בוש והכלם

cuntunu

New member
בוש והכלם

משרון אני לא מצפה לכלום אבל למה אנחנו חייבים למות. מפחיד שבראש המעצמה הגדולה בעולם עומד דבליו או דיביליו בוש דיביליו בא ממשפחה טובה פטריוטית אבא שלו פגע בשמיר לא כי הגיע לו והגיע לו אלא כי שמיר פגע באגו של המולדת האהובה דיביליו עולה על אביו בצדקותו רוסיה אומרת לישראל לתת לצדיק ערפאת להתפלל במיסה ישו ואלוהים יש לי חדשות בשבילכם עם ערפאת לא יבא להתפלל זה דבליו כי כחכוח בגרון שלו יקפל את שרון לממדים הראויים לו ביחס לגודל המדינה אותה מנהל אבל דבליו לא רוצה כי הוא גם לא רוצה לפגוש את ערפאת לא ידוע לי על פגישה ביניהם אי פעם בודאי מאז היבחרו לנשיא גם אם דבליו היה רוצה לא היה יכול מאחר והוא עסוק במסע תענוגות מסע צייד נקמה אישי באפגניסטן שלא היה מבייש צארים מימי הביניים אז מה ערפאת כראש מדינה צריך לעשות לחייך לא הוא נתן לטרור להשתולל אצל קלינטון זה היה נגמר בפגישה לבבית בבית אצל בוש זה נגמר אחרת זה לא נגמר זה רק התחיל אבל מה אפשר לצפות מאדם שנהנה לספור את טבוחיו וקרבנותיו בהנאה אז פעם זה היה בקטן טקס שבועי של טבח אסירים עם דם על הידיים כמו שאנחנו אוהבים לומר בטקסס... היום זהה כבר בגדול עם טלויזיה באפגניסטן איזה עולם נהדר שמונהג ע"י טבחים מסברה טקסס שתילה נ.ב מייקל גקסון ניתח את פניו כדי להיות לבן אבל לפחות שר יפה סילבן שלום רכש תפוזינה כדי להיות אשכנזי אבל הוא שר אוצר אדיוט

cuntunu

New member
../images/Emo107.gif

לא סוקס שמו אלא ישראל!!! צריך להגיש נגדו כתב אישום בבלגיה בגין התעללות בבעלי חיים

למעלה