שירי דוסים!!! "אם יהודי היה יודע מה זאת מה זאת חתונהההההה" [גם אני מושפעת]
T TauberiT New member 1/1/07 #155 שירי דוסים!!! "אם יהודי היה יודע מה זאת מה זאת חתונהההההה" [גם אני מושפעת ]
C chaaai New member 1/1/07 #159 לא יפה לאחר... זה לא מקצועי =\ שם: חי וזהו. עיר: תל אביב. גיל: 19... לאן אני רץ, לאן? שיר השבוע: יום חדש נפלא- אריק ברמן. ובכלל כל הדיסק שלו פשוט זהב. תמונה הפוכה קצת אבל העיקר אני לא מרובע )
לא יפה לאחר... זה לא מקצועי =\ שם: חי וזהו. עיר: תל אביב. גיל: 19... לאן אני רץ, לאן? שיר השבוע: יום חדש נפלא- אריק ברמן. ובכלל כל הדיסק שלו פשוט זהב. תמונה הפוכה קצת אבל העיקר אני לא מרובע )
ז זקנת השבט1 New member 1/1/07 #160 ברוך השב../images/Emo13.gif איך החיים בעיר הגדולה? הסתגלת לטירוף?
C chaaai New member 2/1/07 #163 המממ ככה בכללי... יש המון חיים בעיר הגדולה. וחיים די טובים. נראה לי אני די מאושר פה באופן כללי... ועכשיו יש גם אינטרנט בדירה אז תצטרכו לסבול אותי טיפה יותר
המממ ככה בכללי... יש המון חיים בעיר הגדולה. וחיים די טובים. נראה לי אני די מאושר פה באופן כללי... ועכשיו יש גם אינטרנט בדירה אז תצטרכו לסבול אותי טיפה יותר
א אחינועםם New member 2/1/07 #165 ../images/Emo9.gifבאיחור גדול אבל בכל זאת אחינועם, בת 16 מבנימינה, ושיר השבוע שלי הוא עברי וריטה- עטוף ברחמים לא בטוח שהתמונה תעלה, אם לא אני אקטין אותה יותר מאוחר... בכל מקרה אני הכי שמאלית...
../images/Emo9.gifבאיחור גדול אבל בכל זאת אחינועם, בת 16 מבנימינה, ושיר השבוע שלי הוא עברי וריטה- עטוף ברחמים לא בטוח שהתמונה תעלה, אם לא אני אקטין אותה יותר מאוחר... בכל מקרה אני הכי שמאלית...
א אחת שתדבר הרבה New member 5/1/07 #173 ../images/Emo41.gifלא, לא זאת הדומנית של גולף../images/Emo70.gif והיא היתה בהחיים על פיy הראשון, זאת