בוKר Tןב

מצוטטת

New member
בוKר Tןב../images/Emo42.gif

לכל הקוראים והקוראות ב
ב
בשמן
ב
ב|בירה |ב
במחשבות
בהזיות
בפנטזיות
יאלה תמשיכו משלכם העיקר שיהיה זה רק טוב

../images/Emo42.gif בוקר טוב פורום...../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

וכדי שיהיה קצת יפה יותר לעיניים בבוקר של שבוע חדש, אני מצרף תמונה של חוף סנסט בקופנגן.. אי מדהים ביופיו, שמפורסם בעולם כולו בגלל מסיבות הפול מון הענקיות המתרחשות בו בכל ירח מלא.. אגב, רוב המתרחצים בחוף, הם חברה צעירים מ..ישראל. בוקר טוב....

Rinattt

New member
יו אני הייתי שםםםםםםםםם...

בחלומי
בוקר בוקר ושבוע קסוםםםםםםםםםםםםם לכולםםםםםםםםםםםםם

ozzz64

New member
קוראים לחוף צ'אוונג .

אם כבר היית בחלום לפחות שתזכרי את השם .

ozzz64

New member
צ'אוונג זה בקוסאמוי .

עשיתי את הפדיחה לכל השבוע .

צ'וואינג זה בקוסומוי..

זה האיזור המרכזי שם.. שם נמצא בית חב"ד ומסעדה ישראלית בשם צבר.. החוף המרכזי בקופנגן הוא הדרין.. והוא מוחלק לשניים. הסנסט והסנרייז.. רוב הצעירים מטבע הדברים מתרכזים בסנרייז.. בחוף המדהים ההוא מתרכזים כל המסיבות כולל הפול מון המפורסם..

'תבלבלת יקירתי..

בוקר טוב מראה יפה.. החלק הראשון התייחס לקוסומי.. החלק השני שנכתב על הצעירים התייחס לקופנגן.. וגב, הרבה צעירים אוכלים בבית חב"ד בגלל שמאוד זול שם, והאוכל דח דומה לבית....
לך.. חיבוק לאוצר.. יום נפלא.

m a y a 69

New member
בוקר נפלא

בצ'וואנג פתחו בית חב"ד?? כשאני הייתי שם היה את הרגאיי פאב ואת המנדרין ולא היה זכר לחב"ד . הייתי מתה לחזור לשם שוב...

בתי חב"ד יש היום בכמה מקומות..

יש כמובן את בית חב"ד החדש בבנקוק, רחוב מקביל לקוואסן.. יש בצ'אנג מאי, קוסומי ופוקט.. מצחיק , אבל מרוב שצילמתי כמעט לכל דבר יש לי תמונה..
פה רואים את הרב של בית חב"ד עם קצין משטרה, מתאמים את סידורי הביטחון ערב ליל הסדר..

Rinattt

New member
איזה שם לזכור?

של זה שהיה איתי או של החוף?
לא נורא נסלח לך על הפאדיחה...

נדמה לי

New member
זר לי החלק הזה של העולם

היתי שם רק פעם אחת ולא בדיוק שם...לכן במידה וטועה באזור אנא לא לצחוק,אבל תוהה האם עדין רואים ימנים מהסונאמי שחלף שם שנה שעברה,והאם זה מרחף לאנשים בתודעה?

למעלה