך כדי שאני שם, הסבתא פונה אלי "שמע תעזור לאקסית היא ככה ככה וככה" אמרתי לה "את רוצה שאני אוכיח לך שהבת שלך התיאשה את רוצה שאני אוכיח לך שהיא ביקשה שאני אקח אותה אלי רוצה לשמוע אותה ?" הסבתא התייבשה וצלצול ה
לא אחר להגיע "נראה לך שאני אוותר עליה " הנקודה כאן שאצלכן זה שילוב של אגו כלכלה ומצפון דברים שאצלנו אנחנו לא יכולים לשלוט עליהם כי אנחנו מחויבים ע"י חוקים אנחנו חייבים לשלם, חייבים לבלוע את ה
כך שאצל רוב הגברים האגו גם נפגע מרמיסה עקב החקיקה ואצלכן השליטה היא בידכן בעיקר בגלל החוקים שעומדים לצידכן ברור שיש כאן עניין של רווח והפסד לרוב הגברים מפסידים
זירת קרב ?
תוותרו פעם למעננו נראה אתכן מעבירות לחזקתנו את הילדים מבלי להילחם ? או שתפחיתו במזונות לגברים שמשלמים את רוב השכר שלהם כך שהם באמת מתקשים לתפקד ביום יום ? ביננו זה מעניין את "התחת" שלכן
למזלי יש לי ילדה אחת אז כך שזה לא נורא מה אם אלה שיש להם 3 ?

אני ממש

לא חושבת שאני מיוחדת בתחום הזה וחבל מאוד אם זה באמת נכון ולגבי השאר צמצם רווחים אתה עושה לי סחרחורת . . .
ולא רק בגלל ההכללות שלך

א פרסקי

New member
תיראי.... יש כאן בעיות

מצד אחד הוא איש מכירות ולכן הכל אצלו ברווח והפסד :) לפחות לא רואה חשבון :))) אבל הרבה מימה שהוא כותה נכון אז גם כאן יש בעיה.... הוא אוהב לקחת דיון ולפתוח אותו אז תמיד יש כאלה שקופצות במקום להתנהל בדיון :) אבל ניחה הוא עושה את שלו וזה מצויין YE תמשיך ככה

הרבה ממה שהוא כותב

זאת המציאות הפרטית שלו מציאות שנגזרת ממערכת יחסים שלו עם גרושתו..שמן הסתם הוא מוכר אותה כמלאת תסכול ואת זה מסכימה איתך הוא עושה את זה מצויין כשמנהלים דיון באים פתוחים לקבל שיש עוד מציאות אחרת לאנשים אחרים..

ismeralda100

New member
אם כבר מישהו אמר את זה

הפרסומת הזו במאת די מפגרת ולא ממש ברורה.... כנראה ששוב מתבסיסם על פנייה למכנה המשותף הנמוך ביותר

YE - תגיד משהו ../images/Emo4.gif

המצב קשה? השעמום אוכל אותך בעודך חי? החגים הטריפו אותך? יותר מדי
בבת אחת ? סדר היום השתנה בגלל החופש ושכחת לקחת את ה
שלך? אני באמת דואגת שלא תתפגר לנו פתאום - עלול להיות משעמם בפורום בלעדייך
. כי אם הכל בסדר - למה אתה ממחזר ????

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היית מתה

שזה יקרה אבל זהו שלא
רגע חבל שאין אייקון של "גרפס" בדיוק חזרנו עכשיו מהשוקו לולו בפלורנטין מאד מומלץ אוכל וקינוחים מדהימים עכשיו תעני היית נותנת לו את הילדים או לא ? למחזר או לא למחזר כולנו פה ממחזרים מבוקר עד ערב את אותם בעיות ואת אותן צרות חוץ מאייבורי שיש לו פוסטים מ"תיקים באפלה"

יערית

New member
אגו בכלל לא קשור לכאן

אתה רוצה לחורר לי את הכיס? אני אתן את חלקי מולם במידת הצורך לתמוך במזונות לא אוכל בשום פנים ואופן.

אם וכאשר זה יקרה,

אני יודע שאפסיק לשלם מזונות ואתחיל לדרוש אותם ממנה... אבל אני יודע שהיא תמחק את הילדה שתרצה זאת מתעודת הזהות שלה ותשכח ממנה לחלוטין. האם היא תפגע??? ברור... האם היא תתבע אותי??? ברור... האם היא תתנקם בי???תוציא עליי חוזה???ברור... יהיה טוב ב"ה... שי

למעלה